Turcanu, acuzații grave la adresa angajaților de la Drumuri si Poduri: "Băieții aia încă sunt învățați să vândă motorină. Pe mine m-au făcut!"

Turcanu, acuzații grave la adresa angajaților de la Drumuri si Poduri: "Băieții aia încă sunt învățați să vândă motorină. Pe mine m-au făcut!"
Mai mulți angajați ai Direcției Județene de Drumuri și Poduri sunt suspectați că ar fi complici la furturile de motorină, pe care le-ar face împreună cu angajați ai firmelor care au contracte cu instituția, susține președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu.

Țurcanu chiar a exemplificat metoda şi preţurile practicate de cei în cauză. Astfel se aprobă şi decontează o cantitate de motorină mai mare consumată raportată la orele state în teren de maşinile firmelor care au contracte cu instituţia.

"Nici la Direcția Județeană de Drumuri și Poduri nu e totul sfânt. Băieții aia încă sunt învățați să vândă motorină. I-am văzut eu din mers, pe mine m-au făcut. Eram cu ei în teren și o oră și jumătate au oprit la un bar și eu îi căutam. I-am găsit prin curte pe la Transporturi Auto, ei spuneau că sunt în teren și erau ascunși pe acolo. Dacă motorina e 6 lei, ei o dau cu 4,5 lei. Știu cu cât o vând și unde o vând. Iese mașina de pe poarta unității, pleacă pe traseu. X sau Y cu firma îmi facturează mie 12 ore, iar mașina are un consum de 35 de litri pe oră. Șoferul nu face nicio pagubă firmei. El vine, spune că are confirmare 12 ore, dar el, dacă a lucrat numai 4 ore...", a spus Florin Țurcanu.

În această perioadă, mai multe comisii fac controale la toate instituțiile subordonate Consiliului Județean, iar la DJDP se verifică și aceste ilegalități.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elicopter SMURD chemat de la Târgu Mureș pentru o pacientă din Botoșani, aflată în stare gravă!

Vineri, 25 Mai 2018
575

Consecințele incendiului de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Iași, din urmă cu câteva săptămâni, se simt mai ales în situații critice, așa cum s-a întâmpl...

În comă alcoolică, după banchetul de final de clasa a XII-a!

Vineri, 25 Mai 2018
4198

A băut și s-a distrat, numai că nu a știut când să se oprească. Și pentru că nu a fost de ajuns, dimineața a continuat petrecerea cu băutură cumpărată de la un nonstop. Cantitatea m...

VIDEO Singura medie de 10 din țară, la bacalaureatul olimpicilor, aparține botoșăneanului Ștefan Bălăucă! Un sfert dintre candidați nu au promovat!

Vineri, 25 Mai 2018
4827

Echivalarea probelor de bacalaureat cu rezultatele obținute la olimpiadele internaționale la disciplinele română, matematică și fizică, i-au adus lui Ștefan Bălăucă încă o ...