SURPRIZA: Medicul Marius Enache sustine ca nu o cunoaste pe pacienta care l-a reclamat la Garda Financiara si CJPC!

SURPRIZA: Medicul Marius Enache sustine ca nu o cunoaste pe pacienta care l-a reclamat la Garda Financiara si CJPC!

 LAUR NECHITA, directorul Garzii Financiare Botosani  

In urma unei reclamatii primite de la o femeie in varsta de 55 de ani, din municipiul Botosani, in care pacienta sesiza faptul ca medicul stomatolog Marius Enache i-ar fi realizat o lucrare dentara in valoare de 6.250 lei, insa nu a primit nicio chitanta pentru acei bani, comisarii Garzii Financiare Botosani au inceput cercetarile.

Astfel, s-au purtat discutii atat cu reclamanta, pentru oferirea informatiilor suplimentare, cat si cu doctorul stomatolog, care, insa, sustine ca nici macar nu o cunoste pe femeia respectiva.

"Am chemat femeia care a facut reclamatia sa ne ofere toate datele. El a spus ca nu a primit niciun ban si din luna iunie a anului trecut nu mai lucreaza la cabinetul din fosta Policlinica Stomatologica, ci lucreaza numai la Serviciul de Urgenta din Spitalul Judetean. Deocamdata suntem in cercetare. A fost saptamana trecuta la noi si a dat declaratie ca din iunie nu mai lucreaza la cabinetul lui particular si nici nu o cunoaste pe femeie. Prin metodele noastre de investigare incercam sa aflam adevarul", a spus Laur Nechita, seful Garzii Financiare Botosani.

Reamintim faptul ca Stela Ciobanu, in varsta de 55 de ani, din municipiul Botosani, a  reclamat la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului o lucrare dentara care s-a rupt de trei ori, lucrare realizata in Policlinica Botosani de doctorul Marius Enache. Pentru lucrare, care a costat-o in total 6.250 lei, femeia nu a primit nicio chitanta, fapt pentru care l-a reclamat pe doctorul Enache si la Garda Financiara.

"Anul trecut, in luna iulie-august, am avut o lucrare dentara, mi-a zis ca-mi va face o dantura frumoasa, am crezut ca tot ce vorbeste este si adevarat, ca are simtul raspunderii. Mi-a dat lucrarea jos, mi-a facut alta, i-am zis ca nu ma simt bine cu ea, mi-a zis ca ma voi obisnui. Am sperat acest lucru, dar dupa doua luni mi s-a rupt lucrarea, am revenit la dumnealui si a spus ca nu e niciun fel de problema ca se poate repara, in cele din urma mi-a facut si pe a treia lucrare si a spus ca nu mai am treaba cu el, ci cu tehniciana. Bineinteles ca am ramas stupefiata, ca o tehniciana nu poate face niste operatiuni pe care le face un medic", spunea Stela Ciobanu in urma cu cateva saptamani.

Femeia este decisa sa isi faca dreptate, spunand ca va merge pana la Ministerul Sanatatii si chiar la Haga, daca la Botosani nu va reusi sa isi recupereze banii.


 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
630

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
311

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
99

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...