VEZI lista profesorilor admisi/respinsi in Corpul national al expertilor!

VEZI lista profesorilor admisi/respinsi in Corpul national al expertilor!
Inspectoratul Scolar Judetean a afisat lista cu cadrele didactice care au fost admise in Corpul national al expertilor.

La nivelul judetului Botosani, in prima etapa, a inscrierii online, s-a inscris un numar de 393 de profesori, iar in urma selectiei au ramas in cursa pentru obtinerea titlului de expert in educatie un numar de 350 de cadre didactice.

Dosarele inspectorilor scolari au fost evaluate la nivelul Ministerului Educatiei, iar al profesorilor la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean. In urma evaluarii au fost admisi in Corpul national al expertilor un numar de 303 profesori din judetul Botosani.

Pentru a accede in Corpul expertilor in educatie, punctajul minim ce trebuia obtinut era de 70 de puncte dintr-un total de 100.

Printre cei care au obtinut titlul de expert se numara inspectorul general al ISJ, Ada Macovei, cu un total de 95 de puncte, inspectorul general adjunct al ISJ, Daniel Botezatu, cu 100 de puncte, deputatul Catalin Buhaianu, care a obtinut 85 de puncte si Mina Maria Rusu, inspector general in Ministerul Educatiei, care a acumulat 95 de puncte.

In schimb, printre cei care nu se regasesc pe lista admisilor se numara Horia Negrescu, inspector general adjunct al ISJ si Rodica Egner, inspector scolar in cadrul ISJ.

De asemenea, o parte dintre cei care s-au inscris nu se regasesc nici la admisi, nici la respinsi, dat fiind ca au fost scosi automat din aplicatie, ca urmare a faptului ca declaratiile depuse online nu corespundeau cu documentele aduse.

Profesorii experti in educatie vor putea participa la concursurile pentru ocuparea functiilor de conducere si de indrumare si control.

Vezi AICI lista!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu într-o clădire de lângă Parcul M. Eminescu! FOTO, VIDEO

Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
1001

Fosta clădire în care a funcționat DOC DOVA, lângă Parcul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani a fost cuprinsă, sâmbătă seara, de un incendiu.Un trecător a observat fl...

REZIST, la Botoșani: Ce vor botoșănenii care au ieșit în stradă! FOTO

Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
1987

Oamenii au început să se adune în fața Palatului Administrativ începând cu ora 18.00. După o oră, aproximativ 60 de persoane protestau pașnic în Piața Revoluției, ...

Protestele iau amploare în București! VIDEO

Sâmbătă, 20 Ianuarie 2018
303

În ciuda ninsorii puternice, câteva mii de oameni protestează în Piaţa Universităţii împotriva modificării legilor justiţiei. Manifestații sunt și în orașe precum Cluj, Timișoara, Sibiu...