Vezi candidații PNL Botoșani pentru alegerile locale din 2016!

Vezi candidații PNL Botoșani pentru alegerile locale din 2016!
Deși nu a trecut niciun an de la alegerile locale, PNL Botoșani a stabilit deja candidații pentru alegerile ce vor avea loc în 2016.

Decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent al PNL.

Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, în 2016 Florin Țurcanu va candida pentru un nou mandat, în timp ce pentru Primăria Botoșani candidatul stabilit este actualul viceprimar, Viorel Iliuță.

Pentru Primăria Dorohoi, candidatul va fi actualul viceprimar Constantin Burscu, iar la Darabani va intra în cursa pentru Primărie Liviu Hrimiuc.

La Bucecea va candida Bogdan Dăscălescu, iar la Săveni, Relu Târzioru va candida pentru un nou mandat, la fel și la Flămânzi, Dan Oloieru, în timp ce la Ștefănești va intra în cursă Florin Buțura.

"Așa e normal într-un partid. Când pierzi sau câștigi trebuie să îți desemnezi candidații chiar de a doua zi și să te apuci de treabă", a spus Florin Țurcanu, președintele PNL.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat achitat de judecători prin sentinţă definitivă, după ce iniţial fusese condamnat la închisoare cu executare

astăzi, 17:21
147

Florin A., din satul Bobuleşti, fusese condamnat iniţial de judecătorii Judecătoriei Botoşani la cinci ani, o lună şi 10 zile de închisoare cu executare, pedeapsa fiind contopită cu o co...

Un autoturism a luat foc în mers! Șoferul a reușit să se salveze în ultima clipă - FOTO

astăzi, 15:26
2763

Momente de panică, marți după-amiază, pe o stradă din municipiul Botoșani. Un autoturism Renault Espace a luat foc în mers, șoferul reușind să se salveze la timp.Mașina c...

Om de afaceri botoşănean: Statul plăteşte facturile la 2-3 luni şi pe noi ne ameninţă cu puşcăria la restanţe de 30 de zile!

astăzi, 14:33
760

Neculai Bălăucă, patronul unei firme de construcţii, susţine că, atâta timp cât statul nu plăteşte la timp, în cadrul lucrărilor câştigate prin licitaţie publică, e...