Țurcanu: "Casa de Asigurari de Sanatate si Directia de Sanatate Publica vor fi desfiintate!"

Țurcanu: "Casa de Asigurari de Sanatate si Directia de Sanatate Publica vor fi desfiintate!"
Presedintele Consiliului Judetean Botosani, Florin Turcanu. a declarat, vineri, ca pana la sfarsitul lunii martie, anul acesta, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate si Directia de Sanatate Publica vor fi desfiintate.

Turcanu a spus ca activitatea de control a Directiei de Sanatate Publica va fi preluata de un serviciu din subordinea Consiliului Judetean, iar in ceea ce priveste Casa de Asigurari de Sanatate va fi infiintata o astfel de structura la nivel regional.

"Casa de Asigurari de Sanatate si Directia de Sanatate Publica vor fi desfiintate. Autoritatile publice judetene vor prelua printr-un serviciu sau printr-un oficiu controlul, iar Casa de Asigurari de Sanatate va fi regionala. Cel mai probabil va fi la Iasi si de acolo vor veni banii. Pana la data de 31 martie, proiectul va fi implementat. Consiliul Judetean va stabili strategia si structura cum functioneaza spitalele din judetul Botosani si cum vede functionarea lor", a spus Florin Turcanu.

Deocamdata nu se stie care va fi soarta angajatilor din cele doua institutii, si cati vor putea fi preluati de noile structuri.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce spune directorul Charlie Hebdo, după furia românilor în cazul caricaturii cu Simona Halep: "Descoperim cu oroare că europenii n-au nici un umor"

astăzi, 14:04
21

Laurent Sourisseau, supranumit Riss, directorul şi redactorul-şef al Charlie Hebdo, a scris în editorialul său din ultimul număr al revistei franceze, că românii, ca toţi europenii, ...

Atacat de trei femei de etnie romă: S-a întâmplat în miez de noapte, în Centrul Vechi din Botoșani!

astăzi, 13:25
675

În noaptea de marți spre miercuri, o patrulă a Poliției Locale Botoșani a fost sesizată de către un bărbat în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în municipiul...

Moment istoric. Primul român care a intrat în faliment!

astăzi, 11:53
268

Decizia judecătoriei Constanţa a fost luată la cerearea debitorului care, pe lângă bănci şi firme de recuperare creanţe, are 93 de creditori, majoritatea persoane fizice. Le...