Șeful Căminului de la Leorda: Demis din cauza neregulilor, repus pe funcție pentru că "bătrânii îl vor înapoi", spune Țurcanu!

Șeful Căminului de la Leorda: Demis din cauza neregulilor, repus pe funcție pentru că "bătrânii îl vor înapoi", spune Țurcanu!

 Florin Turcanu  

Repunerea pe funcţie a lui Costache Nechita la Centrul de bătrâni Leorda a fost făcută pentru că persoanele vârstnice cazate în unitate consideră că a făcut lucruri bune cât a fost la conducere, a spus Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

"Toţi îl doresc pe dumnealui. Am înţeles că a fost gospodar când a condus Centrul. Bătrânii de la Leorda îl vor înapoi ca director", a pusŢurcanu.

Nechita a revenit pe funcţie după ce, în anul 2009, în urma unor nereguli depistate în ceea ce priveşte activitatea sa managerială, a plecat de la conducerea Căminului.

La acea vreme, în urma verificărilor efectuate de corpul de control al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului la Căminul de bătrâni din Leorda, s-a constatat că lipsesc alimente în valoare de 50.000 de lei.

Controlul a vizat intrările şi ieşirile de alimente din magazia căminului pe o perioadă de trei ani. Cel mai mare prejudiciu s-a constatat la lapte, respectiv 15.000 de lei.

Nechita a spus că alimentele lipsă au fost date de pomană.

Acum, el a revenit pe funcţie, după ce Raluca Alexandru, care a fost numită cu delegaţie, a demisionat.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un finalist de la ”Chefi la Cutite” a scos la licitatie costumatia de bucatar, pentru a o ajuta pe Mihaela Matei! FOTO

astăzi, 00:29
198

Au fost depuse urne in aproape toate localurile din municipiul Botosani, in florarii sau in biserici. Duminica s-a organizat si o strangere de fonduri pe Pietonalul Unirii, iar oamenii cu suflet mare ...

Egalul care urca FC Botosani pe locul 4! 3.000 de suporteri minunati! FOTO

Luni, 23 Octombrie 2017
395

FC Botoșani a avut prima mare ocazie a partidei, Penedo respingând șutul bun al lui Laurențiu Buș din minutul 17.Dinamo a contracarat abia în minutul 51, când centrarea &icir...

Adolescenţi loviţi de o maşină pe trecerea de pietoni!

Luni, 23 Octombrie 2017
2057

Doi adolescenţi au fost răniţi, luni seara, după ce au fost loviţi de un autoturism în timp ce traversau strada.Accidentul a avut loc pe strada Cuza Vodă, în apropierea...