Sute de botosaneni au dat navala in hipermarketul Kaufland - GALERIE FOTO

Sute de botosaneni au dat navala in hipermarketul Kaufland - GALERIE FOTO

Deschiderea celui de-al 47-lea hipermarket Kaufland, inaugurat mieruri, pare sa le fi starnit interesul a peste 400 de botosaneni care au stat chiar de la prima ora a zilei la usa magazinului pentru a se numara printre primii cumparatori.

Inaugurarea oficiala a avut loc la ora 11.00, fiind prezenti sefii judetului, in frunte cu prefectul Cristian Roman, Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean, Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani, subprefectul Paul Secrieru, viceprimarul Florin Ghiorghita, vicepresedintii CJ, Constantin Manolache si Catalina Lupascu, precum si directori de institutii din judetul Botosani.

Apoi, putin inainte de ora 12.00 s-au deschis usile si pentru botosanenii care stateau la coada inca de dimineata. Prima cumparatoare care a intrat in hypermarket a primit din partea firmei un buchet de flori si o cutie de ciocolata, iar primul cumparator a primit o sticla de sampanie.

"Ne exprimam satisfactia pentru ceea ce s-a realizat aici la Botosani, mai ales intr-un an pe care noi il consideram un an foarte greu, mai bine mai tarziu decat niciodata. Este primul hipermarket de asemenea dimensiuni in municipiul Botosani. Imi doresc sa mai vina si alte firme  in Botosani sa faca astfel de magazine, este loc pentru fiecare", a mentionat Catalin Flutur, primarul municipiului Botosani.

Prefectul judetului Botosani considera ca, odata ce a fost deschis primul hipermarket de acest gen in Botosani, cu siguranta vor mai exista si ate firme care vor dori sa investeasca la Botosani.

"As vrea sa-i felicit pe reprezentantii acestui hipermarket pentru faptul ca au realizat aceasta investitie la noi in Botosani. Mi-as dori ca in acest an sa particip la cat mai multe evenimente de acest fel, am motive sa cred acest lucru, pentru ca odata o investitie de o asemenea importanta facuta la Botosani, sigur va atrage increderea si altor investitori importanti. Pentru noi o asemenea investitie inseamna mai multe locuri de munca, mai multi bani incasati la bugetele locale si dezvoltare economica", a declarat Cristian Roman, prefectul judetului Botosani.

Directorul complexului comercial care a fost inaugurat mieruri asigura botosanenii ca vor avea parte de reduceri saptamanale, pe diferite articole.

"Este un magazin cu preturi accesibile pentru fiecare buzunar. Este o investitie importanta si pentru Kaufland, pentru ca a fost realizata intr-un moment de criza economica. Avem reduceri de pret in aceasta perioada de pana la 30%, atat la alimentele de baza cat si pe partea de textile, de electrocasnice. Promotiile la noi sunt saptamanale si sunt pe anumite articole, a  spus Eugen Petrisor, directorul magazinului Kaufland Botosani.

Odata cu deschiderea acestui magazin, presedintele CJ Botosani spune ca vor fi rarite si cursele facute de botosaneni spre hipermarketurile din Suceava.

"Apreciez ceea ce s-a realizat in Botosani, ii felicit si le multumesc investitorilor, doresc in principal ca botosanenii sa aiba o putere mai mare de cumparare pentru ca asta e cheia succesului, inclusiv pentru acest hipermarket. Sunt convins ca incepand cu aceasta zi se va rari numarul curselor pe care botosanenii le faceau la supermarketurile din Suceava in special. Va creste cifra de afaceri pentru aceasta unitate comerciala, dar si pentru Botosani, si asta nu poate sa reprezinte decat un lucru bun. Trebuie salutat si faptul ca aici s-au deschis noi locuri de munca pentru oamenii din orasul nostru", a precizat Mihai Tabuleac, presedintele Consiliului Judetean.

Imbulzeala cea mai mare a fost la lenjeriile de pat, care erau la un pret de 20 lei, botosanenii fiind la un pas de a se lua la cearta pentru a achizitiona cat mai multe astfel de seturi. De cum au intrat in magazin, multi cumparatori s-au dus si la raionul de fructe, unde erau anuntate promotii.  
 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
94

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
579

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
74

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...