Un botosanean, erou in Irlanda! A salvat de la moarte o femeie!

Un botosanean, erou in Irlanda! A salvat de la moarte o femeie!

Un botosanean stabilit de mai multi ani in orasul Dublin, din Irlanda, a salvat, vineri, viata unei femei care a incercat sa se sinucida. 

  Cristian Pintea se intorcea de la munca, iar in dreptul podului Liffey River (foto jos) a vazut o femeie care s-a aruncat in apa. Fara sa ezite, botosaneanul a sarit dupa aceasta, a prins-o de maini si a scos-o la suprafata.   

In scurt timp la fata locului au ajuns si politistii, pompierii si medicii de pe Ambulanta care i-au acordat femeii, in varsta de aproximativ 45 de ani, primul ajutor.  

Dupa ce a scos-o pe femeie din apa, si a dat-o pe mana medicilor de pe Ambulanta, botosaneanul a fost aplaudat de toti trecatorii, aplauze pe care le-a meritat din plin.  

Cristian si-a continuat drumul spre casa, gestul sau curajos fiind apreciat de zeci de irlandezi, care i-au lasat pe contul de Facebook mesaje de felicitare si apreciere.  

"Chris, esti un super-erou", i-a transmis Richie Fitzgerald.   

"Cristian Pintea este un erou. A sărit  si a salvat o femeie care s-a aruncat de pe podul Liffey", a scris si Janette Murphy.  

Contactat de Stiri.Botosani, Cristian Pintea (foto sus) a spus ca nu i-a fost frica atunci cand a sarit si nu a ezitat nicio clipa in a o salva pe femeia care intr-un moment de ratacire a ales gestul extrem.    

"A fost primul gest care mi-a venit in minte. S-au oprit multe masini si lumea tipa", a declarat Cristian pentru Stiri.Botosani.  
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Școala performanței: Elevii din Botoșani au participat la Concursul Județean ”Ioan Țicalo”

astăzi, 12:45
14

Obiectivul principal al concursului este de a încuraja dezvoltarea spiritului de competiție și a interesului pentru studiul limbii și literaturii române și al matematicii, evaluarea co...

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
1381

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
143

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...