VEZI lista profesorilor botosaneni care au fost admisi dupa inscrierea online, pentru Corpul national de experti!

VEZI lista profesorilor botosaneni care au fost admisi dupa inscrierea online, pentru Corpul national de experti!
Un numar de 393 de cadre didactice au fost admise in etapa de selectie online pentru constituirea Corpului national de experti in management educational. Inscrierile au avut loc pana pe data de 12 martie, iar marti Ministerul Educatiei a publicat lista cu profesorii declarati admisi dupa aceasta etapa de inscriere.

Cadrele didactice care vor aspira la un post de conducere, de director, inspector scolar, inspector general sau in cadrul Ministerului Educatiei, vor trebuie sa faca parte din Corpul national al expertilor.

Aceasta noua prevedere este stipulata in Legea Educatiei, iar cei care nu vor face parte din acest corp nu vor putea sa participe la concursurile organizate pentru ocuparea functiilor de conducere din invatamant.

Dupa etapa de selectie online urmeaza ca profesorii admisi sa depuna portofoliile cu documentele prevazute in metodologie.

Evaluarea portofoliilor la nivelul Inspectoratului Scolar va fi facuta de catre o comisie, al carei presedinte este inspectorul general adjunct Horia Negrescu. Din comisie mai fac parte juristul institutiei, si cate doi inspectori scolari pentru cate 250 de dosare depuse.

Vezi AICI lista profesorilor admisi!

La pozitia 141, in lista afisata pe site-ul Ministerului Educatiei, apare un profesor cel putin ciudat.  Acesta se numeste FADSF ADSFASD, din Cismea Botosani, preda la scoala SAFD ASDF si este profesor de  FSDFFSD, dupa cum apare mentionat in respectiva lista.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un copil de 3 ani, din Botoșani, a murit de gripă! Medicii de la Iași confirmă diagnosticul!

astăzi, 16:16
235

Un copil de 3 ani, din Botoșani, a murit în urmă cu două zile, medicii confirmând diagnosticul de gripă, fără să existe alte afecțiuni preexistente. Oficialii din Dir...

Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

astăzi, 15:49
992

451 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani făcând publice ofertele angajatorilor.Primăria Botoșani ...

Incendiu la Ibănești, izbucnit din cauza unei surse de încălzire! FOTO

astăzi, 15:06
86

O familie din comuna Ibănești a rămas fără una dintre anexele din gospodărie în urma unui incendiu. Alarma s-a dat în această dimineață, puțin înainte de ora 06.00. La faț...