Vezi ce pedepse au primit inculpaţii din dosarul tâlhăriei de 37.000 de euro, de pe Petru Rareş!

Vezi ce pedepse au primit inculpaţii din dosarul tâlhăriei de 37.000 de euro, de pe Petru Rareş!

 

Inculpaţii în dosarul tâlhăriei de pe strada Petru Rareş, din decembrie 2011, au primit, luni, sentinţele, magistraţii Judecătoriei Botoşani pronunţându-se în dosarul în care aceştia au fost judecaţă pentru tâlhărie.
Cele mai mari pedepse le-au primit Daniel Mihai Huţanu, care a fost condamnat la şapte ani şi şase luni de închisoare cu executare şi Florian Roman, care a fost condamnat la şapte ani şi şapte luni de închisoare cu executare. 

 Andreea Mihalache şi Constantin Huţanu au fost condamnaţi la câte şapte ani de închisoare cu executare, fiecare.

Omul de afaceri Aurel Fediuc a primit o pedeapsă de un an de închisoare cu executare, în timp ce fiica sa Simona Huţanu, a primit şase luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de doi ani şi şase luni, pentru favorizarea infractorului.

Marius Aroşiţei a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, cu un termen de încercare de cinci ani, iar Paul Ciubotariu la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, cei doi fiind acuzaţi de complicitate la tâlhărie.

"Admite în parte acţiunea civilă alăturată procesului penal formulată de partea civilă JITARIUC COSTEL, şi obligă, în solidar, inculpaţii Huţanu Daniel-Mihai, Huţanu Constantin, Mihalache Andreea, Ciubotariu Paul-Eduard, Aroşiţei Marius, Roman Florian, Huţanu Simona şi Fediuc Aurel la plata sumei de 35.900 Euro, cu titlu de diferenţă sumă sustrasă şi a sumei de 50.000 lei cu titlu de daune morale, şi respinge cererea formulată de partea civilă Jitariuc Costel, privind acordarea sumei 6.500 Euro, cu titlu de prejudiciu material reprezentând contravaloare servicii de pază, cheltuieli de transport unitate medicală şi cheltuieli medicale", se arată pe site-ul Judecătoriei Botoşani.

Sentinţa nu este însă definitivă şi poate fi atacată cu recurs.

Talharia a avut loc pe 28 decembrie 2011 in apropierea statiei Rompetrol, de pe strada Petru Rares. 

Costel Jitariuc, de 41 de ani, din Botosani, a fost chemat in zona, la locul intalnirii, insa, a avut parte de clipe de cosmar.

Botosaneanul a fost atacat, agresorii luandu-i acestuia borseta, in care barbatul spune ca avea peste 30.000 de euro.

Desi venisera cu un autoturism Opel, atacatorii au fugit de la locul faptei intr-un BMW.

 

 
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
62

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
94

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
158

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...