Victor Ponta către Umbrărescu: "Sper că nu ați adus atâtea utilaje că am venit eu"

Victor Ponta către Umbrărescu: "Sper că nu ați adus atâtea utilaje că am venit eu"

 Victor Ponta  

Desfășurarea impresionantă de forțe ale firmei UMB Spedition, de pe drumul național Botoșani-Suceava, a fost remarcată și de premierul Victor Ponta.

Acesta a avut un scurt dialog și cu Dorinel Umbrărescu, patronul UMB Spedition, căruia i-a spus că speră ca utilajele să fie și în zilele următoare pe șantier și nu doar astăzi când a venit el în vizită la Botoșani. În prezentarea care i-a fost făcută premierului de către cei care se ocupă de reabilitarea șoselei morții, aceștia au spus că au fost aduse peste 100 de utilaje la Botoșani și zeci de muncitori.

"Asta ca să-mi arate mie câte are și nu le folosește. De câte ori au auzit oamenii de aici că se face şi, ştiu, din cauza Guvernului nu se face că din 2008 nu s-au dat bani", a spus premierul Victor Ponta.Dorinel Umbrărescu a dat asigurări că odată deschis șantierul se va lucra.

“Avem bani, tot ce ne trebuie, numai timpul e întârziat, dar sperăm că lucrările programate pentru acest sfârşit de an, într-o săptămână realizăm", a spus Dorinel Umbrărescu.

Valoarea totală a contractului de reabilitare a celor 36 de kiloemtri de pe drumul national Botoșani-Suceava se ridică la 68 de milioane de lei.

Victor Ponta a declarat ca una dintre prioritatile Guvernului la aceasta ora o reprezinta drumul Botosani - Suceava.

"Am venit sa vad daca se lucreaza si se lucreaza. Desfasurarea de forte e impresionanta. O sa primeasca si banii", a precizat Victor Ponta.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj - FC Botosani, scor 1-1 în prima etapă a noului sezon din Liga 1!

Vineri, 20 Iulie 2018
184

CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1, cu FC Botosani, in prima etapa a noului sezon din Liga 1. Clujenii au deschis scorul in minutul 26 prin Paulo Vinicius, cu o lovitura de cap, dar au fo...

Carmen Dan despre scrisoarea politistilor: Sa nu se gandeasca nimeni ca poate face orice in trafic. Nu va fi haos!

Vineri, 20 Iulie 2018
274

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a declarat, vineri, la Dragasani, ca modificarile din Codul Rutier vor fi adaptate astfel incat sa respecte legea, referindu-se la scrisoarea transmisa de Grupul Poli...

Proiectul prin care poți plăti o amendă rutieră în 15 zile a fost aprobat

Vineri, 20 Iulie 2018
344

Desigur, întreaga știre nu te afectează dacă respecți mereu legea și nu ești pasibil să primești o amendă rutieră. Practic, pentru șoferii corecți, care conduc cu viteza legală și urmea...