Vezi candidații PNL Botoșani pentru alegerile locale din 2016!

Vezi candidații PNL Botoșani pentru alegerile locale din 2016!
Deși nu a trecut niciun an de la alegerile locale, PNL Botoșani a stabilit deja candidații pentru alegerile ce vor avea loc în 2016.

Decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent al PNL.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, în 2016 Florin Țurcanu va candida pentru un nou mandat, în timp ce pentru Primăria Botoșani candidatul stabilit este actualul viceprimar, Viorel Iliuță.

Pentru Primăria Dorohoi, candidatul va fi actualul viceprimar Constantin Burscu, iar la Darabani va intra în cursa pentru Primărie Liviu Hrimiuc.

La Bucecea va candida Bogdan Dăscălescu, iar la Săveni, Relu Târzioru va candida pentru un nou mandat, la fel și la Flămânzi, Dan Oloieru, în timp ce la Ștefănești va intra în cursă Florin Buțura.

"Așa e normal într-un partid. Când pierzi sau câștigi trebuie să îți desemnezi candidații chiar de a doua zi și să te apuci de treabă", a spus Florin Țurcanu, președintele PNL.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Start de an în forţă pentru antreprenorii botoşăneni. Numărul firmelor nou înfiinţate s-a dublat

astăzi, 14:07
31

Astfel, în luna ianuarie 2018 s-au înregistrat 136 de operatori economici, în condiţiile în care în aceeaşi lună a anului trecut au fost înregistraţi 62. C...

Tânăr spitalizat, după o imprudenţă la volan

astăzi, 12:31
330

Dumitru C., de 21 de ani, se afla la volanul unui autoturism VW Golf şi a produs, miercuri, un accident rutier în localitatea de domiciliu. Un Opel Astra care circula în faţa sa a i...

Asociaţia Colegiul Pacienţilor şi-a deschis sucursală şi la Botoşani

astăzi, 12:06
126

Asociatia Colegiul Pacientilor este o organizație nonguvernamentală (ONG) cu reprezentativitate  națională, cu peste 6000 de membri, născută din dorința de a pune interesele oame...