Vezi ce beneficii financiare vor avea cei din conducerea Eco Sal!

Vezi ce beneficii financiare vor avea cei din conducerea Eco Sal!
Odata cu infiintarea, de catre Consiliul Judetean Botosani, a societatii Eco Sal a fost stabilit si Consiliul de Administratie, care este format din patru membri.

Este vorba despre Dorin Birta (PSD), Viorel Coman (PNL), Narcis Stefan (PSD), Cristian Lazarovici (PNL) si Dumitru Ciobanu.

Conducerea societatii va fi asigurata de Cristian Lazarovici.

Remuneratia membrilor Consiliului de Administratie este stabilita de Adunarea Generala a Actionarilor, si va fi formata dintr-o indemnizatie fixa lunara si, daca este cazul, dintr-o componenta variabila, constand intr-o cota de participare la profitul net al societatii, o schema de pensii sau o alta forma de remunerare pe baza performantelor.

Aceleasi beneficii ar urma sa le aiba si directorii.

In actul constitutiv se mai precizeaza si ca "la stabilirea remuneratiei fiecarui membru al Consiliului de Administratie, AGA se va asigura ca aceasta este justificata in raport cu indatoririle specifice, atributiile in cadrul unor comitete consultative, numarul de sedinte, obiectivele si criteriile de performanta stabilite in contractul de mandat".

Societatea va recruta si angaja personal, in functie de necesitatile identificate de directorul general, in vederea desfasurarii in bune conditii a activitatii, conform obiectului de activitate.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 deţinuţi eliberaţi din Penitenciarul Botoşani din cauza condiţiilor proaste. Peste 150 ar putea ieşi cât de curând!

Joi, 19 Octombrie 2017
2111

14 persoane care erau încarcerate în Penitenciarul Botoşani pentru ispăşirea pedepselor au fost eliberate joi, odată cu intrarea în vigoare a Legii recursului compensatoriu.&...

Incendiu într-un apartament din municipiul Botoșani!

Joi, 19 Octombrie 2017
3581

Un incendiu izbucnit, joi dup-amiază, într-un apartament din municipiul Botoșani a pus în alertă echipajele de pompieri, cadrele medicale și polițiștii.Vecinii au observat că di...

Poate angajatorul să-l tragă la răspundere pe salariat pentru ce face în timpul său liber?

Joi, 19 Octombrie 2017
823

Răspunderea disciplinară are obligatoriu ca temei comiterea unei abateri disciplinare. Așa cum e definită ea de Codul muncii, dacă nu există, nu se poate sancționa nici salariatul. Iar pentru f...