Vechii chiriasi nu se mai intorc in Centrul Vechi: Spatiile reabilitate, transformate in locuinte de serviciu!

Vechii chiriasi nu se mai intorc in Centrul Vechi: Spatiile reabilitate, transformate in locuinte de serviciu!
Locuintele sociale reabilitate din Centrul Vechi vor fi transformate in locuinte de serviciu, care ar urma sa fie repartizate angajatilor care lucreaza in aparatul de specialitate al Primariei si al institutiilor subordonate Primariei (Filarmonica, Teatru, Directia de Taxe) care inca nu detin o locuinta personala.

Proiectul de hotarare a fost propus de catre consilierii locali PDL si se afla in dezbatere publica.

In total, ar urma sa fie repartizate 33 de locuinte.

Niciunul dintre vechii chiriasi nu se va mai intoarce in Centrul Vehi, marea lor majoritate urmand a fi cazati in locuintele sociale din Cartierul Cismea.

Anuntul a fost facut miercuri, de primarul Catalin Flutur, in cadrul unei conferinte de presa.
 
“Propunerea domnilor consilieri este aceea ca aceste locuinte din Centrul Vechi, realizate prin proiectul de reabilitare, sa aiba destinatia de locuinte de serviciu. Lista locuintelor de serviciu ce intra sub incidenta prezentei hotarari este prezentata intr-o anexa si de asemenea am gandit un regulament privind atribuirea locuintelor de serviciu, realizate prin proiectul de reabilitare a Centrului Istoric al municipiului Botosani. Regulamentul cred eu ca nu va lasa loc la interpretari  si discutii, bazat in mare parte si pe acele criterii care au stat la baza intocmirii listelor ANL, dar am avut la baza si un regulament facut de Ministerul Public, pentru atribuirea locuintelor de serviciu. Locuinta de serviciu este o locuinta pe care o oferim unui specialist, unei persoane care indeplineste conditiile din regulament, nu spre cumparare, ci spre folosinta, pana cand isi vor putea achizitiona o alta locuinta", a declarat primarul Catalin Flutur.  

 

 


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
56

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
379

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
90

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...