Vezi ce beneficii financiare vor avea cei din conducerea Eco Sal!

Vezi ce beneficii financiare vor avea cei din conducerea Eco Sal!
Odata cu infiintarea, de catre Consiliul Judetean Botosani, a societatii Eco Sal a fost stabilit si Consiliul de Administratie, care este format din patru membri.

Este vorba despre Dorin Birta (PSD), Viorel Coman (PNL), Narcis Stefan (PSD), Cristian Lazarovici (PNL) si Dumitru Ciobanu.

Conducerea societatii va fi asigurata de Cristian Lazarovici.

Remuneratia membrilor Consiliului de Administratie este stabilita de Adunarea Generala a Actionarilor, si va fi formata dintr-o indemnizatie fixa lunara si, daca este cazul, dintr-o componenta variabila, constand intr-o cota de participare la profitul net al societatii, o schema de pensii sau o alta forma de remunerare pe baza performantelor.

Aceleasi beneficii ar urma sa le aiba si directorii.

In actul constitutiv se mai precizeaza si ca "la stabilirea remuneratiei fiecarui membru al Consiliului de Administratie, AGA se va asigura ca aceasta este justificata in raport cu indatoririle specifice, atributiile in cadrul unor comitete consultative, numarul de sedinte, obiectivele si criteriile de performanta stabilite in contractul de mandat".

Societatea va recruta si angaja personal, in functie de necesitatile identificate de directorul general, in vederea desfasurarii in bune conditii a activitatii, conform obiectului de activitate.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La mulți ani, Ana Maria Dragut!

astăzi, 10:55
77

Ana Maria Dragut s-a născut în data de 24 februarie 1990, în Darabani. A studiat la Școala nr. 2, fiind inițiată în tainele handbalului de către profesorul Vali Dascălu. D...

Dragobetele sărută fetele - VIDEO

astăzi, 10:26
52

Dragobetele este sarbatorit in Calendarul Popular in ziua de 24 februarie. Cum vremurile s-au schimbat, tinerii au dat uitarii pe Dragobete zis si Dragomir, Ioan Dragobete, Cap de Primavara - tanarul ...

Vreme geroasă în weekend! Câte grade sunt la Botoșani!

astăzi, 08:14
377

Vremea devine geroasa in acest sfarsit de saptamana, maximele inregistrate duminica in toata tara fiind negative, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.Sambata, vremea se mentine mohor...