Vezi ce lucrări se vor face pe DN Botoșani-Suceava!

Vezi ce lucrări se vor face pe DN Botoșani-Suceava!
Reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România au explicat, sâmbătă, în prezența primului-ministru ce lucrări se vor face pe cei 39 de kilometri din drumul național Botoșani-Suceava ce urmează a fi reabilitați și modernizați.

Astfel, potrivit celor prezentate de specialiști lățimea părții carosabile, după reabilitare, va fi de șapte metri, vor fi reabilitate 12 poduri, vor fi făcute 29 de podețe noi, iar alte patru vor fi reabilitate.

Vor fi 17 intersecții cu drumuri clasificate și 118 intersecții cu drumuri laterale. De asemenea, vor fi 31 de parcări adiacente, 7 stații de autobuz, și vor fi făcute șanțuri și rigole noi.Lucrările sunt efectuate de asocierea dintre SC Spedition UMB SRL, SC Tehnostrade SRL, SC Arcada Company SA şi SC Consitrans SRL.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 68,3 milioane de lei. Dorinel Umbrărescu, patronul Spedition UMB, s-a angajat că lucrarea va fi gata în anul 2014.

Din cauza lucrărilor care deja au fost demarate, în zona Baisa, de la intrarea în pădure și până la Stejarul, se circulă pe un singur sens.  

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Golofca se desparte de FCSB cu o scrisoare către fani. Acesta urmează să revină la FC Botoşani

astăzi, 14:44
8

Varful in varsta de 27 de ani se va intoarce la FC Botosani, dupa numai 6 luni petrecute in tricoul "ros-albastru", pe care le numeste insa "cele mai frumoase momente din ca...

Veteran de război, sărbătorit de primarul Cătălin Flutur, la împlinirea a 105 ani - FOTO

astăzi, 14:15
209

Gheorghe Baciu s-a născut fix acum 105 ani, pe data de 18 decembrie 1912.Astăzi, cu ocazia sărbătoririi venerabilei vârste, primarul Municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a dorit să...

Pieton accidentat de o maşină, după o traversare neregulamentară!

astăzi, 13:42
801

Un tânăr de 24 de, ani aflat la volanul unui autoturism ce se îndrepta dinspre benzinăria Cristal spre centrul oraşului, a acroşat un bătrân, de 82 de ani, ce se angajase n...