Vezi lista cadrelor didactice înscrise la definitivat!

Vezi lista cadrelor didactice înscrise la definitivat!
Zeci de cadre didactice din judeţul Botoşani s-au înscris la concursul de definitivat din acest an.

Cadrelor didactice înscrise la definitivat li se efectuează cel puţin două inspecţii la clasă în perioada 01.11.2012 - 05.06.2013.

Media de promovare (reprezentând media inspecţiilor la clasă) este de minimum 7 (şapte).

Candidaţii care nu obţin media minimă de promovare 7 (şapte) sunt consideraţi respinşi şi nu se vor putea prezenta la proba scrisă a examenului. Notele acordate la inspecţiile la clasă nu pot fi contestate.

Calificativul, la aprecierile anuale, obţinut în anii anteriori înscrierii trebuie să fie cel puţin bine.

Examenul de definitivare în învăţământ este planificat de către MECTS, de regulă la jumătatea a lunii iulie. Data stabilită de către MECTS pentru sesiunea 2013 va fi postată pe pagina de net a IŞJ www.isjbotosani.ro.

Tematica şi bibliografia pe baza cărora se desfăşoară proba scrisă sunt aprobate prin OMECTS pentru fiecare disciplină în parte.

Programele pot  fi consultate la CCD Botoşani sau pe pagina de net a M.E.C.T.S.

Vezi AICI lista candidaţilor!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O soferiţă însărcinată a suferit un atac de panică după un accident! Un echipaj Smurd, solicitat la faţa locului

Joi, 23 Noiembrie 2017
1210

Evenimentul a avut loc, joi după-amiază, la intrare în oraşul Săveni dinspre Botoşani. Tânăra, de 27 de ani, se afla la volanul unui VW Passat, fiind acroşată de un autoturism...

Dezbatere la Liceul "Regina Maria" Dorohoi: Educația digitală versus educația tradițională - FOTO

Joi, 23 Noiembrie 2017
426

Joi, 23 noiembrie, un grup de  reprezentanți ai Centrului Europe Direct Botoșani a efectuat  o deplasare la Dorohoi, la Liceul Regina Maria, pentru o inedită activitate în...

Comunicat - Doina Federovici: "Județul Botoșani a primit de la Guvern fondurile necesare pentru asigurarea cheltuielilor din domeniul asistenței sociale"

Joi, 23 Noiembrie 2017
307

Președintele PSD Botoșani a anunțat astăzi că în urma solicitărilor autorităților locale, Guvernul a alocat din fondul de rezervă necesarul de bani pentru asigurarea cheltuielilor privi...