Vezi câte preavize s-au primit la Botoșani pentru angajații de la Fisc!

Vezi câte preavize s-au primit la Botoșani pentru angajații de la Fisc!
Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași, structură nou înființată în subordinea căreia va funcționa și Fiscul botoșănean, a transmis deja la Botoșani preavize pentru angajați ca urmare a reorganizării instituției.

În urmă cu câteva zile, și cei opt directori ai DGFP Botoșani au primit preavize, iar cinci dintre aceștia au primit și împuterniciri pentru a asigura continuitatea la nivelul instituției.

Potrivit directorului DGFP Botoșani, Radu Țurcanu, la Botoșani au fost transmise 74 de preavize pentru funcții de conducere, șef birou, șef servicii și funcții de execuție.

“Din cele 74 de posturi, 13 vor fi preluate la Regiune, dar asta nu îneamnă că vor fi preluate cu tot cu oameni. Pentru cele 13 posturi vor putea opta și alții, motiv pentru care va fi organizată testare profesională sau examen, cum vor considera. Sigur vor fi mai multe opțiuni pentru un singur post. La fiecare structură la care a fost modificat măcar un post in plus sau în minus le-au vacantat pe toate. Au dat preaviz pentru toți", a declarat Radu Țurcanu.

În perioada următoare, urmează a fi afișate pe site-ul ANAF-ului  toate posturile vacante existente la nivelul întregii țări, după care personalul va putea opta pentru anumite funcții. După analiza opțiunilor, vor fi organizate concursurile, care vor consta într-o probă scrisă și un interviu. 

La nivelul DGFP Botoșani, din cele 334 de posturi ocupate, după reorganizare vor rămâne 298.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Dinamo Bucuresti nu a mai castigat in Moldova de trei ani de zile

astăzi, 07:55
13

Gazeta a analizat jocurile bucureștenilor din Moldova, unde roș-albii nu au mai câștigat de doi ani și opt luni!, mai exact din sezonul 2014/2015.  Atunci, Mihai Teja debuta ca tehnicia...

Licitaţie pentru rezervarea a noi locuri de parcare în municipiul Botoşani

astăzi, 07:46
61

Primăria Municipiului Botoşani va scoate la licitaţie, în vederea rezervării, noi locuri de parcare în mai multe cartiere.Licitaţia va avea loc în data de 9 noiembrie, &icir...

Tânără ajunsă la spital după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon!

astăzi, 07:32
401

O tânără în vârstă de 18 ani, din judeţul Botoşani, a fost la un pas de moarte după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon de la o sobă.Tânăra, din Dracşani, a făc...