Vezi ce lucrări se vor face pe DN Botoșani-Suceava!

Vezi ce lucrări se vor face pe DN Botoșani-Suceava!
Reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România au explicat, sâmbătă, în prezența primului-ministru ce lucrări se vor face pe cei 39 de kilometri din drumul național Botoșani-Suceava ce urmează a fi reabilitați și modernizați.

Astfel, potrivit celor prezentate de specialiști lățimea părții carosabile, după reabilitare, va fi de șapte metri, vor fi reabilitate 12 poduri, vor fi făcute 29 de podețe noi, iar alte patru vor fi reabilitate.

Vor fi 17 intersecții cu drumuri clasificate și 118 intersecții cu drumuri laterale. De asemenea, vor fi 31 de parcări adiacente, 7 stații de autobuz, și vor fi făcute șanțuri și rigole noi.Lucrările sunt efectuate de asocierea dintre SC Spedition UMB SRL, SC Tehnostrade SRL, SC Arcada Company SA şi SC Consitrans SRL.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 68,3 milioane de lei. Dorinel Umbrărescu, patronul Spedition UMB, s-a angajat că lucrarea va fi gata în anul 2014.

Din cauza lucrărilor care deja au fost demarate, în zona Baisa, de la intrarea în pădure și până la Stejarul, se circulă pe un singur sens.  

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani, sub Cod portocaliu de GER!

Duminică, 25 Februarie 2018
2801

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare cod portocaliu de ger, care vizează Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi care intr...

Şi atunci a luat decizia de a numi "acasă" un metru în jurul corpului lui..

Duminică, 25 Februarie 2018
156

Când era tânăr, într-o vreme, era atât de sărac încât n-avea decât cărţile din raniţă şi hainele de pe el. Nu-l deranjau aceste lucruri, ori mai bine z...

Nikos Kazantzakis - FRATRICIZII

Duminică, 25 Februarie 2018
166

Romanul lui Kazantzakis îmi pare o imagine în oglindă a Evangheliei, deformată de apele tulburi ale realităţii apropiate, concrete, umane şi de imposibilitatea Omului de a conştienti...