VEZI lista profesorilor botosaneni care au fost admisi dupa inscrierea online, pentru Corpul national de experti!

VEZI lista profesorilor botosaneni care au fost admisi dupa inscrierea online, pentru Corpul national de experti!

Un numar de 393 de cadre didactice au fost admise in etapa de selectie online pentru constituirea Corpului national de experti in management educational. Inscrierile au avut loc pana pe data de 12 martie, iar marti Ministerul Educatiei a publicat lista cu profesorii declarati admisi dupa aceasta etapa de inscriere.

Cadrele didactice care vor aspira la un post de conducere, de director, inspector scolar, inspector general sau in cadrul Ministerului Educatiei, vor trebuie sa faca parte din Corpul national al expertilor.

Aceasta noua prevedere este stipulata in Legea Educatiei, iar cei care nu vor face parte din acest corp nu vor putea sa participe la concursurile organizate pentru ocuparea functiilor de conducere din invatamant.

Dupa etapa de selectie online urmeaza ca profesorii admisi sa depuna portofoliile cu documentele prevazute in metodologie.

Evaluarea portofoliilor la nivelul Inspectoratului Scolar va fi facuta de catre o comisie, al carei presedinte este inspectorul general adjunct Horia Negrescu. Din comisie mai fac parte juristul institutiei, si cate doi inspectori scolari pentru cate 250 de dosare depuse.

Vezi AICI lista profesorilor admisi!

La pozitia 141, in lista afisata pe site-ul Ministerului Educatiei, apare un profesor cel putin ciudat.  Acesta se numeste FADSF ADSFASD, din Cismea Botosani, preda la scoala SAFD ASDF si este profesor de  FSDFFSD, dupa cum apare mentionat in respectiva lista.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație pentru iubitorii de artă: Expoziția „Salon de primăvară – Liviu Șoptelea și prietenii”

astăzi, 08:32
31

Evenimentul este organizat de Societatea Culturală ”Expo-Art” Botoșani și reunește pe simeze lucrări de pictură și tehnică mixtă, creații ale unor artiști botoșăneni din diver...

Probleme penale pentru o tânără șoferiță din Suceava după ce a achiziționat mașina de la un botoșănean!

astăzi, 08:04
225

Polițiștii care efectuau activități de control trafic rutier pe raza satului Voievodeasa, comuna Sucevița, județul Suceava, au oprit pentru control un autoturism Renault Megane Scenic.La vol...

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
230

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...