Viceprimarul Florin Ghiorghita spune ca este amenintat cu moartea: "2 iunie, Inaltarea Domnului, ultima zi pentru tine!"

Viceprimarul Florin Ghiorghita spune ca este amenintat cu moartea: "2 iunie, Inaltarea Domnului, ultima zi pentru tine!"

 FLORIN GHIORGHITA  

Viceprimarul Florin Ghiorghita sustine ca in cursul zilei de miercuri a primit pe adresa Primariei trei scrisori expediate din Hunedoara, Botosani si Iasi, in care a fost amenintat cu moartea.

Edilul spune ca, daca pana acum primea astfel de mesaje doar telefonic sau prin SMS, acum a inceput sa primeasca si scrisori venite din intreaga tara.

"2 iunie, Inaltarea Domnului, ultima zi pentru tine. Vei muri in chinuri ca ale acelora pe care i-ai nimicit. Rusine pentru Botosani care are asemenea canalii. Nu vei avea liniste in iad tu  si cei de langa tine", se arata intr-una dintre scrisorile primite de viceprimarul Florin Ghiorghita.

Acesta sustine ca se teme pentru siguranta familiei sale, motiv pentru care va face o sesizare la Politie.

"Eu va spun un lucru, daca astia sunt iubitorii de animale, incepe sa imi para extraordinar de bine ca am facut ceea ce am facut sau ca doctorul a facut ceea ce a facut. Daca astia sunt iubitorii de animale. Si nu au decat sa isi ia cainii acasa si tot ce vor ei si sa se spanzure cu dansii. Daca asta vor sa o faca. Astazi am primit trei scrisori si toate trei sunt de amenintare si chiar de-a dreptul jenant si sub limita oricarui bun simt sa faci asa ceva, si mai ales ca toate sunt anonime, macar sa isi asume raspunderea cei care fac o chestie de genul acesta. Sa o faca public, sa o declare, fara niciun fel de problema, noi ne-am asumat ceea ce am avut de asumat, sa o faca si ei daca sunt in stare. Daca ei asa inteleg sa iubeasca oamenii sau animalele, in cazul acesta nu ii mai luam absolut deloc in seama. O sa fac obligatoriu o sesizare la Politie, la o chestie de genul acesta nu ai de ales, si noi avem familie. Mie nu imi este frica si ies in continuare pe strada, nu am absolut nicio problema, este o problema de serviciu pe care am tratat-o ca atare, indiferent ca este placuta sau neplacuta si imi asum raspunderea pentru ea", a declarat viceprimarul Florin Ghiorghita.

Acesta este de parere ca toate aceste amenintari vin din partea asociatiilor de animale, motiv pentru care, sustine Ghiorghita, va inceta orice colaborare cu acestia.

"Culmea este ca in cursul zilei de ieri am primit foarte multe telefoane si tot la fel, de amenintare, coordonate din intreaga tara si 100% directionate de catre asociatiile mari iubitoare de animale, iar astazi toate trei scrisorile au ajuns o data. Si asta garantat sunt actiuni concentrate, cand vin toate o data si telefoane e clar ce se intampla", a adaugat viceprimarul.
 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
59

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
463

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
165

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...