Turcanu, acuzații grave la adresa angajaților de la Drumuri si Poduri: "Băieții aia încă sunt învățați să vândă motorină. Pe mine m-au făcut!"

Turcanu, acuzații grave la adresa angajaților de la Drumuri si Poduri: "Băieții aia încă sunt învățați să vândă motorină. Pe mine m-au făcut!"

Mai mulți angajați ai Direcției Județene de Drumuri și Poduri sunt suspectați că ar fi complici la furturile de motorină, pe care le-ar face împreună cu angajați ai firmelor care au contracte cu instituția, susține președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu.

Țurcanu chiar a exemplificat metoda şi preţurile practicate de cei în cauză. Astfel se aprobă şi decontează o cantitate de motorină mai mare consumată raportată la orele state în teren de maşinile firmelor care au contracte cu instituţia.

"Nici la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri nu e totul sfânt. Băieții aia încă sunt învățați să vândă motorină. I-am văzut eu din mers, pe mine m-au făcut. Eram cu ei în teren și o oră și jumătate au oprit la un bar și eu îi căutam. I-am găsit prin curte pe la Transporturi Auto, ei spuneau că sunt în teren și erau ascunși pe acolo. Dacă motorina e 6 lei, ei o dau cu 4,5 lei. Știu cu cât o vând și unde o vând. Iese mașina de pe poarta unității, pleacă pe traseu. X sau Y cu firma îmi facturează mie 12 ore, iar mașina are un consum de 35 de litri pe oră. Șoferul nu face nicio pagubă firmei. El vine, spune că are confirmare 12 ore, dar el, dacă a lucrat numai 4 ore...", a spus Florin Țurcanu.

În această perioadă, mai multe comisii fac controale la toate instituțiile subordonate Consiliului Județean, iar la DJDP se verifică și aceste ilegalități.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
87

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
476

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
263

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...