Victor Ponta către Umbrărescu: "Sper că nu ați adus atâtea utilaje că am venit eu"

Victor Ponta către Umbrărescu: "Sper că nu ați adus atâtea utilaje că am venit eu"

 Victor Ponta  

Desfășurarea impresionantă de forțe ale firmei UMB Spedition, de pe drumul național Botoșani-Suceava, a fost remarcată și de premierul Victor Ponta.

Acesta a avut un scurt dialog și cu Dorinel Umbrărescu, patronul UMB Spedition, căruia i-a spus că speră ca utilajele să fie și în zilele următoare pe șantier și nu doar astăzi când a venit el în vizită la Botoșani. În prezentarea care i-a fost făcută premierului de către cei care se ocupă de reabilitarea șoselei morții, aceștia au spus că au fost aduse peste 100 de utilaje la Botoșani și zeci de muncitori.

"Asta ca să-mi arate mie câte are și nu le folosește. De câte ori au auzit oamenii de aici că se face şi, ştiu, din cauza Guvernului nu se face că din 2008 nu s-au dat bani", a spus premierul Victor Ponta.Dorinel Umbrărescu a dat asigurări că odată deschis șantierul se va lucra.

“Avem bani, tot ce ne trebuie, numai timpul e întârziat, dar sperăm că lucrările programate pentru acest sfârşit de an, într-o săptămână realizăm", a spus Dorinel Umbrărescu.

Valoarea totală a contractului de reabilitare a celor 36 de kiloemtri de pe drumul national Botoșani-Suceava se ridică la 68 de milioane de lei.

Victor Ponta a declarat ca una dintre prioritatile Guvernului la aceasta ora o reprezinta drumul Botosani - Suceava.

"Am venit sa vad daca se lucreaza si se lucreaza. Desfasurarea de forte e impresionanta. O sa primeasca si banii", a precizat Victor Ponta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pietrele la fiere sunt anunțate de dureri abdominale puternice și persistente. Care este cea mai eficientă soluție de eliminare a calculilor biliari

astăzi, 07:35
46

Dureri abdominale puternice care persistă, stări de vomă, greață, febră, îngălbenirea tegumentelor, modificări de culoare ale urinei și bolului fecal. Acestea sunt simptomele care ar tr...

"Arhiereasca binecuvântare" a profesorilor de religie

astăzi, 07:08
48

Profesorii care doresc să predea religia anul acesta au nevoie de o binecuvântare acordată de Sectorul educaţional al Arhiepiscopiei Iaşilor, iar în acest sens au fost programate inter...

Bucurați-vă de ziua de mâine. De vineri se face frig și vin ploile

astăzi, 07:05
394

Vremea calda si frumoasa de care am avut parte in aceste zile ne paraseste curand. Doar joi ne vom mai bucura de soare si temperaturi ridicate, pentru ca de vineri se face frig si ploua in toata tara....