Veste proastă pentru botoșăneni: HSR vrea să ridice din nou mașinile parcate neregulamentar!

Veste proastă pentru botoșăneni: HSR vrea să ridice din nou mașinile parcate neregulamentar!

Veste proastă pentru șoferi! Firma Hi Speed Recovery vrea să reia activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar în municipiul Botoșani.

Această activitate a fost sistată în urmă cu doi ani, în urma unei înțelegeri între vechiul Executiv al Primăriei Botoșani și reprezentanții HSR, însă acum cei de la societate au transmis în scris la Primărie că doresc reluarea activității de ridicare a autoturismelor.

Viceprimarul Comin Andrei a precizat că cei de la firma HSR nu au putut prezenta până acum vreo copie a documentului în baza căruia a fost sistată activitatea de ridicare a mașinilor, menționând că un astfel de document nu există nici la Primărie.

"Până acum ei au avut suspendată această activitate printr-o dispoziție dată de fostul primar, domnul Flutur, pentru o perioadă de doi ani de zile, perioadă care a expirat. Eu nu am găsit acest document, le-am solicitat o copie, am solicitat și la Poliția Locală dacă există acest document. Nu există la noi. Am solicitat în nenumărate rânduri și nu mi l-au pus la dispoziție", a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

În lipsa unui astfel de document, potrivit contractului, HSR poate ridica mașinile parcate neregulamentar, însă trebuie să îndeplinească anumite condiții.

"Le-am solicitat să îmi prezinte terenul pe care trebuie să îl aibă conform contractului, teren cu pază, cu aviz de la Poliția Rutieră, avizele de la mașina de ridicat, trebuie să aibă inspecția ISCIR și așteptăm", a adăugat Andrei.

Contractul cu HSR expiră în anul 2014.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
4

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
67

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
149

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...