UPDATE! Sfârşit cumplit pentru un bărbat, în curtea Liceului din Flămânzi! FOTO

UPDATE! Sfârşit cumplit pentru un bărbat, în curtea Liceului din Flămânzi! FOTO

Un bărbat în vârstă de 46 de ani, angajat al unei cunoscute firme din Botoşani, a avut parte de un sfârşit cumplit, acesta murind, joi după-amiază, în curtea Liceului din Flămânzi.

Bărbatul, care lucra la firma Condacia, se afla la Flămânzi cu mai multi colegi pentru amenaja un organizare de santier, pentru a fi efectuate niste lucrari la liceu. In zona a fost adus un chioşc din PVC cu un camion, pe care muncitorii trebuiau să îl descarce în curtea unităţii de învăţământ.

Maşina de mare tonaj cu care transportau modulul a rămas la un moment dat împotmolită în curtea liceului, iar macaraua care se afla acolo pentru a descarca chioscul a tras camionul din noroi. In timp ce soferul camionului se chinuia sa iasa de acolo, oglinda masinii a ramas blocata in gardul de metal ce imprejmuia santierul. (foto jos)

Mai multi muncitori au mers sa traga de gard pentru a face loc oglinzii. Acelasi lucru a vrut sa-l faca si barbatul de 46 de ani,  Toader Gheorghe, care se afla intr-o alta zona unde descarca niste saci. Din pacate cand acesta a vrut sa treaca in partea cealalta s-a băgat între macara şi camion, moment în care şoferul camionului a dat cu spatele, neobservându-l, muncitorul fiind practic strivit între cei doi mastodonţi. 

La faţa locului a ajuns în scurt timp o ambulanţă, dar în ciuda tuturor eforturilor medicilor, care l-au resuscitat minute în şir, nu a mai putut fi salvat.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragicul eveniment. La faţa locului au ajuns şi inspectorii de muncă, bărbatul fiind în timpul orelor de serviciu.

"Evenimentul va fi cercetat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Botoşani, conform prevederilor legii  nr. 319 din 2006 a securităţii şi sănătăţii în muncă actualizată.", se arată într-un comunicat al ITM.













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
11

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
23

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
205

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...