UPDATE! Fostul patron al unei pensiuni din Botoşani, trimis în judecată pentru proxenetism! DETALII privind "afacerea"!

UPDATE! Fostul patron al unei pensiuni din Botoşani, trimis în judecată pentru proxenetism! DETALII privind "afacerea"!

Fostul patron al unei pensiuni din Botoşani, alături de un fost bodyguard al omului de afaceri Constantin Cuciureanu şi alţi doi bărbaţi au fost trimişi în judecată, la sfârşitul săptămânii trecute, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, cei patru fiind acuzaţi de proxenetism.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Botoşani, urmând ca magistraţii să fixeze şi data când va avea loc primul termen al procesului.

Neculai Sorin Ţîbuleac, cel care a administrat Pensiunea Ţâbu, din municipiului Botoşani, Bobi Bordianu, fost bodyguard a lui Cuciureanu,  Andrei Alexandru şi Ştefan Alexandru au intrat în vizorul anchetatorilor în vara anului trecut.

La data de 3 iunie, lucrătorii din cadrul I.P.J. Botoşani - Serviciul de Investigaţii Criminale, împreună cu lucrătorii SAS au efectuat o percheziţie domiciliară la Pernsiunea Ţâbu din municipiul Botoşani şi au desfăşurat activităţi pentru identificarea şi conducerea la sediul I.P.J. Botoşani, a patru bărbaţi din municipiul Botoşani, suspecţi de săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Toţi cei patru bărbaţi au în comun o tânără în vârstă de 26 de ani, care ar practica prostituţia de mai bine de trei ani, aceasta racolându-şi clienţii prin intermediul internetului, pe site-uri de profil.

În aceste împrejurări, femeia i-a cunoscut pe doi dintre suspecţi, Bobi Bordianu, de 37 de ani, şi Sorin Ţîbuleac, 40 de ani, care avea Pensiunea Olimp.

În baza interceptărilor telefonice, oamenii legii au aflat cum funcţionau “afacerile" între cei trei.

În lunile aprilie şi mai 2014, Bobi Bordianu ar fi sunat-o pe fata care folosea mai două pseudonime, propunându-i să întreţină relaţii sexuale, contracost, cu mai mulţi bărbaţi, lucru pe care aceasta l-a acceptat. O parte dintre partidele de sex aveau loc la Pensiunea Olimp, al cărei patron era Sorin Ţîbuleac, care la rândul său i-ar fi propus fetei să întreţină relaţii sexuale cu doi clienţi cazaţi în pensiunea sa. Bordianu şi femeia de moravuri uşoare se alintau “Fina" şi Naşul.

Pentru o partidă amoroasă fata primea de la clienţi şi 200 de lei, aceştia fiind inclusiv bărbaţi veniţi din alte judeţe în delegaţie la Botoşani sau componenţi ai unei celebre trupe care au concertat în vara anului trecut în oraş.

Convorbirile telefonice dintre femeie şi Bordianu şi Ţîbuleac nu erau foarte lungi, de regulă acesteia fiindu-i transmise de către cei ziua, ora şi locaţia unde trebuia să se vadă cu clienţii.

Ceilalţi doi inculpaţi din acest dosar, Andrei Alexandru şi Ştefan Alexandru, recepţioneri la două hoteluri din municipiul Botoşani, în perioada ianuarie-iunie 2014 i-au înlesnit fetei de 26 de ani practicarea prostituţiei prin oferirea de clienţi, ce se aflau cazaţi în unităţile hoteliere la care aceştia lucrează. În funcţie de banii pe care îi "producea" fata după o partidă de sex, îi răsplătea şi pe cei doi recepţionari cu sume cuprinse între 20 şi 50 de lei. Întâlnirile aveau loc în hotelurile în care cei doi lucrau.

Bobi Bordianu şi Sorin Ţîbuleac au recunoscut în faţa anchetatorilor că au vorbit cu fata, dar  au spus că nu ştiau cu ce se ocupă aceasta.

Unul dintre recepţioneri le-a spus anchetatorilor că a găsit numărul fetei pe Internet, când a dat căutare pentru a găsi o prostituată, după ce unul dntre clienţii cazaţi în hotelul în care lucra i-a cerut să îi facă rost de o astfel de femeie.

În dosar apare şi numele unei fete de 17 ani care l-a cunoscut pe Bobi Bordianu prin intermediul unei prietene. În perioada inauarie-iunie 2014 acesta i-ar fi cerut fetei să întreţină relaţii sexuale cu mai mulţi bărbaţi, contra unor sume de bani, lucru pe care ea l-a acceptat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
19

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
167

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
138

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...