Zeci de apartamente scoase la vânzare de băncile din Botoșani! Vezi la ce prețuri

Zeci de apartamente scoase la vânzare de băncile din Botoșani! Vezi la ce prețuri
Zeci de botoșăneni sunt în pericol de a-și pierde apartamentele după ce acestea au fost scoase la vânzare de bănci.

Oamenii au ajuns să fie executați silit după ce nu au mai avut posibilitatea de a achita ratele la bănci pentru locuințele cumpărate, fie acestea au fost puse gaj.

De regulă, apartamentele nu se vând de la prima licitație, cei interesați așteptând ca prețul acestora să scadă. BRD are scoase la vânzare la ora actuală 20 de apartamente situate în municipiile Botoșani și Dorohoi, dar și în orașul Bucecea. Spre exemplu, un apartament cu trei camere, în suprafață de 56,99 metri pătrați, plus 4,68 metri pătrați balcoane, situat într-un bloc de pe Aleea Nouă din municipiul Botoșani, costă 128.513 lei, echivalentul a circa 28.000 de euro.

Tot un apartament cu trei camere, de pe Bulevardul Mihai Eminescu, în suprafață de 56,40 metri pătrați, costă aproape 27.000 de euro.

În Bucecea, un apartament cu două camere este evaluat la aproape 12.000 de euro, iar în Dorohoi, un apartament cu trei camere pe strada Dumitru Furtună este scos la vânzare la prețul de 18.800 de euro.

Vezi AICI oferta BRD!

Și Banca Comercială Română are scoase la vânzare peste 30 de apartamente.

Spre exemplu, un apartament cu două camere în suprafață de 42 de metri pătrați, situat pe strada Bucovina, costă apoape 23.000 de euro.

Un apartament cu patru camere, dintr-un bloc de pe strada Elie Radu, cu o suprafață utilă de 58 de metri pătrați, a fost evaluat la 41.000 de euro, în timp ce un apartament cu trei camere pe strada Independenței, în suprafață de 57 de metri pătrați, a fost scos la vânzare cu 18.628 euro.

Vezi AICI oferta BCR!

Raiffesen Bank are scoase în Botoșani la vânzare două apartamente. Este vorba despre un apartament cu patru camerae în suprafață de 84 de metri pătrați, de pe strada Primăverii, evaluat la 34.377 euro, și un apartament cu două camere, în suprafață de 46 de metri pătrați, situat pe Aleea Eliberării, prețul de vânzare fiind de 20.500 de euro.

Volksbank are scoase la vânzare, prin licitație, trei apartamente în municipiul Botoșani, prețurile variind între 19.000 de euro, pentru un apartament cu două camere, și 23.000 de euro un apartament cu trei camere.

Vezi AICI oferta Volksbank!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Care sunt mașinile noi cumpărate de români în 2017!

astăzi, 10:37
154

Anul 2017 a fost unul complicat pe piaţa auto din România: aproximativ 106.000 de autoturisme noi au fost înmatriculate, în timp ce numărul înregistrărilor de maşini rulate...

Incendiu la o casă din municipiul Botoşani! Două autospeciale de pompieri au intervenit-FOTO

astăzi, 09:55
602

Incendiul a fost semnalat la o construcţie de pe strada Peco, iar două autospeciale s-au deplasat la faţa locului. Flăcările au cuprins acoperişul clădirii şi a fost stins în limitele g...

Arest la domiciliu în urma scandalului amoros din Parcul Tineretului!

astăzi, 09:30
482

Scandalul petrecut duminică seara, într-un apartament situat în Parcul Tineretului din municipiul Botoșani, nu a rămas fără urmări. Bărbatul de 25 de ani s-a ales cu 30 de zile ares...