Vezi câte preavize s-au primit la Botoșani pentru angajații de la Fisc!

Vezi câte preavize s-au primit la Botoșani pentru angajații de la Fisc!
Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași, structură nou înființată în subordinea căreia va funcționa și Fiscul botoșănean, a transmis deja la Botoșani preavize pentru angajați ca urmare a reorganizării instituției.

În urmă cu câteva zile, și cei opt directori ai DGFP Botoșani au primit preavize, iar cinci dintre aceștia au primit și împuterniciri pentru a asigura continuitatea la nivelul instituției.

Potrivit directorului DGFP Botoșani, Radu Țurcanu, la Botoșani au fost transmise 74 de preavize pentru funcții de conducere, șef birou, șef servicii și funcții de execuție.

“Din cele 74 de posturi, 13 vor fi preluate la Regiune, dar asta nu îneamnă că vor fi preluate cu tot cu oameni. Pentru cele 13 posturi vor putea opta și alții, motiv pentru care va fi organizată testare profesională sau examen, cum vor considera. Sigur vor fi mai multe opțiuni pentru un singur post. La fiecare structură la care a fost modificat măcar un post in plus sau în minus le-au vacantat pe toate. Au dat preaviz pentru toți", a declarat Radu Țurcanu.

În perioada următoare, urmează a fi afișate pe site-ul ANAF-ului  toate posturile vacante existente la nivelul întregii țări, după care personalul va putea opta pentru anumite funcții. După analiza opțiunilor, vor fi organizate concursurile, care vor consta într-o probă scrisă și un interviu. 

La nivelul DGFP Botoșani, din cele 334 de posturi ocupate, după reorganizare vor rămâne 298.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean implicat într-un accident rutier în județul Suceava!

astăzi, 12:11
136

În cursul zilei de marți, în jurul orei 11.40, un bărbat de 57 de ani, din județul Botoșani, conducea autoutilitara cu remorcă pe DN 17. Pe raza comunei Poiana Stampei, din jude...

85% - Procentul pacienților satisfăcuți de calitatea actului medical, la cea mai mare unitate spitalicească din județ

astăzi, 11:53
95

Satisfacția pacienților din Botoșani în legătură cu calitatea actului medical nu a scăzut față de primul semestru al anului trecut, însă nici nu a crescut.Astfel, potrivit pur...

Moarte misterioasă în Italia: corpul carbonizat al unei femei românce, găsit ars între trei anvelope de cauciuc

astăzi, 11:26
945

Corpul unei tinere femei românce, a cărei identitate autoritățile nu o dezvăluie, a fost găsit carbonizat la Modena, în Emilia-Romagna. Decesul a survenit în primele zile ale lu...