Vezi ce beneficii financiare vor avea cei din conducerea Eco Sal!

Vezi ce beneficii financiare vor avea cei din conducerea Eco Sal!
Odata cu infiintarea, de catre Consiliul Judetean Botosani, a societatii Eco Sal a fost stabilit si Consiliul de Administratie, care este format din patru membri.

Este vorba despre Dorin Birta (PSD), Viorel Coman (PNL), Narcis Stefan (PSD), Cristian Lazarovici (PNL) si Dumitru Ciobanu.

Conducerea societatii va fi asigurata de Cristian Lazarovici.

Remuneratia membrilor Consiliului de Administratie este stabilita de Adunarea Generala a Actionarilor, si va fi formata dintr-o indemnizatie fixa lunara si, daca este cazul, dintr-o componenta variabila, constand intr-o cota de participare la profitul net al societatii, o schema de pensii sau o alta forma de remunerare pe baza performantelor.

Aceleasi beneficii ar urma sa le aiba si directorii.

In actul constitutiv se mai precizeaza si ca "la stabilirea remuneratiei fiecarui membru al Consiliului de Administratie, AGA se va asigura ca aceasta este justificata in raport cu indatoririle specifice, atributiile in cadrul unor comitete consultative, numarul de sedinte, obiectivele si criteriile de performanta stabilite in contractul de mandat".

Societatea va recruta si angaja personal, in functie de necesitatile identificate de directorul general, in vederea desfasurarii in bune conditii a activitatii, conform obiectului de activitate.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Protest spontan la Casa de Pensii! FOTO

astăzi, 11:18
58

Angajații Casei de Pensii Botoșani au declanșat, luni dimineață, un protest spontan. Oamenii au iesit in fața instituției, transmițând și o serie de revendicări.Activitatea institu...

Două eleve accidentate de o maşină, după o traversare neregulamentară

astăzi, 11:15
206

Evenimentul a avut loc pe Drumul Naţional 29 A între oraşele Darabani şi Dorohoi, când cele două fete, Ionela şi Diana N., de 16 ani, au încercat să treacă strada în fug...

Ofertă bogată de locuri de muncă în Botoșani, la final de an. Salariile rămân la fel de mici!

astăzi, 11:02
96

Contabil-șef cu 5 ani vechime caută un liceu din județul Botoșani, iar Direcția Silvică angajează un pădurar, salariul anunțat fiind de 2065 lei. Cu aproape aceeași retribuție, Victor Const...