Victor Ponta către Umbrărescu: "Sper că nu ați adus atâtea utilaje că am venit eu"

Victor Ponta către Umbrărescu: "Sper că nu ați adus atâtea utilaje că am venit eu"

 Victor Ponta  

Desfășurarea impresionantă de forțe ale firmei UMB Spedition, de pe drumul național Botoșani-Suceava, a fost remarcată și de premierul Victor Ponta.

Acesta a avut un scurt dialog și cu Dorinel Umbrărescu, patronul UMB Spedition, căruia i-a spus că speră ca utilajele să fie și în zilele următoare pe șantier și nu doar astăzi când a venit el în vizită la Botoșani. În prezentarea care i-a fost făcută premierului de către cei care se ocupă de reabilitarea șoselei morții, aceștia au spus că au fost aduse peste 100 de utilaje la Botoșani și zeci de muncitori.

"Asta ca să-mi arate mie câte are și nu le folosește. De câte ori au auzit oamenii de aici că se face şi, ştiu, din cauza Guvernului nu se face că din 2008 nu s-au dat bani", a spus premierul Victor Ponta.Dorinel Umbrărescu a dat asigurări că odată deschis șantierul se va lucra.

“Avem bani, tot ce ne trebuie, numai timpul e întârziat, dar sperăm că lucrările programate pentru acest sfârşit de an, într-o săptămână realizăm", a spus Dorinel Umbrărescu.

Valoarea totală a contractului de reabilitare a celor 36 de kiloemtri de pe drumul national Botoșani-Suceava se ridică la 68 de milioane de lei.

Victor Ponta a declarat ca una dintre prioritatile Guvernului la aceasta ora o reprezinta drumul Botosani - Suceava.

"Am venit sa vad daca se lucreaza si se lucreaza. Desfasurarea de forte e impresionanta. O sa primeasca si banii", a precizat Victor Ponta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

LPF, în conflict cu televiziunile: Șefii Ligii cer respect pentru suporteri

astăzi, 17:16
120

Conducerea Ligii Profesioniste de Fotbal a intrat in conflict cu televiziunile care detin drepturile pentru meciurile din Liga 1 din cauza programarii partidelor la ore imposibile pentru suporteri. Se...

FOTO - Ghinionul poate fi prevenit! Fiţi prevăzători!

astăzi, 16:27
179

Pornind de la ideea că un om informat știe să acționeze în situații de urgență, în urmă cu șapte ani, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) s-a raliat iniţia...

VIDEO - Un botoșănean, câștigătorul Marelui Premiu la Concursul Internațional de Pian din Maroc!

astăzi, 15:06
636

Un botoșănean a câștigat Marele Premiu al celui de-al 13-lea Concurs Internațional de Pian, organizat de Academia Regatului Maroc la finalul unei competiții de nivel înalt. Pianistul Jeffery M...