Vezi ce lucrări se vor face pe DN Botoșani-Suceava!

Vezi ce lucrări se vor face pe DN Botoșani-Suceava!
Reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România au explicat, sâmbătă, în prezența primului-ministru ce lucrări se vor face pe cei 39 de kilometri din drumul național Botoșani-Suceava ce urmează a fi reabilitați și modernizați.

Astfel, potrivit celor prezentate de specialiști lățimea părții carosabile, după reabilitare, va fi de șapte metri, vor fi reabilitate 12 poduri, vor fi făcute 29 de podețe noi, iar alte patru vor fi reabilitate.

Vor fi 17 intersecții cu drumuri clasificate și 118 intersecții cu drumuri laterale. De asemenea, vor fi 31 de parcări adiacente, 7 stații de autobuz, și vor fi făcute șanțuri și rigole noi.Lucrările sunt efectuate de asocierea dintre SC Spedition UMB SRL, SC Tehnostrade SRL, SC Arcada Company SA şi SC Consitrans SRL.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 68,3 milioane de lei. Dorinel Umbrărescu, patronul Spedition UMB, s-a angajat că lucrarea va fi gata în anul 2014.

Din cauza lucrărilor care deja au fost demarate, în zona Baisa, de la intrarea în pădure și până la Stejarul, se circulă pe un singur sens.  

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Echipajele de intervenție chemate în ajutor de locatarii unui bloc din Botoșani!

astăzi, 14:32
685

Echipajele de intervenție au fost solicitate să intervină, marți după-amiază, pe o stradă din municipiul Botoșani, după ce o persoană a anunțat prin apel la 112 că dintr-un apartament iese...

BOTOSANI: 380 locuri de muncă anunţate la Bursa locurilor de muncă pentru absolventi! VEZI in ce domenii!

astăzi, 14:28
160

Agentia Judeteană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Botosani va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții promoției 2017 din acest an, în data de 20 octombrie 2017, incepand cu or...

Când te doare capul și amorțește mâna stângă! VIDEO

astăzi, 09:20
675

Un tip merge la doctor:- Doctore, de la o vreme ma doare capul, imi trece un fior prin sira spinarii si-mi amorteste mana dreapta!- Bai baiete, e grav. Ai boala aia japoneza, tzeritzitzutzuka&hell...