Vezi câte preavize s-au primit la Botoșani pentru angajații de la Fisc!

Vezi câte preavize s-au primit la Botoșani pentru angajații de la Fisc!

Direcția Regională a Finanțelor Publice Iași, structură nou înființată în subordinea căreia va funcționa și Fiscul botoșănean, a transmis deja la Botoșani preavize pentru angajați ca urmare a reorganizării instituției.

În urmă cu câteva zile, și cei opt directori ai DGFP Botoșani au primit preavize, iar cinci dintre aceștia au primit și împuterniciri pentru a asigura continuitatea la nivelul instituției.

Potrivit directorului DGFP Botoșani, Radu Țurcanu, la Botoșani au fost transmise 74 de preavize pentru funcții de conducere, șef birou, șef servicii și funcții de execuție.

“Din cele 74 de posturi, 13 vor fi preluate la Regiune, dar asta nu îneamnă că vor fi preluate cu tot cu oameni. Pentru cele 13 posturi vor putea opta și alții, motiv pentru care va fi organizată testare profesională sau examen, cum vor considera. Sigur vor fi mai multe opțiuni pentru un singur post. La fiecare structură la care a fost modificat măcar un post in plus sau în minus le-au vacantat pe toate. Au dat preaviz pentru toți", a declarat Radu Țurcanu.

În perioada următoare, urmează a fi afișate pe site-ul ANAF-ului  toate posturile vacante existente la nivelul întregii țări, după care personalul va putea opta pentru anumite funcții. După analiza opțiunilor, vor fi organizate concursurile, care vor consta într-o probă scrisă și un interviu. 

La nivelul DGFP Botoșani, din cele 334 de posturi ocupate, după reorganizare vor rămâne 298.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
2

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
124

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
726

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...