Surpriză la Nova Apaserv!

Surpriză la Nova Apaserv!
Directorul societăţii Nova Apaserv nu se bucură de majorarea salarială aprobată de Consiliul de Administraţie la sfârşitul lunii decembrie.

Membrii CA s-au întrunit, vineri, într-o nouă şedinţă, fiind pusă în discuţie revocarea hotărârii şi revenirea la salariul avut anterior majorării, pe motiv că a fost încălcată o Hotărâre a AGA din 2012, care prevede că salariul managerului poate varia între 6.500 şi 8.000 de lei.

La sfârşitul anului trecut, leafa lui Gabriel Cârlan a fost majorată de la 6.700 de lei brut la 11.000 de lei brut, primul salariu mărit trebuind să îl primească în luna februarie.

Pe motiv că preşedintele CA a lipsit de la şedinţa în care s-a decis majorarea salariului directorului, în luna decembrie, şi că prin acea decizie, aprobată cu şase voturi pentru şi două împotrivă, se încălca o prevedere legislativă, luarea unei decizii privind salariul managerului de la Nova Apaserv s-a amânat până la convocarea Adunării Generale a Acţionarilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Claudia Luca

Apel făcut de primarul Cătălin Flutur pentru ajutorarea sinistraților din Primăverii. Cont deschis pentru aceștia

Marţi, 26 Septembrie 2017
297

Primarul muncipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a lansat, marți, un nou apel pentru ajutorarea familiilor afectate de explozia din data de 15 septembrie, de pe strada Primăverii nr.18.Conducer...

Disperarea sinistraților de pe strada Primăverii: "Unde să mergem să dormim? Pe stradă, în parc?". Oameni rămași fără serviciu!

Marţi, 26 Septembrie 2017
1768

Și, pe lângă durerea pe care o simt în suflet, oamenii au în continuare multe întrebări. Unde vor locui, cât va dura până când viețile lor vor reintra pe...

Blocul de pe Primăverii, afectat de explozie, prezintă "risc ridicat de PRĂBUȘIRE"! Recomandarea autorităților pentru locatari!

Marţi, 26 Septembrie 2017
759

Prefectul Dan Șlincu a dat citire raportului de expertiză întocmit de prof. Dorel Plătică și care susține negru pe alb că blocul nu mai poate fi locuit până când nu se fac lu...