Vezi ce beneficii financiare vor avea cei din conducerea Eco Sal!

Vezi ce beneficii financiare vor avea cei din conducerea Eco Sal!
Odata cu infiintarea, de catre Consiliul Judetean Botosani, a societatii Eco Sal a fost stabilit si Consiliul de Administratie, care este format din patru membri.

Este vorba despre Dorin Birta (PSD), Viorel Coman (PNL), Narcis Stefan (PSD), Cristian Lazarovici (PNL) si Dumitru Ciobanu.

Conducerea societatii va fi asigurata de Cristian Lazarovici.

Remuneratia membrilor Consiliului de Administratie este stabilita de Adunarea Generala a Actionarilor, si va fi formata dintr-o indemnizatie fixa lunara si, daca este cazul, dintr-o componenta variabila, constand intr-o cota de participare la profitul net al societatii, o schema de pensii sau o alta forma de remunerare pe baza performantelor.

Aceleasi beneficii ar urma sa le aiba si directorii.

In actul constitutiv se mai precizeaza si ca "la stabilirea remuneratiei fiecarui membru al Consiliului de Administratie, AGA se va asigura ca aceasta este justificata in raport cu indatoririle specifice, atributiile in cadrul unor comitete consultative, numarul de sedinte, obiectivele si criteriile de performanta stabilite in contractul de mandat".

Societatea va recruta si angaja personal, in functie de necesitatile identificate de directorul general, in vederea desfasurarii in bune conditii a activitatii, conform obiectului de activitate.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

4.3 milioane de români stau degeaba. Din ajutorul social și alocații iau cât ar lua dacă ar munci cu ziua

astăzi, 08:08
35

Într-o ţară ca România, care se confruntă cu o uriaşă criză a forţei de muncă, peste 4 milioane de oameni apţi să lucreze preferă să stea cu mâinile în sân ş...

Congresul Național de Drumuri de la Iași s-a terminat cu o vizită de lucru pe drumul Târgu-Frumos - Botoșani

astăzi, 07:47
92

Congresul National de Drumuri si Poduri, organizat la Iasi, a reunit sute de specialisti din toata tara. Timp de patru zile, participantii au dezbatut subiecte de interes pentru infrastructura ru...

LUNI: Județul Botoșani, sub atenționare de COD GALBEN!

Duminică, 23 Septembrie 2018
3110

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă luni, 24 septembrie, între orele 10.00 - 23.00, zonele afectate fiind Oltenia, Moldov...