Asociația Happy, apel către populație: „Avem nevoie de 15 supe fierbinți în această seară”

Asociația Happy, apel către populație: „Avem nevoie de 15 supe fierbinți în această seară”

Temperaturile scăzute din ultimele zile au determinat reprezentanții Asociației „Happy” să ofere o masă caldă persoanelor fără adăpost din Botoșani. Pentru a veni în sprijinul lor, Asociația „Happy” a lansat un apel către cetățeni de a dona o masă caldă acestor oameni.

Este nevoie deocamdată de 15 porții de supă comandată de la restaurant iar de ridicarea lor se va ocupa reprezentanții Asociație. Acțiunea începe din această seară și va continua, cu sprijinul cetățenilor, pe toată perioada sezonului rece.

„Este nevoie de ajutor - 15 supe fierbinți in această seară!

Pentru că temperaturile au scăzut foarte mult , în această seară am hotărât să mergem pe străzile orașului , să adunăm persoanele fără adăpost și să le ducem la centrul deschs temporar pentru ei. Am discutat cu poliția locală, unii sunt foarte sceptici și speriati la vederea poliției așa că vom încerca noi să îi adunăm de pe străzi.

O supa fierbinte ar fi binevenită.  Lucrurile s-au decis în ultimul moment și varianta cu mâncarea este comanda .

Cum puteti dona:  se poate comanda la orice restaurant, chiar și la Carrefour (secțiunea mâncare) - începem în această seară doar cu 15 porții.

Nu trebuie să îți faci griji în privința transportului, ne ocupam noi de ridicarea lor!”, au transmis reprezentanții Asociație Happy.

 

Spune-ne opinia ta