Ei bine, se poate! Asociația „Grup Civic” Botoșani a construit o casă nouă pentru un bătrân bătut de soartă în numai 17 zile

Ei bine, se poate! Asociația „Grup Civic” Botoșani a construit o casă nouă pentru un bătrân bătut de soartă în numai 17 zile

Cazul bunicului Ștefan, în vârstă de 70 ani, din comuna Trușești, județul Botoșani, a cărui casă a fost distrusă într-un incendiu, pare să aibă un final fericit și asta datorită Asociației „Grup Civic” Botoșani  dar și a oamenilor de bine care au donat pentru această cauză.

Bunicul Ștefan locuia printre dărămături, într-o casă veche, în frig și vânt sau ploaie și asta după ce toată agoniseala de-o viața fusese mistuită de flăcări. Visul lui pare să prindă contur, acum la bătrănețe, însă ca acest lucru să fie posibil, este nevoie de ajutor.

Pe această cale, Asociației „Grup Civic” Botoșani face un apel către semeni de a dona în continuare pentru ca soarta acestui bătrân să se schimbe măcar acum.

“Încă o dată Asociația „Grup Civic” Botoșani a demonstrat că se poate dacă se vrea. În doar 17 zile, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit să îi construim o căsuţă de la 0, unui bătrân care i-a luat foc casa și își pierduse speranța. Datorită dumneavoastră, oamenii frumoși, am reușit să împlinim un vis care părea imposibil. Rugămintea mea este ca dumneavoastră să distribuiți în speranța că va dori cineva să ne dea o mână de ajutor pentru a putea racorda casa la electricitate. În doar opt luni de zile de activitate am reușit să finalizam patru case și acum lucram la cea de a cincea. Vă mulțumesc frumos pentru sprijin și vă doresc tot binele din lume”, a transmis Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociației  “Grup Civic” Botoșani.

 

 

Spune-ne opinia ta