UPDATE! VIDEO: Drumul către moarte al unei tinere de 24 de ani! Fata se întorcea de la nişte prieteni din Botoşani - GALERIE FOTO

UPDATE! VIDEO: Drumul către moarte al unei tinere de 24 de ani! Fata se întorcea de la nişte prieteni din Botoşani - GALERIE FOTO

Drumul morţii a mai luat miercuri o viaţă. O tânără în vârstă de 24 de ani a decedat după ce maşina cu care se deplasa a pătruns pe contrasens şi s-a ciocnit de un alt autoturism, care circula regulamentar.

Radu Ioan T., de 27 de ani, din Sighişoara, se deplasa la volanul unui Opel, dinspre Botoşani către Suceava. În maşină cu acesta se mai afla, pasageră pe scaunul din dreapta, Alina G., de 24 de ani, din Târgu Mureş. Cei doi au petrecut trei zile la nişte prieteni din Botoşani, iar miercuri au plecat către casă.

După doar câţiva kilometri de mers, imediat după ieşirea din pădurea Baisa, în apropierea intersecţiei cu drumul judeţean care duce către Corni, şoferul Opelului a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens, s-a răsucit pe şosea fiind izbit puternic în partea dreapta de o Skoda Octavia, cu numere de Suceava, care se deplasa pe relaţia Suceava-Botoşani.

În urma impactului extrem de violent, şoferul şi prietena sa din autoturismul Opel au rămas încarceraţi. Şoferul a fost aruncat pe bancheta din spate, în timp ce prietena sa a fost prinsă ca într-o menghină între fiare.

În Skoda Octavia, pe lângă şofer era şi un pasager.







Echipaje de pompieri, poliţie şi mai multe ambulanţe s-au deplasat la faţa locului.

Cele două persoane din Skoda au fost preluate imediat de cadrele medicale şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru îngrijiri medicale.

Pompierii şi medicii au început o luptă contra cronometru pentru salvarea şoferului şi a tinerei din Opel. După ce au tăiat partea din dreapta a maşinii, femeia a fost scoasă şi preluată imediat de cadrele medicale, dar în ciuda tuturor eforturilor ea nu a mai putut fi salvată, decedând la locul tragediei.

Şi şoferul a fost scos dintre fiare, acesta acuzând dureri puternice la nivelul picioarelor. El a fost preluat de o Ambulanţă şi transpportat la UPU pentru îngrijiri.

Intervenţia a fost una dificilă pentru că din una dintre maşini s-a scurs şi carburant pe şosea, iar pompierii au udat asfaltul pentru a preîntâmpina o explozie.

"S-a lucrat pentru descarcerarea lor, din păcate ocupanta autoturismului Opel a decedat, celălalt, presupunem șoferul din Opel, a fost predat colegilor de la ambulanță într-o stare bună, doar cu fractură la membrul drept. A fost o intervenție dificilă din cauza numărului de victime și a faptului că din rezervorul unei mașini se scurgea benzină. Era oricând pericolul aprinderii de la o scânteie sau de la orice altă sursă de energie. Am luat toate măsurile de precauție", a spus Narcis Jachel, din cadrul iSU Botoşani.

Din primele verificări efectuate de poliţişti la faţa locului, de vină pentru producerea accidentului este şoferul Opelului, care nu a adaptat viteza la un carosabil umed.








 

 

 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
38

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
97

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
305

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...