Taximetrist înjunghiat de un client! Polițiștii îl caută pe agresor! FOTO

Taximetrist înjunghiat de un client! Polițiștii îl caută pe agresor! FOTO

 

Un taximetrist în vârstă de 47 de ani a ajuns, marți seară, la Unitatea de Primiri Urgențe după ce a fost înjunghiat de un client.
Radu Cioabă, care lucrează la firma de taxi President, a luat un client de la Unicat, de pe strada Calea Națională, și l-a transportat până la Dorian 4, pe Împărat Traian.

Când au ajuns la destinație, clientul, un tânăr de aproximativ 18-19 ani, i-a cerut taximetristului să îi schimbe 100 de lei, iar în timp ce bărbatul a scos banii tânărul l-a înjunghiat cu un cuțit în gât și în torace după care s-a făcut nevăzut.

"M-au sunat de la spital să îmi spună că soțul meu e înjunghiat. Eu am crezut că e o farsă și am pus-o pe fată să sune și am aflat că e adevărat. Eu nu am reușit să vorbesc cu el, dar le-a spus medicilor că era un băiat tânăr, care i-a cerut să îi schimbe niște bani și când soțul a dat să scoată banii, atunci l-a înjunghiat. Nu i-a luat banii, pentru că i-am găsit în mașină încasările pe care le făcuse în cursul zilei", a spus soția victimei.






Taximetristul a reușit să ajungă singur la spital, și a fost băgat direct în sala de operație.

La spital au ajuns și criminaliștii care au luat amprente din mașina în care s-a produs agresiunea.

De asemenea, au sosit și mai mulți colegi ai taximetristului, care au spus că se tem pentru viața lor, pentru că oricând pot să pățească ceva rău, neavând niciu fel de protecție.

După ce a fost stabilizat de medicii botoșăneni, Radu Cioabă a fost transferat la un spital din Iași.

Polițiștii îl caută acum pe agresor.



 

 


 

 

 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
608

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
128

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
82

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...