Termen prelungit pentru plata taxei de parcare!

Termen prelungit pentru plata taxei de parcare!
Municipalitatea a decis să prelungească termenul până la care botoşănenii care deţin autoturisme pot plăti taxa pentru locurile de parcare pe care le-au concesionat.

Termenul initial a fost 31 ianuarie, dar întrucât mai sunt circa 1.000 de persoane care nu au achitat această taxa, termenul a fost prelungit până la data de 10 februarie.

“Am hotărât să prelungim termenul cu 10 zile, până la 10 februarie, pentru cei care nu au reuşit să îşi plătească parcarea. Mai sunt în jur de 1.000 de parcări din contractele din 2014 care nu sunt plătite. Îi aşteptăm să îşi plătească locurile de parcare", a declarat viceprimarul Marius Buliga.

După data de 10 februarie, locurile pentru care nu s-a plătita taxa de parcare vor fi scoase la licitaţie.

“Prima licitaţie vrem să o organizăm în jurul datei de 25 februarie şi după această dată săptămână de săptămână vom face licitaţii până la 31 martie. Dacă în alţi ani mergeam până în mai, acum le vom scoate până la sfârşitul lunii martie", a mai spus edilul.

Până la această dată a fost achitată taxa de parcare pentru circa 5.000 de locuri. Preţul pentru un loc de parcare pleacă de la 117 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Primarul Cătălin Flutur: "Este nedrept să nu avem bani pentru funcţionarea oraşului"

Joi, 14 Decembrie 2017
575

Flutur s-a alăturat demersului Asociaţiilor Municipiilor din România, care au atras atenţia printr-un memoriu asupra impactului devastator pe care îl va aduce această reducere asupra b...

Ample acţiuni anunţate de poliţiştii botoşăneni în tot judeţul!

Joi, 14 Decembrie 2017
670

De asemenea, vor fi organizate acţiuni pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a evaziunii fiscale şi a altor fapte care aduc prejudicii patrimoniului public şi privat, prec...

Se pregăteşte SCUMPIREA gigacaloriei plătită de populaţie către Modern Calor! Care este propunerea!

Joi, 14 Decembrie 2017
408

Pe lângă faptul că se va acorda subvenţie doar pentru persoanele vulnerabile care sunt racordate la sistemul centralizat, se pregăteşte majorarea preţului gigacaloriei plătit de populaţie pen...