Țurcanu: "Casa de Asigurari de Sanatate si Directia de Sanatate Publica vor fi desfiintate!"

Țurcanu: "Casa de Asigurari de Sanatate si Directia de Sanatate Publica vor fi desfiintate!"
Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu. a declarat, vineri, ca pana la sfarsitul lunii martie, anul acesta, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate si Directia de Sanatate Publica vor fi desfiintate.

Turcanu a spus ca activitatea de control a Directiei de Sanatate Publica va fi preluata de un serviciu din subordinea Consiliului Judetean, iar in ceea ce priveste Casa de Asigurari de Sanatate va fi infiintata o astfel de structura la nivel regional.

"Casa de Asigurari de Sanatate si Directia de Sanatate Publica vor fi desfiintate. Autoritatile publice judetene vor prelua printr-un serviciu sau printr-un oficiu controlul, iar Casa de Asigurari de Sanatate va fi regionala. Cel mai probabil va fi la Iasi si de acolo vor veni banii. Pana la data de 31 martie, proiectul va fi implementat. Consiliul Judetean va stabili strategia si structura cum functioneaza spitalele din judetul Botosani si cum vede functionarea lor", a spus Florin Turcanu.

Deocamdata nu se stie care va fi soarta angajatilor din cele doua institutii, si cati vor putea fi preluati de noile structuri.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elsaco a participat la Forumul Trade Winds 2017

astăzi, 15:38
66

Valeriu Iftime, președintele Consiliului de Administrație al grupului de companii Elsaco, Viorel Iliuță, directorul general al Elsaco Electronic și Vlad Iftime, directorul general al Vestra Indus...

Locuri de muncă vacante în Botoșani! VEZI OFERTA

astăzi, 14:11
785

710 de locuri de muncă în această săptămână, anunțate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani pentru această săptămână. Ingineri, tehni...

Comunicat - Răzvan Rotaru: "România și Croația trebuie să coopereze în cadrul Președinției Consiliului Uniunii Europene 2019-2020 pentru consolidarea coeziunii în regiune"

astăzi, 12:28
56

Deputatul PSD face parte din delegația comisiei de politică externă a Parlamentului României care se întâlnește cu viceprim-ministrul CroațieiDeputatul PSD Răzvan Rotaru va...