VEZI lista profesorilor admisi/respinsi in Corpul national al expertilor!

VEZI lista profesorilor admisi/respinsi in Corpul national al expertilor!
Inspectoratul Scolar Judetean a afisat lista cu cadrele didactice care au fost admise in Corpul national al expertilor.

La nivelul judetului Botosani, in prima etapa, a inscrierii online, s-a inscris un numar de 393 de profesori, iar in urma selectiei au ramas in cursa pentru obtinerea titlului de expert in educatie un numar de 350 de cadre didactice.

Dosarele inspectorilor scolari au fost evaluate la nivelul Ministerului Educatiei, iar al profesorilor la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean. In urma evaluarii au fost admisi in Corpul national al expertilor un numar de 303 profesori din judetul Botosani.

Pentru a accede in Corpul expertilor in educatie, punctajul minim ce trebuia obtinut era de 70 de puncte dintr-un total de 100.

Printre cei care au obtinut titlul de expert se numara inspectorul general al ISJ, Ada Macovei, cu un total de 95 de puncte, inspectorul general adjunct al ISJ, Daniel Botezatu, cu 100 de puncte, deputatul Catalin Buhaianu, care a obtinut 85 de puncte si Mina Maria Rusu, inspector general in Ministerul Educatiei, care a acumulat 95 de puncte.

In schimb, printre cei care nu se regasesc pe lista admisilor se numara Horia Negrescu, inspector general adjunct al ISJ si Rodica Egner, inspector scolar in cadrul ISJ.

De asemenea, o parte dintre cei care s-au inscris nu se regasesc nici la admisi, nici la respinsi, dat fiind ca au fost scosi automat din aplicatie, ca urmare a faptului ca declaratiile depuse online nu corespundeau cu documentele aduse.

Profesorii experti in educatie vor putea participa la concursurile pentru ocuparea functiilor de conducere si de indrumare si control.

Vezi AICI lista!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Circulație în condiții de iarnă în toată Moldova. Care sunt drumurile cu restricții

Vineri, 23 Martie 2018
426

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași anunță că circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară în condiții de iarnă în cea mai mare parte a reg...

Descindere de forţe aeriene în amfiteatrul Laurianului! FOTO

Vineri, 23 Martie 2018
237

Reprezentanţi cu funcţii înalte atât la propriu cât şi la figurat au prezentat laurienilor oferta educaţională a Forţelor Aeriene Române pentru anul şcolar ce va î...

20 de contracte de finanțare semnate de primarii din Botoșani, în prezența directorului AFIR! FOTO

Vineri, 23 Martie 2018
420

Directorul general al Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Adrian Ionuț Chesnoiu, a fost prezent, vineri, la Botoșani, pentru a semna contractele de finanțare a proiectelor depuse de...