SPORT LOVERS DAY - Aplauze la scena deschisa pentru sportivii botosaneni!

SPORT LOVERS DAY - Aplauze la scena deschisa pentru sportivii botosaneni!

   

Interviu cu Sorin Andronache, Project Manager al SPORT LOVERS DAY, eveniment care va avea loc duminica, in Sala Polivalenta Elisabeta Lipa, din Botosani.

De ce Sport Lovers Day la Botosani?

Pentru ca era nevoie de asa ceva.
www.sportloversday.botosani.ro este un proiect indraznet care vrea sa promoveze sportul si sportivii din Botosani. Anul acesta este prima editie, dar pentru la anul ne propunem un proiect mult mai complex si complet, cu mai multe sporturi si mai multi sportivi.

Ziua de 15 februarie este aleasa intamplator sau, dimpotriva, mizeaza pe sensibilitatea botosanenilor imediat dupa Valentine`s Day?

Ziua evenimentului este bine aleasa, credem noi, si este, cumva, antipoda la Valentine`s Day. Practic, asta ne dorim, sa transformam ziua de 15 februarie in Ziua Iubitorilor, a Indragostitilor, dar de sport.

Este prima editie Sport Lovers Day! Cum au reactionat sportivii la acest gen de eveniment, e clar, fara precedent in istoria sportului botosanean?

Pai, oarecum surprinsi, cu atat mai mult cu cat in plina criza cineva baga bani in sport si, mai mult decat atat, nu cere de la ei! Bugetul pentru aceasta actiune este unul considerabil, daca stam sa ne gandim numai la promovare, peste 500 de afise, 200 de invitatii pentru oficialitati, 15.000 de flayere, bannere, clipuri video si audio, publicitate pe internet, sa amintim si de premiile pentru tombola din cadrul evenimentului, tombola la care spectatorii pot castiga o multime de premii. Dar avem 2 prezentatori la show, avem majorete, plus cateva surprize.

Sport Lovers Day ar putea deveni, prin amploare si tinuta, evenimentul sportiv al anului. Dincolo de spectacol, care este scopul acestei manifestari: aducerea sportivilor botosaneni in atentia comunitatii, atragerea comunitatii alaturi de sportivi sau, indraznesc sa spun, un semnal de alarma cu privire la conditia sportivului din provincie?

Practic, Sport Lovers Day a plecat, ca idee, de la dorinta noastra de a promova site-ul nr. 1 de sport din Botosani: www.sport.botosani.ro. Ce ne dorim de la eveniment? Intai de toate sa avem o manifestare sportiva pe placul spectatorilor. Apoi, dorim sa aducem in lumina reflectoarelor sportivii care fac cinste orasului nostru, campionii nostri, dar si antrenorii lor. La anul vom avea si o gala de premiere a celor mai buni sportivi din Botosani. Anul acesta ne vom intalni doar cu fetele de la Pro Volei, cu baietii de la FC Botosani si AS Roma si cu Clubul de karate Dao Botosani.

Evenimentul va fi transmis in direct pe internet, de www.live.botosani.ro. Celor care vin sa traiasca pe viu emotiile, in Sala Polivalenta, ce le poti spune? Daca ar fi sa faci un promo de circa 1 minut, cum ai convinge botosanenii ca duminica trebuie sa lase totul deoparte si sa vina alaturi de sportivi?

Cei care vor veni duminica la Sala Polivalenta vor veni pentru a le multumi sportivilor prezenti la eveniment, asta in primul rand. Apoi, Sport Lovers Day este ceva inedit, unic si in mod sigur se va merita pentru spectatori sa vina. Pe langa surprizele pregatite de noi pentru ei, vor avea parte si de un meci demonstrativ, spectaculos, intre FC Botosani si AS Roma.

 Este greu sa organizezi un asemenea eveniment? Ati lucrat in echipa?

Este foarte greu, dar daca faci treaba aceasta cu placere, treci peste orele nedormite, peste oboseala si peste greutati. Apropo de asta, doresc sa le multumesc Sponsorilor, Partenerilor, Primariei si tuturor celor care ne-au ajutat si au crezut in ideea si initiativa noastra. Din echipa de organizare fac parte peste 20 de oameni, de la www.sport.botosani.ro, de la Web Emotion, Boardmedia si alti parteneri.

Va fi o zi foarte bine asezata, calculata, sau mizati si pe elementul surpriza, fara sa mai amintim aici si neprevazutul?

Teoretic, totul este pregatit, sincronizat si calculat. Dar, din experienta, iti spun ca nu exista evenimente fara neprevazut. Iar improvizatia, face parte din show.

Poti dezvalui un punct din desfasurator pe care botosanenii nu il pot afla de pe afis, de exemplu?

Da. Chiar 2: majoretele si tombola cu premii. Dar mai avem si surprize.

Cat de important este rolul presei in mediatizarea fenomenului sportiv?

Crucial! Daca nu ar fi presa, sportivii s-ar chinui la un spectacol fara spectatori.

Cititi intregul program al evenimentului pe site-ul www.sportloversday.botosani.ro 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
21

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
161

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
343

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....