Zeci de apartamente scoase la vânzare de băncile din Botoșani! Vezi la ce prețuri

Zeci de apartamente scoase la vânzare de băncile din Botoșani! Vezi la ce prețuri
Zeci de botoșăneni sunt în pericol de a-și pierde apartamentele după ce acestea au fost scoase la vânzare de bănci.

Oamenii au ajuns să fie executați silit după ce nu au mai avut posibilitatea de a achita ratele la bănci pentru locuințele cumpărate, fie acestea au fost puse gaj.

De regulă, apartamentele nu se vând de la prima licitație, cei interesați așteptând ca prețul acestora să scadă. BRD are scoase la vânzare la ora actuală 20 de apartamente situate în municipiile Botoșani și Dorohoi, dar și în orașul Bucecea. Spre exemplu, un apartament cu trei camere, în suprafață de 56,99 metri pătrați, plus 4,68 metri pătrați balcoane, situat într-un bloc de pe Aleea Nouă din municipiul Botoșani, costă 128.513 lei, echivalentul a circa 28.000 de euro.

Tot un apartament cu trei camere, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, în suprafață de 56,40 metri pătrați, costă aproape 27.000 de euro.

În Bucecea, un apartament cu două camere este evaluat la aproape 12.000 de euro, iar în Dorohoi, un apartament cu trei camere pe strada Dumitru Furtună este scos la vânzare la prețul de 18.800 de euro.

Vezi AICI oferta BRD!

Și Banca Comercială Română are scoase la vânzare peste 30 de apartamente.

Spre exemplu, un apartament cu două camere în suprafață de 42 de metri pătrați, situat pe strada Bucovina, costă apoape 23.000 de euro.

Un apartament cu patru camere, dintr-un bloc de pe strada Elie Radu, cu o suprafață utilă de 58 de metri pătrați, a fost evaluat la 41.000 de euro, în timp ce un apartament cu trei camere pe strada Independenței, în suprafață de 57 de metri pătrați, a fost scos la vânzare cu 18.628 euro.

Vezi AICI oferta BCR!

Raiffesen Bank are scoase în Botoșani la vânzare două apartamente. Este vorba despre un apartament cu patru camerae în suprafață de 84 de metri pătrați, de pe strada Primăverii, evaluat la 34.377 euro, și un apartament cu două camere, în suprafață de 46 de metri pătrați, situat pe Aleea Eliberării, prețul de vânzare fiind de 20.500 de euro.

Volksbank are scoase la vânzare, prin licitație, trei apartamente în municipiul Botoșani, prețurile variind între 19.000 de euro, pentru un apartament cu două camere, și 23.000 de euro un apartament cu trei camere.

Vezi AICI oferta Volksbank!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ASTĂZI - Obiceiuri de Alexii, ziua în care şarpele iese din pământ!

astăzi, 12:26
340

Alexie din calendarul popular, serbat in ziua de 17 martie, este considerat a fi patronul tuturor vietuitoarelor care au hibernat in subteran (reptilele, mai ales) sau au stat ascunse sub coaja copaci...

Percheziții la domiciliul braconierilor: Arbalete, săgeți cu vârf metalic, carne și un cap de mistreț au găsit polițiștii botoșăneni! FOTO

astăzi, 11:25
848

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Darabani, au efectuat vineri o percheziţie domiciliară la locuinţa u...

România 100: "Basarabia, de azi înainte și pentru totdeauna, se unește cu Mama sa România!"

astăzi, 09:45
226

Mai sunt 10 zile până când România va marca împlinirea a 100 de ani de la Declarația de unire a Basarabiei cu România (27 martie 1918), 100 de ani de când, î...