Vezi ce lucrări se vor face pe DN Botoșani-Suceava!

Vezi ce lucrări se vor face pe DN Botoșani-Suceava!
Reprezentanții Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România au explicat, sâmbătă, în prezența primului-ministru ce lucrări se vor face pe cei 39 de kilometri din drumul național Botoșani-Suceava ce urmează a fi reabilitați și modernizați.

Astfel, potrivit celor prezentate de specialiști lățimea părții carosabile, după reabilitare, va fi de șapte metri, vor fi reabilitate 12 poduri, vor fi făcute 29 de podețe noi, iar alte patru vor fi reabilitate.

Vor fi 17 intersecții cu drumuri clasificate și 118 intersecții cu drumuri laterale. De asemenea, vor fi 31 de parcări adiacente, 7 stații de autobuz, și vor fi făcute șanțuri și rigole noi.Lucrările sunt efectuate de asocierea dintre SC Spedition UMB SRL, SC Tehnostrade SRL, SC Arcada Company SA şi SC Consitrans SRL.

Valoarea totală a contractului, fără TVA, este de 68,3 milioane de lei. Dorinel Umbrărescu, patronul Spedition UMB, s-a angajat că lucrarea va fi gata în anul 2014.

Din cauza lucrărilor care deja au fost demarate, în zona Baisa, de la intrarea în pădure și până la Stejarul, se circulă pe un singur sens.  

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Loc de dat cu… EPIGRAMA (VII)

astăzi, 20:10
288

La 24 septembrie 1948, se naşte la Botoşani distinsul istoric şi publicist IONEL BEJENARU. Ataşat spaţiului botoşănean, l-a gratulat cu  peste 15 lucrări de o ţinută ştiinţifică...

Jandarmi huiduiți la un meci după ce au cerut înlăturarea unor bannere cu mesajul "Moldova vrea autostradă"

astăzi, 15:26
313

Suporterii ieseni au afisat la meciul de fotbal Poli Iasi - Dinamo, de vineri seara, bannere cu mesajele "Moldova vrea autostrada" si "Moldova cere echitate si respectarea drepturilor&q...

La mulți ani, SOFIA VICOVEANCA - "Nu mi-a fost greu să port costumul, pentru că în acest costum eu m-am născut!"

astăzi, 10:47
983

Sofia Vicoveanca s-a născut la data de 23 septembrie 1941 în comuna Toporăuți (Toporuica de astăzi), localitate aflată în apropiere de orașul Cernăuți (astăzi în Ucraina), p...