Vezi candidații PNL Botoșani pentru alegerile locale din 2016!

Vezi candidații PNL Botoșani pentru alegerile locale din 2016!
Deși nu a trecut niciun an de la alegerile locale, PNL Botoșani a stabilit deja candidații pentru alegerile ce vor avea loc în 2016.

Decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent al PNL.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, în 2016 Florin Țurcanu va candida pentru un nou mandat, în timp ce pentru Primăria Botoșani candidatul stabilit este actualul viceprimar, Viorel Iliuță.

Pentru Primăria Dorohoi, candidatul va fi actualul viceprimar Constantin Burscu, iar la Darabani va intra în cursa pentru Primărie Liviu Hrimiuc.

La Bucecea va candida Bogdan Dăscălescu, iar la Săveni, Relu Târzioru va candida pentru un nou mandat, la fel și la Flămânzi, Dan Oloieru, în timp ce la Ștefănești va intra în cursă Florin Buțura.

"Așa e normal într-un partid. Când pierzi sau câștigi trebuie să îți desemnezi candidații chiar de a doua zi și să te apuci de treabă", a spus Florin Țurcanu, președintele PNL.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Jandarmi huiduiți la un meci după ce au cerut înlăturarea unor bannere cu mesajul "Moldova vrea autostradă"

astăzi, 15:26
168

Suporterii ieseni au afisat la meciul de fotbal Poli Iasi - Dinamo, de vineri seara, bannere cu mesajele "Moldova vrea autostrada" si "Moldova cere echitate si respectarea drepturilor&q...

LUNI: Județul Botoșani, sub atenționare de COD GALBEN!

astăzi, 14:16
1744

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă luni, 24 septembrie, între orele 10.00 - 23.00, zonele afectate fiind Oltenia, Moldov...

La mulți ani, SOFIA VICOVEANCA - "Nu mi-a fost greu să port costumul, pentru că în acest costum eu m-am născut!"

astăzi, 10:47
744

Sofia Vicoveanca s-a născut la data de 23 septembrie 1941 în comuna Toporăuți (Toporuica de astăzi), localitate aflată în apropiere de orașul Cernăuți (astăzi în Ucraina), p...