VEZI lista profesorilor botosaneni care au fost admisi dupa inscrierea online, pentru Corpul national de experti!

VEZI lista profesorilor botosaneni care au fost admisi dupa inscrierea online, pentru Corpul national de experti!
Un numar de 393 de cadre didactice au fost admise in etapa de selectie online pentru constituirea Corpului national de experti in management educational. Inscrierile au avut loc pana pe data de 12 martie, iar marti Ministerul Educatiei a publicat lista cu profesorii declarati admisi dupa aceasta etapa de inscriere.

Cadrele didactice care vor aspira la un post de conducere, de director, inspector scolar, inspector general sau in cadrul Ministerului Educatiei, vor trebuie sa faca parte din Corpul national al expertilor.

Aceasta noua prevedere este stipulata in Legea Educatiei, iar cei care nu vor face parte din acest corp nu vor putea sa participe la concursurile organizate pentru ocuparea functiilor de conducere din invatamant.

Dupa etapa de selectie online urmeaza ca profesorii admisi sa depuna portofoliile cu documentele prevazute in metodologie.

Evaluarea portofoliilor la nivelul Inspectoratului Scolar va fi facuta de catre o comisie, al carei presedinte este inspectorul general adjunct Horia Negrescu. Din comisie mai fac parte juristul institutiei, si cate doi inspectori scolari pentru cate 250 de dosare depuse.

Vezi AICI lista profesorilor admisi!

La pozitia 141, in lista afisata pe site-ul Ministerului Educatiei, apare un profesor cel putin ciudat.  Acesta se numeste FADSF ADSFASD, din Cismea Botosani, preda la scoala SAFD ASDF si este profesor de  FSDFFSD, dupa cum apare mentionat in respectiva lista.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Procesiune cu Sfinte Moaşte şi hrană caldă pentru 800 de săraci la Hramul Bisericii Vovidenia!

astăzi, 11:20
410

Sărbătoarea Hramului Bisericii Vovidenia din acest an va oferi creştinilor trei zile de rugăciune, bucurie şi milostenie. În acest an, programul liturgic debutează duminică, 19 noiembrie,...

Atenţie, şoferi! Poliţia Română recomandă: Circulaţi cu atenţie sporită, pe vreme rea!

astăzi, 11:15
203

Chiar dacă vă aflaţi în localităţi sau în afara lor, iar partea carosabilă este umedă ori acoperită de polei, gheaţă, zăpadă sau mâzgă, trebuie să circulaţi cu o vitez...

Perioadă dificilă pentru botoşăneanul Florin Andone. Acesta şi-a spus oful într-un interviu acordat presei spaniole

astăzi, 10:09
302

 Botosaneanul Florin Andone a acordat un interviu în cotidianul spaniol AS în care recunoaște că regretă decizia de a rămâne la Deportivo la Coru&nti...