Vezi candidații PNL Botoșani pentru alegerile locale din 2016!

Vezi candidații PNL Botoșani pentru alegerile locale din 2016!

Deși nu a trecut niciun an de la alegerile locale, PNL Botoșani a stabilit deja candidații pentru alegerile ce vor avea loc în 2016.

Decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent al PNL.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, în 2016 Florin Țurcanu va candida pentru un nou mandat, în timp ce pentru Primăria Botoșani candidatul stabilit este actualul viceprimar, Viorel Iliuță.

Pentru Primăria Dorohoi, candidatul va fi actualul viceprimar Constantin Burscu, iar la Darabani va intra în cursa pentru Primărie Liviu Hrimiuc.

La Bucecea va candida Bogdan Dăscălescu, iar la Săveni, Relu Târzioru va candida pentru un nou mandat, la fel și la Flămânzi, Dan Oloieru, în timp ce la Ștefănești va intra în cursă Florin Buțura.

"Așa e normal într-un partid. Când pierzi sau câștigi trebuie să îți desemnezi candidații chiar de a doua zi și să te apuci de treabă", a spus Florin Țurcanu, președintele PNL.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Relansare monumentală: ReduceriPreturi.ro reînvie după zece ani

astăzi, 13:46
20

ReduceriPreturi.ro, unul dintre pionierii ofertelor online, se întoarce după zece ani de pauză cu o nouă viziune și o abordare modernizată. Relansarea include funcționalități îmbun...

Îl mai țineți minte pe Aron Bălan, spaima șoferilor din Botoșani?

astăzi, 13:12
140

Un tânăr care are la activ sute de fapte de furt comise pe raza județelor Suceava și Botoșani a fost condamnat miercuri, 24 aprilie, de magistrații de la Judecătoria Gura Humorului, î...

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
95

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...