Recital de excepţie Ştefan Bănică Jr. Vezi de ce concertul de la Botoşani a fost unul special pentru artist FOTO, VIDEO

Recital de excepţie Ştefan Bănică Jr. Vezi de ce concertul de la Botoşani a fost unul special pentru artist FOTO, VIDEO

Seară la superlativ pentru botoşănenii care au participat la concertul susţinut, luni, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de îndrăgitul şi carismaticul artist Ştefan Bănică Jr.

Interpretul se află, în luna noiembrie, într-un turneu naţional care poartă titlul celui mai recent single al său, "Alerg printre stele", şi care cuprinde zece oraşe, printre care şi Botoşani.

Ştefan Bănică Jr. şi-a început recitalul cu binecunoscuta piesă “Spune-mi Doamne ce-am greşit" şi încă de la primele acorduri a cucerit publicul de toate vârstele, din sală.

Artistul i-a captivat pe botoşăneni cu energia şi buna sa dispoziţie ridicând sala în picioare la aproape toate melodiile pe care le-a interpretat.














Acompaniat de band-ul său, Ştefan Bănică Jr. i-a încântat pe botoşăneni cu melodii precum "Găseşte-mi loc în inima ta", "S-o facem lată", "Liceenii"," Super-love".

În timpul concertului, artistul le-a mărturisit celor prezenţi în sală că ziua de astăzi este una extrem de specială pentru el.

Pe 11 noiembrie tatăl său, regretatul Ştefan Bănică, ar fi împlinit 80 de ani. Publicul a aplaudat îndelung, iar Ştefan a cântat o piesă pentru părintele său, numită "Înger pe pământ".

“Cântecul pe care am să îl cânt se nimereşte cu o zi specială chiar la Botoşani. Astăzi, 11 noiembrie, tatăl meu ar fi împlinit 80 de ani. Aş vrea să cânt această piesă cu gândul la el", a spus Ştefan Bănică Jr.








Mişcările tipice pentru rock’n’roll şi cântatul la chitară au atras, de asemenea, ropote de aplauze, iar momentele dintre piese au fost presărate cu serii scurte de glume, spre deliciul publicului.

La finalul spectacolului, artistul nu a fost lăsat să plece decât după un bis, iar la ultimele piese pe care le-a interpretat a fost îmbrăcat cu un tricou pe care era imprimat "Botoşani".

“Publicul a fost excepţional, foarte cald, minunat şi doritor de spectacol şi mă bucur că am putut în sfârşit să ne întâlnim după foarte, foarte mulţi ani. Într-un fel emoţiile au fost pentru mine, astăzi, şi mai mari dar pe de altă parte meseria e meserie şi lucrurile personale le poţi topi în ceea ce comunici cu publicul sau nu. Pe lângă faptul că sunt fiul tatălui meu, tatăl meu a fost un mare actor,iubit de foarte multă lume, aşa că m-am gândit că e bine să împart emoţia aceasta cu publicul", a spus Ştefan Bănică Jr.

El a spus că şi-ar dori să revină la Botoşani şi cu teatrul cu unul dintre spectacolele pe care le joacă la Teatrul de comedie.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
319

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
47

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
65

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...