Vezi ce lucrări se vor face pe DN Botoșani-Suceava!

Vezi ce lucrări se vor face pe DN Botoșani-Suceava!
Reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România au explicat, sâmbătă, în prezența primului-ministru ce lucrări se vor face pe cei 39 de kilometri din drumul național Botoșani-Suceava ce urmează a fi reabilitați și modernizați.

Astfel, potrivit celor prezentate de specialiști lățimea părții carosabile, după reabilitare, va fi de șapte metri, vor fi reabilitate 12 poduri, vor fi făcute 29 de podețe noi, iar alte patru vor fi reabilitate.

Vor fi 17 intersecții cu drumuri clasificate și 118 intersecții cu drumuri laterale. De asemenea, vor fi 31 de parcări adiacente, 7 stații de autobuz, și vor fi făcute șanțuri și rigole noi.Lucrările sunt efectuate de asocierea dintre SC Spedition UMB SRL, SC Tehnostrade SRL, SC Arcada Company SA şi SC Consitrans SRL.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 68,3 milioane de lei. Dorinel Umbrărescu, patronul Spedition UMB, s-a angajat că lucrarea va fi gata în anul 2014.

Din cauza lucrărilor care deja au fost demarate, în zona Baisa, de la intrarea în pădure și până la Stejarul, se circulă pe un singur sens.  

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A ajuns cu roțile în sus, din cauza vitezei!

astăzi, 14:35
167

Viteza la volan i-a venit de hac unui bărbat în vârstă de 33 de ani! Joi dimineață, conducătorul auto aflat la volanul unui autoturism Peugeot circula dinspre Dorobanți către Podeni...

COD GALBEN pentru Botoșani: Ploi torențiale, vijelii, descărcări electrice și grindină!

astăzi, 14:24
713

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă pe 22 iunie, între orele 6.00 și 23.00. Pe arii extinse va fi instabilitate atm...

Botoșănean amendat și marfă confiscată!

astăzi, 13:29
191

Poliţiştii oraşului Săveni au depistat, ieri, pe drumul naţional DN 29, pe raza comunei Avrămeni, un autocamion condus de un bărbat de 63 de ani, din aceeaşi localitate. Cu oca...