SPORT LOVERS DAY - Sarbatoarea Sportului botosanean! - GALERIE FOTO

15 februarie 2009, Sala Polivalenta

Sport Lovers Day, editia I

La o zi dupa Ziua Indragostitilor, iubitorii sportului din Botosani s-au reunit in Sala Polivalenta Elisabeta Lipa, unde jucatorii de la FC Botosani, de la AS Roma, fetele de la Pro Volei Botosani si sportivii de la Clubul Dao au fost aplaudati la scena deschisa!

Evenimentul a fost organizat de Agentia de publicitate BOARDMEDIA, Botosani.ro si Sport.Botosani.ro.

Atmosfera spectacolului a fost asigurata de cei doi prezentatori, Gheorghe Soana, de la Radio Iasi, si Sorin Andronache, alaturi de mascota SPORT LOVERS DAY, CupiGol!

Sport Lovers Day a cuprins prezentari de echipe, meciuri de fotbal, volei, demonstratii de qwan ki do. Actiunea a avut drept scop promovarea si sustinerea sportului din Botosani, totoodata cu lansarea portalului nr. 1 de stiri sportive locale: www.sport.botosani.ro  

Dupa prezentarea loturilor echipelor CSS Pro Volei, FC Botosani si AS Roma, spectatorii au putut viziona un meci demonstrativ intre FC Botosani si AS Roma, incheiat cu scorul de 2-1 pentru FC Botosani.

In pauza meciului, cei prezenti au asistat la o demonstratie de qwan ki do asigurata de Clubul Dao din Botosani. Nu au lipsit majoretele si o tombola cu premii, dar si mascota evenimentului, CupiGol, care a facut deliciul spectatorilor. La eveniment au participat oficialitati, sustinatori ai sportului, precum si multi suporteri.

A fost o actiune reusita si e bine sa o continuam in directia asta. Suntem la inceput, actiuni nu am mai prea avut si e greu. Dar, prin actiuni repetate, sunt sigur ca vom reusi sa umplem sala pana la refuz, a declarat vicepresedintele Consiliului de Administratie al FC Botosani, Cornel Sfaiter.

In multe orase ar trebui sa se faca asemenea actiuni. A fost un meci demonstrativ, mi s-a parut un pic cam crispat. Ma asteptam la mai multe miscari tehnice din partea jucatorilor, a spus antrenorul FC Botosani, Cristi Popovici.

Orice gest care vine in sprijinul sportului este frumos si binevenit, a subliniat presedintele Consiliului de Administratie al FC Botosani, Valeriu Iftime. Cel mai mult i-au placut fetele de la Pro Volei, iar mai putin sonorizarea, unde ar trebui mai multa atentie.

Patronul echipei AS Roma a tinut sa multumeasca organizorilor Sport Lovers Day prin intermediul site-ului oficial al Romei. "A fost un spectacol foarte frumos. Ne-am simtit foarte bine si cred ca si botosanenilor le-a facut placere sa vada la treaba sportivii locali. Tin sa multumesc organizatorilor pentru invitatie si, la orice alta manifestare de acest gen, noi vom raspunde pozitiv cu mare drag", a spus Gica Tabultoc.


Spectacolul a avut sustinerea sponsorilor ICE IT Solutions, City-Net, Elsaco, Voronskaya, Androx, Sadova, Casa Painii, Casa Dulce, Capisco, Ria, Boardmedia.

Evenimentul Sport Lovers Day 2009 a fost transmis in direct de www.live.botosani.ro si poate fi oricand accesat in arhiva site-ului.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beat și fără permis, a ajuns cu mașina în șanț!

astăzi, 12:41
74

Duminică, un bărbat de 23 de ani, din comuna Hudeşti, se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii de domiciliu. La un moment dat a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, oprind...

Sute de apartamente din municipiul Botoșani rămân, mâine, fără apă la robinete!

astăzi, 12:24
471

În vederea executării lucrărilor de înlocuire a branşamentului din OL Ø100 mm situat în zona Aleea Amurgului, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani anunță întreruperea f...

Locuri de muncă în județul Botoșani: Inginerii sunt la mare căutare, dar pe salarii mici!

astăzi, 12:01
233

1044 de locuri de muncă anunță angajatorii pentru județul Botoșani, în timp ce alte peste 100 de oferte vin din alte județe ale țării. În mediul privat sunt căutați inginerii din...