Turcanu, acuzații grave la adresa angajaților de la Drumuri si Poduri: "Băieții aia încă sunt învățați să vândă motorină. Pe mine m-au făcut!"

Turcanu, acuzații grave la adresa angajaților de la Drumuri si Poduri: "Băieții aia încă sunt învățați să vândă motorină. Pe mine m-au făcut!"
Mai mulți angajați ai Direcției Județene de Drumuri și Poduri sunt suspectați că ar fi complici la furturile de motorină, pe care le-ar face împreună cu angajați ai firmelor care au contracte cu instituția, susține președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu.

Țurcanu chiar a exemplificat metoda şi preţurile practicate de cei în cauză. Astfel se aprobă şi decontează o cantitate de motorină mai mare consumată raportată la orele state în teren de maşinile firmelor care au contracte cu instituţia.

"Nici la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri nu e totul sfânt. Băieții aia încă sunt învățați să vândă motorină. I-am văzut eu din mers, pe mine m-au făcut. Eram cu ei în teren și o oră și jumătate au oprit la un bar și eu îi căutam. I-am găsit prin curte pe la Transporturi Auto, ei spuneau că sunt în teren și erau ascunși pe acolo. Dacă motorina e 6 lei, ei o dau cu 4,5 lei. Știu cu cât o vând și unde o vând. Iese mașina de pe poarta unității, pleacă pe traseu. X sau Y cu firma îmi facturează mie 12 ore, iar mașina are un consum de 35 de litri pe oră. Șoferul nu face nicio pagubă firmei. El vine, spune că are confirmare 12 ore, dar el, dacă a lucrat numai 4 ore...", a spus Florin Țurcanu.

În această perioadă, mai multe comisii fac controale la toate instituțiile subordonate Consiliului Județean, iar la DJDP se verifică și aceste ilegalități.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

În atenţia agenţilor economici care prestează servicii de alimentaţie publică pe raza municipiului Botoşani!

astăzi, 08:49
57

În perioada ianuarie - 15 martie 2019, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială, Cameră de Corpuri Delicte, vor desfăşurao acţiune de informare a agenţilor econom...

Apelul disperat al lui Alin, tânărul tată căruia i-a ars casa, în Botoşani: "Am patru copii, nu pot să-i ţin pe drumuri!" - VIDEO

astăzi, 07:28
695

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.30, casa lui Alin Cornilă, din satul Başeu, comuna Hudeşti, Botoşani, a luat foc. Tânărul de 22 de ani a apucat să ia...

În doar câteva ore, doi bărbați din aceeași localitate au încheiat socotelile cu viața!

astăzi, 07:03
2276

Sătenii au fost îngroziți de cele petrecute, mai ales că nu înțeleg de ce bărbații de 49, respectiv 48 de ani, și-au pus capăt zilelor, fără ca între cei doi să existe vre...