USL pregateste debarcarea Adei Macovei. Vezi cine ii va lua locul!

USL pregateste debarcarea Adei Macovei. Vezi cine ii va lua locul!

Dupa schimbarea prefectului si a subprefectului, USL urmeaza a face unele inlocuiri si la conducerea unor institutii deconcentrate.

Surse din cadrul USL au declarat pentru Stiri.Botosani ca una dintre institutiile vizate este Inspectoratul Scolar Judetean, unde in locul actualului inspector general ar urma sa fie numita Mihaela Hunca, pentru un post de inspector general adjunct fiind luat in calcul numele Marinelei Mardare, directorul Liceului Teoretic "Nicolae Iorga" din Botosani.

O alta institutie vizata este Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura, unde exista trei persoane pe lista, care ar putea lua locul actualului director.

De asemenea, vizat pentru schimbare este si directorul Postei, una dintre persoanele nominalizate pentru aceasta functie fiind fostul director al institutiei.

Surse din cadrul USL au precizat ca se va face o analiza la nivelul tuturor institutiilor publice, pentru a se vedea unde sunt directori care au fost promovati prin concurs, iar acolo unde vor fi facute inlocuiri vor fi pusi si oameni care nu sunt membri de partid.
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
16

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
125

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de joi, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Lucrarea este realizată în cadrul proiectului &...

Botoșănean căutat prin toată lumea pentru tentativă de omor, adus în cătușe din Suedia!

astăzi, 07:12
89

Poliţia Română anunţă că patru persoane urmărite la nivel internaţional au fost aduse în ţară în cursul zilei de marţi, din Italia, Suedia, Germania şi Scoţia. Doi dintre...