VEZI cum arata saloanele din corpul reabilitat al Spitalului Judetean!

VEZI cum arata saloanele din corpul reabilitat al Spitalului Judetean!
De saptamana aceasta, bolnavii internati in Spitalul Judetean “Mavromati" vor beneficia de conditii moderne, acestia urmand a fi mutati in saloanele din corpul recent reabilitat.

Pentru inceput, pana pe data de 15 august, vor fi mutati pacientii internati pe sectiile de la etajele 4,5,6 si 7, urmand ca dupa jumatatea lunii august sa fie mutati in noile saloane si bolnavii de la etajele 1, 2 si 3.

“Fiecare salon este dotat cu grup sanitar, patru paturi, ca sa se asigure confortul necesar pentru bolnavii internati, senzori de caldura pentru declansarea sistemelor de alarma si interventie cu apa, in caz de incendiu. Fiecare pat este dotat cu lampa de perete, cu sistem de semnalizare, pentru a chema asistenul in caz de urgenta din camera de garda. Salonul este prevazut cu linoleum antibacterian, geamuri si usi termopan", a declarat Ioan Bichis, sef serviciu administrativ din cadrul Spitalului Judetean. In saloanele recent renovate urmeaza fi pus si mobilier nou.

Dupa ce vor fi mutati toti pacientii, va incepe reabilitatea in cel de-al doilea corp al cladirii, unde prin recompartimentare vor fi amenajate saloane in plus fata de cele deja existente.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Protestul REZIST, de la Botoșani, atent supravegheat de jandarmi

astăzi, 13:22
12

Libertatea de întrunire este un drept prevăzut de Constituția Românei, iar jandarmii vor asigura protecția persoanelor pașnice, intervenind punctual doar în cazul apariției unor...

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

astăzi, 12:32
45

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32....

Directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor, despre incidentul de la Premiile Eminescu: "N-aș face niciodată așa ceva: să profit de buna credință a unei gazde pentru a face un scandal autopromoțional în casa gazdei"

astăzi, 12:30
207

Daniel Cristea-Enache, directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, a acceptat, într-o postare publică pe Facebook, faptul că poemul citit de Medeea Iancu pe scena Gal...