VEZI lista profesorilor botosaneni care au fost admisi dupa inscrierea online, pentru Corpul national de experti!

VEZI lista profesorilor botosaneni care au fost admisi dupa inscrierea online, pentru Corpul national de experti!
Un numar de 393 de cadre didactice au fost admise in etapa de selectie online pentru constituirea Corpului national de experti in management educational. Inscrierile au avut loc pana pe data de 12 martie, iar marti Ministerul Educatiei a publicat lista cu profesorii declarati admisi dupa aceasta etapa de inscriere.

Cadrele didactice care vor aspira la un post de conducere, de director, inspector scolar, inspector general sau in cadrul Ministerului Educatiei, vor trebuie sa faca parte din Corpul national al expertilor.

Aceasta noua prevedere este stipulata in Legea Educatiei, iar cei care nu vor face parte din acest corp nu vor putea sa participe la concursurile organizate pentru ocuparea functiilor de conducere din invatamant.

Dupa etapa de selectie online urmeaza ca profesorii admisi sa depuna portofoliile cu documentele prevazute in metodologie.

Evaluarea portofoliilor la nivelul Inspectoratului Scolar va fi facuta de catre o comisie, al carei presedinte este inspectorul general adjunct Horia Negrescu. Din comisie mai fac parte juristul institutiei, si cate doi inspectori scolari pentru cate 250 de dosare depuse.

Vezi AICI lista profesorilor admisi!

La pozitia 141, in lista afisata pe site-ul Ministerului Educatiei, apare un profesor cel putin ciudat.  Acesta se numeste FADSF ADSFASD, din Cismea Botosani, preda la scoala SAFD ASDF si este profesor de  FSDFFSD, dupa cum apare mentionat in respectiva lista.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O şoferiţă, cadru didactic, a produs un accident după ce s-a urcat la volan sub influenţa băuturilor alcoolice!

astăzi, 13:23
1339

Femeia de 34 de ani, care este cadru didactic la o şcoală din localitatea Silişcani, se afla la volanul unui Ford Focus şi se îndrepta dinspre Botoşani spre serviciu.La ieşir...

Simpozionul "Treptele Marii Uniri: 24 Ianuarie 1859 – Unirea Moldovei cu Ţara Românescă", la Dorohoi!

astăzi, 13:19
28

Sâmbătă, 20 ianuarie 2018, începând cu ora 9.00, în municipiul Dorohoi se vor desfăşura manifestările dedicate împlinirii a 159 de ani de la Unirea Principatelor Rom...

Circulaţie îngreunată de viscol pe un drum din judeţul Botoşani!

astăzi, 12:26
718

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe un drum din judeţul Botoşani din cauza vântului care bate cu putere şi care aduce zăpada pe şosea. Pe o porţiune de câţiv...