Vezi câte preavize s-au primit la Botoșani pentru angajații de la Fisc!

Vezi câte preavize s-au primit la Botoșani pentru angajații de la Fisc!
Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași, structură nou înființată în subordinea căreia va funcționa și Fiscul botoșănean, a transmis deja la Botoșani preavize pentru angajați ca urmare a reorganizării instituției.

În urmă cu câteva zile, și cei opt directori ai DGFP Botoșani au primit preavize, iar cinci dintre aceștia au primit și împuterniciri pentru a asigura continuitatea la nivelul instituției.

Potrivit directorului DGFP Botoșani, Radu Țurcanu, la Botoșani au fost transmise 74 de preavize pentru funcții de conducere, șef birou, șef servicii și funcții de execuție.

“Din cele 74 de posturi, 13 vor fi preluate la Regiune, dar asta nu îneamnă că vor fi preluate cu tot cu oameni. Pentru cele 13 posturi vor putea opta și alții, motiv pentru care va fi organizată testare profesională sau examen, cum vor considera. Sigur vor fi mai multe opțiuni pentru un singur post. La fiecare structură la care a fost modificat măcar un post in plus sau în minus le-au vacantat pe toate. Au dat preaviz pentru toți", a declarat Radu Țurcanu.

În perioada următoare, urmează a fi afișate pe site-ul ANAF-ului  toate posturile vacante existente la nivelul întregii țări, după care personalul va putea opta pentru anumite funcții. După analiza opțiunilor, vor fi organizate concursurile, care vor consta într-o probă scrisă și un interviu. 

La nivelul DGFP Botoșani, din cele 334 de posturi ocupate, după reorganizare vor rămâne 298.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

astăzi, 20:35
911

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

astăzi, 18:40
319

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

astăzi, 16:22
312

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...