Gest emoționant al unui tânăr de 16 ani din Botoșani, pentru copiii nevoiași

Gest emoționant al unui tânăr de 16 ani din Botoșani, pentru copiii nevoiași

Gestul impresionant făcut de un tânăr de 16 ani din Botoșani, a reușit să-l emoționeze, până la lacrimi, pe coordonatorul Asociației „Grup Civic” Botoșani.

Daniel Câșlariu a avut frumoasa surpriză să constate că, în urnele special amenajate la Uvertura Mall, destinate persoanelor nevoiașe, a găsit un plic aparținând  unui tânăr de 16 ani din Botoșani.  

Plicul  conținea 50 de lire și un mesaj prin care tânărul transmitea asociației  aprecierile sale pentru ajutorul acordat persoanelor nevoiașe, și mulțumea pentru zâmbetul adus pe chipurile copiilor mai puțin norocoși.

„Şi acest an nu se putea încheia fără alte emoţii şi lacrimi pentru mine. În urna pusă de noi al Uvertura Mall am găsit un plic ce conţinea un mesaj care m-a emoţionat până la lacrimi. „Donaţie din partea unui băiat de 16 ani, 50 de lire, iar 50 de lire din partea mea nu este mult, dar sper să vă fie de folos în marele drum pe care aţi ales să îl faceţi!”, este mesajul tânărului. Totodată, el ne mulţumeşte pentru zâmbetul adus pe faţa copiilor. „Vă mulţumesc că vă acordaţi tot timpul pentru fericirea altor oameni! Vă mulţumesc că existaţi! Respect, domnule Daniel Câşlariu! Un an nou binecuvântat şi plin de realizări frumoase! Cu mult respect pentru voi, Oameni Frumoşi!”, ne-a mai transmis tânărul.

Am plâns încă o dată. Îi mulţumesc tânărului şi vă mulţumesc dumneavoastră, tuturor celor care au fost alături de noi în toate proiectele derulate în acest an! Datorită dumneavoastră am făcut atâtea lucruri frumoase!

Mă înclin în faţa dumneavoastră, a tuturor oamenilor frumoşi la suflet care nu rămân indiferenţi la greutăţile semenilor! Dumnezeu să vă răsplătească înmiit pentru toate faptele bune! La mulţi ani!”

Gestul băiatului de 16 ani demonstrează că ajutorul colectiv nu ține cont de vârstă, iar noua generație nu rămâne indiferentă la nevoile societății. O lecție de viață care ar trebui asimilată de cât mai mulți tineri.

 

Spune-ne opinia ta