Șeful Căminului de la Leorda: Demis din cauza neregulilor, repus pe funcție pentru că "bătrânii îl vor înapoi", spune Țurcanu!

Șeful Căminului de la Leorda: Demis din cauza neregulilor, repus pe funcție pentru că "bătrânii îl vor înapoi", spune Țurcanu!

 Florin Turcanu  

Repunerea pe funcţie a lui Costache Nechita la Centrul de bătrâni Leorda a fost făcută pentru că persoanele vârstnice cazate în unitate consideră că a făcut lucruri bune cât a fost la conducere, a spus Florin Ţurcanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

"Toţi îl doresc pe dumnealui. Am înţeles că a fost gospodar când a condus Centrul. Bătrânii de la Leorda îl vor înapoi ca director", a pusŢurcanu.

Nechita a revenit pe funcţie după ce, în anul 2009, în urma unor nereguli depistate în ceea ce priveşte activitatea sa managerială, a plecat de la conducerea Căminului.

La acea vreme, în urma verificărilor efectuate de corpul de control al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului la Căminul de bătrâni din Leorda, s-a constatat că lipsesc alimente în valoare de 50.000 de lei.

Controlul a vizat intrările şi ieşirile de alimente din magazia căminului pe o perioadă de trei ani. Cel mai mare prejudiciu s-a constatat la lapte, respectiv 15.000 de lei.

Nechita a spus că alimentele lipsă au fost date de pomană.

Acum, el a revenit pe funcţie, după ce Raluca Alexandru, care a fost numită cu delegaţie, a demisionat.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Modernizarea drumului Botoşani-Târgu Frumos, o certitudine! S-au prins banii în bugetul de stat pentru realizarea investiţiei! DOCUMENT

Joi, 14 Decembrie 2017
1207

Potrivit Hotărârii aprobată de Guvern, finanţarea reabilitării şi modernizării acestui drum naţional se realizează din fonduri externe nerambursabile şi de la bugetul de stat, prin buge...

O botoşăneancă, prietenă din studenţie cu tânăra ucisă la metrou. "Un suflet cald, o domniţă fină"

Joi, 14 Decembrie 2017
2918

Interpreta de muzică populară Georgiana Spînu a fost colegă de facultate și prietenă cu Alina Ciucu, tânăra care a sfârșit tragic la metrou.Alina Ciucu era o tânăr...

Numărul de posturi din penitenciare va fi majorat!

Joi, 14 Decembrie 2017
729

Posturile pentru sistemul penitenciar se suplimentează cu 1000 de locuri, de la 15.041 la 16.041, potrivit unei hotărâri de Guvern aprobată în ședința de astăzi.Nevoia de suplime...