Vezi câte preavize s-au primit la Botoșani pentru angajații de la Fisc!

Vezi câte preavize s-au primit la Botoșani pentru angajații de la Fisc!
Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași, structură nou înființată în subordinea căreia va funcționa și Fiscul botoșănean, a transmis deja la Botoșani preavize pentru angajați ca urmare a reorganizării instituției.

În urmă cu câteva zile, și cei opt directori ai DGFP Botoșani au primit preavize, iar cinci dintre aceștia au primit și împuterniciri pentru a asigura continuitatea la nivelul instituției.

Potrivit directorului DGFP Botoșani, Radu Țurcanu, la Botoșani au fost transmise 74 de preavize pentru funcții de conducere, șef birou, șef servicii și funcții de execuție.

“Din cele 74 de posturi, 13 vor fi preluate la Regiune, dar asta nu îneamnă că vor fi preluate cu tot cu oameni. Pentru cele 13 posturi vor putea opta și alții, motiv pentru care va fi organizată testare profesională sau examen, cum vor considera. Sigur vor fi mai multe opțiuni pentru un singur post. La fiecare structură la care a fost modificat măcar un post in plus sau în minus le-au vacantat pe toate. Au dat preaviz pentru toți", a declarat Radu Țurcanu.

În perioada următoare, urmează a fi afișate pe site-ul ANAF-ului  toate posturile vacante existente la nivelul întregii țări, după care personalul va putea opta pentru anumite funcții. După analiza opțiunilor, vor fi organizate concursurile, care vor consta într-o probă scrisă și un interviu. 

La nivelul DGFP Botoșani, din cele 334 de posturi ocupate, după reorganizare vor rămâne 298.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ofertă bogată de locuri de muncă în Botoșani, la final de an. Salariile rămân la fel de mici!

astăzi, 11:02
35

Contabil-șef cu 5 ani vechime caută un liceu din județul Botoșani, iar Direcția Silvică angajează un pădurar, salariul anunțat fiind de 2065 lei. Cu aproape aceeași retribuție, Victor Const...

Două eleve accidentate de o maşină, după o traversare neregulamentară

astăzi, 11:00
5

Evenimentul a avut loc pe Drumul Naţional 29 A între oraşele Darabani şi Dorohoi, când cele două fete, Ionela şi Diana N. de 16 ani, au încercat să treacă strada în fug...

Comunicat - Social-democratele au împărțit daruri copiilor de la Micul Prinț

astăzi, 10:41
98

În fiecare an în preajma sărbătorilor de iarnă, femeile social-democrate din municipiul Botoșani se implică în acțiuni menite să bucure semenii care trec prin momente dificile...