Vezi ce beneficii financiare vor avea cei din conducerea Eco Sal!

Vezi ce beneficii financiare vor avea cei din conducerea Eco Sal!

Odata cu infiintarea, de catre Consiliul Judetean Botosani, a societatii Eco Sal a fost stabilit si Consiliul de Administratie, care este format din patru membri.

Este vorba despre Dorin Birta (PSD), Viorel Coman (PNL), Narcis Stefan (PSD), Cristian Lazarovici (PNL) si Dumitru Ciobanu.

Conducerea societatii va fi asigurata de Cristian Lazarovici.

Remuneratia membrilor Consiliului de Administratie este stabilita de Adunarea Generala a Actionarilor, si va fi formata dintr-o indemnizatie fixa lunara si, daca este cazul, dintr-o componenta variabila, constand intr-o cota de participare la profitul net al societatii, o schema de pensii sau o alta forma de remunerare pe baza performantelor.

Aceleasi beneficii ar urma sa le aiba si directorii.

In actul constitutiv se mai precizeaza si ca "la stabilirea remuneratiei fiecarui membru al Consiliului de Administratie, AGA se va asigura ca aceasta este justificata in raport cu indatoririle specifice, atributiile in cadrul unor comitete consultative, numarul de sedinte, obiectivele si criteriile de performanta stabilite in contractul de mandat".

Societatea va recruta si angaja personal, in functie de necesitatile identificate de directorul general, in vederea desfasurarii in bune conditii a activitatii, conform obiectului de activitate.
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Strigătul disperat al unui botoșănean care vrea să își salveze copilul. ”Atunci am descoperit inflamația de pe cerebel…”

astăzi, 12:46
125

”Pe 1 ianuarie fiind la Botoșani în vizită la părinții mei, ne-am internat la spital acolo, unde a stat o săptămână făcându-i-se diferite investigații cu rezultatele a...

Șoferii ar putea fi amendați pe baza filmărilor făcute de alți șoferi. Există o singură condiție!

astăzi, 11:50
100

Un proiect de ordonanță prevede că imaginile surprinse astfel pot fi trimise polițiștilor, iar în baza lor, s-ar putea da amenzi. Asta ar putea contribui la reducerea numarului de accidente...

Patru ani de închisoare după ce a tâlhărit o studentă în centrul Sucevei, bărbatul a fost prins în Botoșani!

astăzi, 11:08
55

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, aflat în arest preventiv din luna ianuarie a acestui an pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, un f...