Vezi lista cadrelor didactice înscrise la definitivat!

Vezi lista cadrelor didactice înscrise la definitivat!
Zeci de cadre didactice din judeţul Botoşani s-au înscris la concursul de definitivat din acest an.

Cadrelor didactice înscrise la definitivat li se efectuează cel puţin două inspecţii la clasă în perioada 01.11.2012 - 05.06.2013.

Media de promovare (reprezentând media inspecţiilor la clasă) este de minimum 7 (şapte).

Candidaţii care nu obţin media minimă de promovare 7 (şapte) sunt consideraţi respinşi şi nu se vor putea prezenta la proba scrisă a examenului. Notele acordate la inspecţiile la clasă nu pot fi contestate.

Calificativul, la aprecierile anuale, obţinut în anii anteriori înscrierii trebuie să fie cel puţin bine.

Examenul de definitivare în învăţământ este planificat de către MECTS, de regulă la jumătatea a lunii iulie. Data stabilită de către MECTS pentru sesiunea 2013 va fi postată pe pagina de net a IŞJ www.isjbotosani.ro.

Tematica şi bibliografia pe baza cărora se desfăşoară proba scrisă sunt aprobate prin OMECTS pentru fiecare disciplină în parte.

Programele pot  fi consultate la CCD Botoşani sau pe pagina de net a M.E.C.T.S.

Vezi AICI lista candidaţilor!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 11:23
126

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...

Simona Halep, după ce a fost amendată la Miami: A fost o rectie de moment si cred ca mi-a prins bine! VIDEO

astăzi, 11:10
261

Simona Halep a avut o reactie nervoasa in timpul jocului cu Oceane Dodin, distrugand o racheta dupa ce a dat cu ea de pamant.Reprezentanta noastra s-a ales cu un avertisment verbal din partea arbi...

Beat și cu tupeu: A refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei!

astăzi, 10:27
419

Botoșăneanul în vârstă de 38 de ani a fost tras pe dreapta, rezultatul etilotestului indicând starea de ebrietate a șoferului. Cu toate acestea, bărbatul a refuzat recoltarea&nb...