Victor Ponta către Umbrărescu: "Sper că nu ați adus atâtea utilaje că am venit eu"

Victor Ponta către Umbrărescu: "Sper că nu ați adus atâtea utilaje că am venit eu"

 Victor Ponta  

Desfășurarea impresionantă de forțe ale firmei UMB Spedition, de pe drumul național Botoșani-Suceava, a fost remarcată și de premierul Victor Ponta.

Acesta a avut un scurt dialog și cu Dorinel Umbrărescu, patronul UMB Spedition, căruia i-a spus că speră ca utilajele să fie și în zilele următoare pe șantier și nu doar astăzi când a venit el în vizită la Botoșani. În prezentarea care i-a fost făcută premierului de către cei care se ocupă de reabilitarea șoselei morții, aceștia au spus că au fost aduse peste 100 de utilaje la Botoșani și zeci de muncitori.

"Asta ca să-mi arate mie câte are și nu le folosește. De câte ori au auzit oamenii de aici că se face şi, ştiu, din cauza Guvernului nu se face că din 2008 nu s-au dat bani", a spus premierul Victor Ponta.

Dorinel Umbrărescu a dat asigurări că odată deschis șantierul se va lucra.

“Avem bani, tot ce ne trebuie, numai timpul e întârziat, dar sperăm că lucrările programate pentru acest sfârşit de an, într-o săptămână realizăm", a spus Dorinel Umbrărescu.

Valoarea totală a contractului de reabilitare a celor 36 de kiloemtri de pe drumul national Botoșani-Suceava se ridică la 68 de milioane de lei.

Victor Ponta a declarat ca una dintre prioritatile Guvernului la aceasta ora o reprezinta drumul Botosani - Suceava.

"Am venit sa vad daca se lucreaza si se lucreaza. Desfasurarea de forte e impresionanta. O sa primeasca si banii", a precizat Victor Ponta.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
343

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
50

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
67

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...