Un singur tanar arestat preventiv in cazul Fun City!

Un singur tanar arestat preventiv in cazul Fun City!

Un singur tânăr dintre cei reţinuţi de poliţie în cazul scandalului de la Clubul Fun City a fost arestat preventiv, pentru 29 de zile, în timp ce alţi 3 sunt cercetaţi în stare de libertate.

Incidentul, care a degenerat într-un scandal soldat cu pagube materiale la Clubul Fun City, s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce personalul de pază al discotecii a decis să nu mai primească în club un grup de tineri turbulenţi.

"În ziua de 17 august 2010, T. SORIN PETRU, de 25 de ani, B. ALEXANDRU GABRIEL, de 22 de ani, H. MARIUS ANDREI, de 23 de ani, L. GEORGE, de 20 de ani, toţi din municipiul Botoşani, învinuiţi în cauza privind săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi a altor două infracţiuni de distrugere, fapte produse în noaptea de 14/15.08.2010, au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată în vederea luării făţă de cei patru învinuiţi a măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile", a precizat inspector pr. Daniela Darea, din cadrul IPJ Botosani.

Instanţa de judecată a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani cu privire la inculpatul T. SORIN PETRU, faţă de acesta fiind dispusă şi măsura arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile.

Ceilalţi inculpaţi sunt cercetaţi în continuare în stare de libertate.
 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
51

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
71

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
368

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...