SA NE BUCURAM, ASADAR!

SA NE BUCURAM, ASADAR!

 OANA PUSCASU si Orchestra Filarmonicii de Stat Botosani, dirijor Nicolae Ursu  Ionut Tabultoc

Magie, profesionalism, puritate! Filarmonica Botosani a mizat, vineri seara, pe copilarie, si nu a fost nevoie nicium sa faca rabat de la valoare sau de la calitate.

Copiii de la CHEIA SOL, sub indrumarea Oanei Puscasu, au oferit un spectacol de elita. Chiar daca niciunul dintre micii artistii nu se afla pentru prima data pe scena, evolutia alaturi de Orchestra Filarmonicii i-a re-creat, s-au reinventat pe ei insisi. Costume elegante, prestanta, si mai ales sentimentul constient ca traiesc o experieta, poate, unica in viata!

O sala plina, sute de oameni si-au oprit respiratia la aparitia pe scena a ingerului Oana Tabultoc, moment de o emotionanta si reala inaltare spirituala. La doar 7 anisori, Oana a impresionat prin calitatile vocale, dar mai ales printr-o siguranta scenica neasteptata, avand in vedere ca era acompaniata de zeci de instrumentisti profesionisti.

Spectacolul Craciun fericit, desfasurat vineri seara, a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, importanta pe care o are pentru public, dar mai ales pentru artist, interpretarea live.

Ca si cum ar fi cantat dintotdeauna pe marile scene ale lumii, Bogdan Bidasca, o prezenta agreabila, atragatoare, dar mai ales extrem de eleganta, a oferit publicului un moment de reala valoare artistica, moment creat si prin comunicarea permanenta, aproape profesionista, cu dirijorul orchestrei, Nicolae Ursu.

Cei prezenti au fost colindati si de Claudia Rusu, de Roxana Ursu, dar si de Alexandra Mera, o cantareata cu experienta, cu o interpretare live reusita. Micuta Raluca Ursu a prezentat piesa Parintii mei, a lui Nicolae Caragea.

Am retinut in special interpretarea Mirunei Buza. La 11 ani, Miruna a stapanit sutele de oameni din sala, instrumentistii de pe scena devenind un tot, parte din ea. Extrem de eleganta, Miruna Buza te face sa crezi ca este facuta pentru acest gen de muzica, unduirile muzicale, coloratura interpretativa, dar mai ales spectacolul artistic pe care l-a creat in cele cateva minute magice. Este, probabil, spectacolul in care Miruna s-a simtit cel mai bine!

Ultima componenta a grupului Cheia sol, Viviana Sposub! Tinuta cu farmec vienez, voce la inaltimea scenei pe care a cantat, Viviana a fascinat prin frumusete, distinctie si, mai ales, voce!

Piesele de greutate au fost oferite de Oana Puscasu, care a interpretat, in deschidere, Stille Nacht, iar in final Je t aime, melodia Larei Fabian, precum si jucausul Feliz navidad, aducand vioiciunea si bucuria Craciunului.

Cheia Sol si-a facut intrarea, cu acest spectacol, in sufletele botosanenilor. Si, mai mult ca sigur, a gasit cheia potrivita! Depinde cum isi vor fauri mai departe acest drum.

Duminica, de la ora 18.00, aceiasi copii vor readuce bucuria Craciunului, in sala mare a Teatrului Mihai Eminescu, spectacol transmis in direct pe internet, de Live Botosani! Sa ne bucuram, asadar!

CITESTE SI OANA PUSCASU - CANTA, INCANTA SI MERGI MAI DEPARTE!

MIRUNA BUZA - COPILUL CARE SI-A CRESCUT CANTECELE CU LACRIMI

ALEXANDRA MERA - SUFLET DE SUNET SI CULOARE

OANA TABULTOC - SARBATORILE VIN! SARBATORILE VIN!

CLAUDIA RUSU - DUMNEZEU M-A INZESTRAT CU UN HAR MINUNAT!
 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

METEO: Cod Galben de ploi și vijelii pentru mai multe localități din județul Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
763

Ploi, vânt cu aspect de vijelie, grindină și descărcări electrice anunță Administrația Națională de Meteorologie pentru mai multe localități din județul Botoșani, avertizarea d...

VIDEO - Ce face un șofer după un accident într-un sens giratoriu din Suceava!

Duminică, 15 Iulie 2018
1193

Camerele de supraveghere au surprins un accident spectaculos, într-un sens giratoriu din Suceava, care a avut loc joi, 12 iulie. În imagini se observă cum, la ora 23.35, șoferul unu...

16 accidente de muncă în primul semestru din anul 2018, la Botoșani!

Duminică, 15 Iulie 2018
253

În primul semestru al anului 2018, la nivelul județului Botoșani au fost înregistrate 16 accidente de muncă (12 persoane accidentate în anul 2018 şi 4 persoane accidentate î...