VEZI lista profesorilor admisi/respinsi in Corpul national al expertilor!

VEZI lista profesorilor admisi/respinsi in Corpul national al expertilor!
Inspectoratul Scolar Judetean a afisat lista cu cadrele didactice care au fost admise in Corpul national al expertilor.

La nivelul judetului Botosani, in prima etapa, a inscrierii online, s-a inscris un numar de 393 de profesori, iar in urma selectiei au ramas in cursa pentru obtinerea titlului de expert in educatie un numar de 350 de cadre didactice.

Dosarele inspectorilor scolari au fost evaluate la nivelul Ministerului Educatiei, iar al profesorilor la nivelul Inspectoratului Scolar Judetean. In urma evaluarii au fost admisi in Corpul national al expertilor un numar de 303 profesori din judetul Botosani.

Pentru a accede in Corpul expertilor in educatie, punctajul minim ce trebuia obtinut era de 70 de puncte dintr-un total de 100.

Printre cei care au obtinut titlul de expert se numara inspectorul general al ISJ, Ada Macovei, cu un total de 95 de puncte, inspectorul general adjunct al ISJ, Daniel Botezatu, cu 100 de puncte, deputatul Catalin Buhaianu, care a obtinut 85 de puncte si Mina Maria Rusu, inspector general in Ministerul Educatiei, care a acumulat 95 de puncte.

In schimb, printre cei care nu se regasesc pe lista admisilor se numara Horia Negrescu, inspector general adjunct al ISJ si Rodica Egner, inspector scolar in cadrul ISJ.

De asemenea, o parte dintre cei care s-au inscris nu se regasesc nici la admisi, nici la respinsi, dat fiind ca au fost scosi automat din aplicatie, ca urmare a faptului ca declaratiile depuse online nu corespundeau cu documentele aduse.

Profesorii experti in educatie vor putea participa la concursurile pentru ocuparea functiilor de conducere si de indrumare si control.

Vezi AICI lista!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sportivii de la Clubul Sportiv Real Taekwondo Team din Botoșani, premiați la Cupa României la Taekwondo WT! FOTO

Marţi, 21 Noiembrie 2017
342

În perioada 17-18 noiembrie 2017 s-a desfășurat, în incinta Sălii Polivalente din municipiul Brașov, Competiția Națională Cupa României la Taekwondo WT pentru copii, juni...

OFICIAL: DNA a pus sechestru pe toata averea lui Dragnea, pentru a recupera 127 milioane de lei!

Marţi, 21 Noiembrie 2017
607

DNA a anuntat oficial, marti seara, ca a pus sechestru pe toata averea lui Liviu Dragnea, pentru a recupera prejudiciul de 127 de milioane de lei din dosarul Tel Drum.Un comunicat al procurorilor ...

Patru elevi botoşăneni au participat la un concurs naţional de matematică-fizică

Marţi, 21 Noiembrie 2017
504

În perioada 17– 19 noiembrie 2017, la Bacău, s-a desfășurat Concursul Național de matematică-fizică ”Vrânceanu-Procopiu”.”Vrânceanu-Procopiu” ...