Turcanu, acuzații grave la adresa angajaților de la Drumuri si Poduri: "Băieții aia încă sunt învățați să vândă motorină. Pe mine m-au făcut!"

Turcanu, acuzații grave la adresa angajaților de la Drumuri si Poduri: "Băieții aia încă sunt învățați să vândă motorină. Pe mine m-au făcut!"
Mai mulți angajați ai Direcției Județene de Drumuri și Poduri sunt suspectați că ar fi complici la furturile de motorină, pe care le-ar face împreună cu angajați ai firmelor care au contracte cu instituția, susține președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu.

Țurcanu chiar a exemplificat metoda şi preţurile practicate de cei în cauză. Astfel se aprobă şi decontează o cantitate de motorină mai mare consumată raportată la orele state în teren de maşinile firmelor care au contracte cu instituţia.

"Nici la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri nu e totul sfânt. Băieții aia încă sunt învățați să vândă motorină. I-am văzut eu din mers, pe mine m-au făcut. Eram cu ei în teren și o oră și jumătate au oprit la un bar și eu îi căutam. I-am găsit prin curte pe la Transporturi Auto, ei spuneau că sunt în teren și erau ascunși pe acolo. Dacă motorina e 6 lei, ei o dau cu 4,5 lei. Știu cu cât o vând și unde o vând. Iese mașina de pe poarta unității, pleacă pe traseu. X sau Y cu firma îmi facturează mie 12 ore, iar mașina are un consum de 35 de litri pe oră. Șoferul nu face nicio pagubă firmei. El vine, spune că are confirmare 12 ore, dar el, dacă a lucrat numai 4 ore...", a spus Florin Țurcanu.

În această perioadă, mai multe comisii fac controale la toate instituțiile subordonate Consiliului Județean, iar la DJDP se verifică și aceste ilegalități.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Transferat în stare gravă la Iași, după ce a fost lovit cu ciocanul în cap!

Miercuri, 17 Octombrie 2018
873

Violență extremă într-un sat din județul Botoșani! Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost transferat la Iași cu traumatisme craniane grave, pacientul suferind mai multe lovi...

Brilliant a adus Cupa României la Botoșani!

Miercuri, 17 Octombrie 2018
195

În acest weekend a avut loc la Sala Polivalentă din Botoșani Turneul Național de Taekwondo WT - Sport Olimpic, format din Cupa României, aflată la ediția a XIX-a și Botoșa...

Apă sistată, joi, în două localități din județ!

Miercuri, 17 Octombrie 2018
925

În vederea executării unor lucrări pe conducta din OL Ø500 mm, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea furnizării apei joi, 18 octombrie 2018, între orele 8:...