Asociația „Grup Civic” Botoșani are nevoie de sprijin financiar. Daniel Câșlariu: „Statul nu merită să primească cei 3,5% din impozitul dumneavoastră”

Asociația „Grup Civic” Botoșani are nevoie de sprijin financiar. Daniel Câșlariu: „Statul nu merită să primească cei 3,5% din impozitul dumneavoastră”

Daniel Câșlariu, președintele Asociației „Grup Civic” Botoșani, a lansat de curând rugămintea tututror celor care vor să îi sprijine financiar demersurile, de a direcționa cei 3,5% din impozitul datorat către stat, în conturile asociației.

În numeroasele demersuri umanitare pe care le-a inteprins de-a lungul anului precedent, Câșlariu a demonstrate că poate schimba în bine destine bătute de soartă și poate aduce zâmbete  pe chipurile a mii de copii din județul Botoșani.

Pentru a putea continua activitatea și anul acesta, liderul Asociație „Grup Civic” are nevoie de implicarea semenilor.

În acest scop, persoanele interesate pot direcționa cei 3,5% din ipozitul pe venit, aferent anului 2020, Asociației „Grup Civic” Botoșani.

„Oameni dragi sufletului meu, vin la dumneavoastră cu rugămintea de a ne fi alături şi în acest an, în proiectele umanitare pe care le vom derula pentru copiii şi familiile care au nevoie de noi.

Ne puteţi ajuta direcţionând cei până la 3,5% din impozitul datorat la stat pe anul 2020 în contul Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani. Vă atasez fomularul cu datele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani. După completare, fie îl depuneţi la sediul Direcţiei de Finanţe, fie mă contactaţi şi mă prezint eu să le ridic.

Sunt multe de făcut în judeţ în sprijinul celor doborâţi de boală sau sărăcie şi, decât banii să se ducă la stat, mai bine îi direcţionaţi către asociaţia noastră şi vă asigurăm că vor fi folosiţi exclusiv pentru ajutorul semenilor. Ştim cu toţii că mulţi dintre funcţionarii plătiţi de stat să facă protecţie socială nu merg din casă în casă, aşa cum facem noi, pentru a-i ajuta pe cei nevoiaşi. Aşa că statul nu merită să primească cei 3,5% din impozitul datorat de dumneavoastră. Suntem hotărâţi să schimbăm destine dar avem nevoie şi de susţinerea dumneavoastră” Rugămintea mea este ca dumneavoastră sa distribuiți în speranța că va dori cineva sa ne dea o mână de ajutor. Pentru cei care locuiesc în Botoșani pot merge la Uvertura Mall la etajul 3 la domnul Alin Chirila  care deține studioul AlinoFotoStudio Botosani  și veți primi formulare gratis.

Vă mulţumesc din suflet şi Dumnezeu să vă răsplătească înmiit pentru toate faptele bune!”, a transmis Daniel Câșlariu.


 

 

Spune-ne opinia ta