Reabilitare cu probleme la Spitalul Judetean!

Reabilitare cu probleme la Spitalul Judetean!
La cateva luni de la demararea lucrarilor de reabilitare a Spitalului Judetean “Mavromati" a fost descoperita o noua eroare in proiect.

Dupa ce in proiect nu au fost prinse bucataria si spalatoria pentru reabilitare si modernizare si nici tamplaria, pentru care intr-un final a alocat fonduri Consiliul Judetean, constructorul a descoperit ca suprafata de tencuit cuprinsa in proiect este mult mai mica decat cea din realitate.

Cei implicati in derularea acestui proiect trebuie sa caute acum solutii pentru rezolvarea acestei probleme.

“Este o problema si va trebui sa vina proiectantul. In proiect erau prinse ca reparatii tencuieli de circa 800 de metri patrati pe intreaga cladire, pe cand de fapt sunt vreo 8.000 de metri patrati de tencuiala. Se va renunta la o serie de lucrari la care se poate renunta si se vor muta banii, pentru a face tencuielile", a spus Mihai Arosoaie, vicepresedintele Consiliului Judetean.

Beneficiarul a solicitat de asemenea montarea de aparate de aer conditionat in toate saloanele, insa proiectul prevede montare acestora doar in anumite sali, in special in cele de operatii. Pentru aceasta investitie va trebui realizat un nou proiect.

Proiectul "Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani" are o valoare totală de 61 de milioane de lei, din care 48 de milioane de lei lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene şi a Guvernului României.

În cadrul acestui proiect vor fi executate lucrări de amenajare, reabilitare şi dotare a Spitalului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Se caută director în administrația publică botoșăneană: Salariul trece de 11.200 lei! VEZI oferta locurilor de muncă

astăzi, 10:49
211

451 de locuri de muncă vacante în județul Botoșani, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani făcând publice ofertele angajatorilor.Primăria Botoșani ...

Ziua Mondială a Poeziei, la Memorialul Ipotești

astăzi, 10:47
20

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii "Mihai Eminescu" vă invită pe 21 martie 2018, de Ziua Mondială a Poeziei, începând cu ora 15.00, la un dialog poe...

O nouă avertizare de la meteorologi: Vreme foarte rece, lapoviță și ninsoare în toată țara!

astăzi, 10:14
147

Meteorologii au emis, luni dimineata, o noua informare de precipitatii, mai ales sub forma de lapovita si ninsoare, polei si vreme deosebit de rece in toata tara. Informarea meteo este valabila pana m...