Reduceri de personal la Instituţia Prefectului!

Reduceri de personal la Instituţia Prefectului!
Trei angajaţi au Instituţiei Prefectului şi-au pierdut posturile la sfârşitul lunii iulie, ca urmare a măsurii Guvernului de reducere cu 4% din totalul posturilor ocupate de la nivelul instituţiilor publice.

Printre cei care au rămas fără loc de muncă se numără şi Semiramida Balan, care era consilierul prefectului pe problemele romilor.

“Pe lângă postul de consilier pe problemele romilor, s-a mai desfiinţat un post personal auxiliar de întreţinere şi un post de la Serviciul de Paşapoate. Este vorba de cei 4% anunţaţi de primul-ministru. Pe partea cu problemele romilor va trebui să preia activitatea cineva din instituţie.", a declarat subprefectul Sebastian Tocariu.


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
92

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
668

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
122

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...