Vezi ce sume primește fiecare primărie din județ, de la Consiliul Județean!

Vezi ce sume primește fiecare primărie din județ, de la Consiliul Județean!
Președintele Consiliului Județean Botoșani, Florin Țurcanu, informează cetățenii județului Botoșani că a reușit, împreună cu echipa pe care o coordonează, să finalizeze proiectul de repartizare a bugetului pe unități administrativ- teritoriale.

Dorim să aducem la cunoștința cetățenilor județului că, pentru prima dată, Consiliul Județean Botoșani repartizează un buget echilibrat, ce are la bază nevoile cetățeanului și nu numărul de votanți al unui partid politic sau altul din localitatea respectivă.

Dincolo de caracterul politic al funcției publice, atunci când repartizăm sumele provenite din taxele și impozitele încasate de la cetățeni, este obligatoriu să respectăm, în formula de repartizare, nevoile cetățeanului în vederea dezvoltării comunității în care trăiesc.

Solicităm tuturor consilierilor județeni ca, în ședința de Consiliu Județean de săptămâna viitoare, indiferent de partidul politic pe care îl reprezintă, să susțină proiectul de hotărâre al bugetului, pentru că în acest mod, susțin dezvoltarea echilibrată a tuturor localităților din județul Botoșani.

Comunicat de presă

Vezi AICI sumele pentru fiecare primărie din județ!


 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
777

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4790

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
530

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...