SPORT LOVERS DAY - Sarbatoarea Sportului botosanean! - GALERIE FOTO

15 februarie 2009, Sala Polivalenta

Sport Lovers Day, editia I

La o zi dupa Ziua Indragostitilor, iubitorii sportului din Botosani s-au reunit in Sala Polivalenta Elisabeta Lipa, unde jucatorii de la FC Botosani, de la AS Roma, fetele de la Pro Volei Botosani si sportivii de la Clubul Dao au fost aplaudati la scena deschisa!

Evenimentul a fost organizat de Agentia de publicitate BOARDMEDIA, Botosani.ro si Sport.Botosani.ro.

Atmosfera spectacolului a fost asigurata de cei doi prezentatori, Gheorghe Soana, de la Radio Iasi, si Sorin Andronache, alaturi de mascota SPORT LOVERS DAY, CupiGol!

Sport Lovers Day a cuprins prezentari de echipe, meciuri de fotbal, volei, demonstratii de qwan ki do. Actiunea a avut drept scop promovarea si sustinerea sportului din Botosani, totoodata cu lansarea portalului nr. 1 de stiri sportive locale: www.sport.botosani.ro  

Dupa prezentarea loturilor echipelor CSS Pro Volei, FC Botosani si AS Roma, spectatorii au putut viziona un meci demonstrativ intre FC Botosani si AS Roma, incheiat cu scorul de 2-1 pentru FC Botosani.

In pauza meciului, cei prezenti au asistat la o demonstratie de qwan ki do asigurata de Clubul Dao din Botosani. Nu au lipsit majoretele si o tombola cu premii, dar si mascota evenimentului, CupiGol, care a facut deliciul spectatorilor. La eveniment au participat oficialitati, sustinatori ai sportului, precum si multi suporteri.

A fost o actiune reusita si e bine sa o continuam in directia asta. Suntem la inceput, actiuni nu am mai prea avut si e greu. Dar, prin actiuni repetate, sunt sigur ca vom reusi sa umplem sala pana la refuz, a declarat vicepresedintele Consiliului de Administratie al FC Botosani, Cornel Sfaiter.

In multe orase ar trebui sa se faca asemenea actiuni. A fost un meci demonstrativ, mi s-a parut un pic cam crispat. Ma asteptam la mai multe miscari tehnice din partea jucatorilor, a spus antrenorul FC Botosani, Cristi Popovici.

Orice gest care vine in sprijinul sportului este frumos si binevenit, a subliniat presedintele Consiliului de Administratie al FC Botosani, Valeriu Iftime. Cel mai mult i-au placut fetele de la Pro Volei, iar mai putin sonorizarea, unde ar trebui mai multa atentie.

Patronul echipei AS Roma a tinut sa multumeasca organizorilor Sport Lovers Day prin intermediul site-ului oficial al Romei. "A fost un spectacol foarte frumos. Ne-am simtit foarte bine si cred ca si botosanenilor le-a facut placere sa vada la treaba sportivii locali. Tin sa multumesc organizatorilor pentru invitatie si, la orice alta manifestare de acest gen, noi vom raspunde pozitiv cu mare drag", a spus Gica Tabultoc.


Spectacolul a avut sustinerea sponsorilor ICE IT Solutions, City-Net, Elsaco, Voronskaya, Androx, Sadova, Casa Painii, Casa Dulce, Capisco, Ria, Boardmedia.

Evenimentul Sport Lovers Day 2009 a fost transmis in direct de www.live.botosani.ro si poate fi oricand accesat in arhiva site-ului.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Desfășurare impresionantă de forțe la liceul din Trușești: Exercițiu de simulare a unui cutremur - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
1262

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Nicolae Iorga" al Judeţului Botoşani a desfăşurat miercuri, între orele 11.00 – 15.00, la Liceul "Demostene Botez" din ...

"Aniversarea" și "Bocitoarele vesele", în acest weekend la Teatrul Eminescu!

Miercuri, 19 Septembrie 2018
178

Sâmbătă, 22 septembrie, la ora 18.00, Teatrul Mihai Eminescu din Botoșani a programat spectacolul cu trei nominalizări la Festivalul de Teatru Scurt de la Oradea, în 2016: pentru cel m...

​Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean DJ 293 Dumeni - Havârna - FOTO

Miercuri, 19 Septembrie 2018
279

În cursul zilei de marți, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, a efectuat o vizită în teritoriu pentru a verifica lucrările recent finalizate și calitatea st...