VEZI lista profesorilor admisi/respinsi in Corpul national al expertilor!

VEZI lista profesorilor admisi/respinsi in Corpul national al expertilor!
Inspectoratul Scolar Judetean a afisat lista cu cadrele didactice care au fost admise in Corpul national al expertilor.

La nivelul judetului Botosani, in prima etapa, a inscrierii online, s-a inscris un numar de 393 de profesori, iar in urma selectiei au ramas in cursa pentru obtinerea titlului de expert in educatie un numar de 350 de cadre didactice.

Dosarele inspectorilor scolari au fost evaluate la nivelul Ministerului Educatiei, iar al profesorilor la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean. In urma evaluarii au fost admisi in Corpul national al expertilor un numar de 303 profesori din judetul Botosani.

Pentru a accede in Corpul expertilor in educatie, punctajul minim ce trebuia obtinut era de 70 de puncte dintr-un total de 100.

Printre cei care au obtinut titlul de expert se numara inspectorul general al ISJ, Ada Macovei, cu un total de 95 de puncte, inspectorul general adjunct al ISJ, Daniel Botezatu, cu 100 de puncte, deputatul Catalin Buhaianu, care a obtinut 85 de puncte si Mina Maria Rusu, inspector general in Ministerul Educatiei, care a acumulat 95 de puncte.

In schimb, printre cei care nu se regasesc pe lista admisilor se numara Horia Negrescu, inspector general adjunct al ISJ si Rodica Egner, inspector scolar in cadrul ISJ.

De asemenea, o parte dintre cei care s-au inscris nu se regasesc nici la admisi, nici la respinsi, dat fiind ca au fost scosi automat din aplicatie, ca urmare a faptului ca declaratiile depuse online nu corespundeau cu documentele aduse.

Profesorii experti in educatie vor putea participa la concursurile pentru ocuparea functiilor de conducere si de indrumare si control.

Vezi AICI lista!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Surpriza dintr-un microbuz: ţigări ascunse în mânecile hainelor pasagerilor, în trusa medicală şi în lada cu scule - FOTO

astăzi, 12:38
2

În data de 21 septembrie a.c, în jurul orei 09.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de fr...

Botoşani: COD GALBEN de vijelie

astăzi, 11:44
497

Până la ora 13:00, judeţul Botoşani, alături de Iaşi, se va afla sub avertizare meteorologică cu efect imediat de tip COD GALBEN, referitoare la manifestări violente ale vremii. Astfel, s...

DOLIU în Biserica Lipovenească: Fostul preot al comunităţii ruşilor lipoveni din Botoşani a plecat dintre noi!

astăzi, 10:14
739

Comunitatea ruşilor lipoveni din Botoşani este în stare de şoc după ce preotul Alexei Simionov a murit în noaptea de joi spre vineri. Bolnav de mai mult timp, părintele asistase ieri ...