Si-a pus capat zilelor la nici 18 ani!

Si-a pus capat zilelor la nici 18 ani!

   arhiva

A refuzat sa mai traiasca! Nu a avut nici macar puterea sa isi sarbatoreasca majoratul, asa ca si-a pus capat zilelor cu cateva zile inainte de a implini 18 ani! Fata din Prajeni, care de 11 ani era nevoita sa faca dializa, avand insuficienta renala, a obosit sa mai lupte cu boala si si-a taiat venele.

Ionela facea de 11 ani dializa si era nevoita sa mearga de trei ori pe saptamana la Iasi, la Spitalul "Sfanta Maria". De-a lungul anilor, familia a incercat sa faca tot posibilul pentru a o ajuta pe fata, a cautat chiar si donatori printre membrii familiei, fara niciun rezultat insa.

Macinata de boala si de faptul ca nu poate sa se bucure de adolescenta asa cum o fac toti tinerii de varsta ei, tanara nu a mai suportat si si-a taiat venele cu o lama, la scurt timp decedand. Din cate povestesc cunoscutii, nu a fost singura data cand fata a incercat sa isi ia viata, de aceasta data insa ducandu-si gestul pana la capat.

"Mergea de trei ori pe saptamana la Iasi, lunea, miercurea si vinerea. A mai facut ea probleme din astea, si-a mai taiat venele o data. Intr-un timp am auzit ca a vrut sa se spanzure, probabil ca si varsta, si vazandu-se in ce situatie este, ma gandesc eu... Ea mereu spunea ca o sa moara dar nu stia cand, asta vorba mi-o spunea mereu. Zicea ca nu mai are scapare, ca ii spunea si de la Iasi, dar nu mai stia pana cand o sa reziste. Nu mai putea nici sa merga, surorile ei o duceau in spate cand iesea afara", a spus o vecina a fetei.

Tanara a lasat rudelor si un bilet de adio in care spune cat de mult le iubeste, dar ca nu mai suporta chinul la care este supusa.

"Am facut tot posibilul sa ii oferim tot ce e mai bun. Nu ii lipsea nimic. Avea un dulap plin de haine si tot timpul incercam sa o mai inveselim. Dar de multe ori era depresiva si nu comunica cu nimeni", a spus mama fetei.

Acum, in loc sa o sarbatoreasca, familia se pregateste sa o conduca pe tanara de 18 ani pe ultimul drum.

Medicii legisti urmeaza sa efectueze necropsia, pentru a stabili cauza exacta a mortii.

 

 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
43

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
553

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
106

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...