Daniel Câșlariu a dat startul noilor campanii umanitare din acest an: „Am pornit la drum cu dorința de a ne ajuta semenii”

Daniel Câșlariu a dat startul noilor campanii umanitare din acest an: „Am pornit la drum cu dorința de a ne ajuta semenii”

Daniel Câșlariu, liderul Asociației „Grup Civic” Botoșani, a dat startul noilor campanii umanitare din acest an, având ca scop, la fel ca și în  anul precedent, dorința de a ajuta semenii și de a schimba, în bine, destine greu încercate de soartă.

 Primii beneficiari au fost mai multe familii din comuna Coțușca, județul Botoșani, care au primit articole de îmbrăcăminte, dulciuri și jucării.

Redăm, mai jos, mesajul transmis de Daniel Câșlariu, coordonatorul Asociație „Grup Civic” Botoșani:

„Oameni dragi sufletului meu, vă anunţ că astăzi am dat startul acţiunilor umanitare din acest an. Am pornit la drum cu gânduri bune şi cu dorinţa de a ne ajuta semenii. Alături de 20 de voluntari şi folosindu-ne de 20 de maşini, am ajuns astăzi în comuna Coţuşca și am împărțit dulciuri, hăinuțe, jucării, papucei la mai multe familii.

Nu a fost simplu deoarece am avut probleme cu maşinile din cauza noroiului de pe străzi. Toate problemele au fost anulate de bucuria celor pe care i-am ajutat. Am ajuns la un copilaş care îşi serba ziua de naştere, dar care nu primise niciun cadou. I-am dăruit noi de toate şi i-am cântat La mulţi ani. Bucuria micuţului ne-a ajuns la suflet şi ne-a emoţionat până la lacrimi. Am realizat încă o dată cât de important este să ne gândim la cei de lângă noi, cât de important este zâmbetul unui copil.

Acţiunea de astăzi a fost startul proiectelor din acest an. Mergem înainte cu gândul la cei care au nevoie de noi, cu credinţă în bunul Dumnezeu şi convingerea că faptele bune fac minuni.

Să ne dea bunul Dumnezeu putere, dragoste pentru semeni şi dorinţă de a le schimba viaţa în bine copiilor ale căror aripi sunt îngreunate de sărăcie şi familiilor nevoiaşe.

Pornim la drum cu gândul la toţi cei care ne-aţi fost alături în toate proiectele umanitare. Vă mulţumim, cu respect şi vă rugăm să finţi în continuare alături de noi deoarece mulţi botoşăneni au nevoie de noi! Dumnezeu să vă răsplătească înmiit pentru toate faptele şi gândurile bune! Rugămintea mea este ca dumneavoastră sa distribuiți în speranța că va dori cineva sa ne dea o mână de ajutor.

Noi aducem ZÂMBETE

Dacă si dumneavoastră doriți sa ne susțineți o puteți face aici:

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

 IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401.

IBAN-UL contului curent in GBP deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO08BTRLGBPCRT0530156401.

Codul Swift BTRLRO22. Va mulțumesc !”

 

Spune-ne opinia ta