Reabilitare cu probleme la Spitalul Judetean!

Reabilitare cu probleme la Spitalul Judetean!
La cateva luni de la demararea lucrarilor de reabilitare a Spitalului Judetean “Mavromati" a fost descoperita o noua eroare in proiect.

Dupa ce in proiect nu au fost prinse bucataria si spalatoria pentru reabilitare si modernizare si nici tamplaria, pentru care intr-un final a alocat fonduri Consiliul Judetean, constructorul a descoperit ca suprafata de tencuit cuprinsa in proiect este mult mai mica decat cea din realitate.

Cei implicati in derularea acestui proiect trebuie sa caute acum solutii pentru rezolvarea acestei probleme.

“Este o problema si va trebui sa vina proiectantul. In proiect erau prinse ca reparatii tencuieli de circa 800 de metri patrati pe intreaga cladire, pe cand de fapt sunt vreo 8.000 de metri patrati de tencuiala. Se va renunta la o serie de lucrari la care se poate renunta si se vor muta banii, pentru a face tencuielile", a spus Mihai Arosoaie, vicepresedintele Consiliului Judetean.

Beneficiarul a solicitat de asemenea montarea de aparate de aer conditionat in toate saloanele, insa proiectul prevede montare acestora doar in anumite sali, in special in cele de operatii. Pentru aceasta investitie va trebui realizat un nou proiect.

Proiectul "Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani" are o valoare totală de 61 de milioane de lei, din care 48 de milioane de lei lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene şi a Guvernului României.

În cadrul acestui proiect vor fi executate lucrări de amenajare, reabilitare şi dotare a Spitalului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Frigul face victime la Botoşani!

astăzi, 10:55
85

Doi bărbaţi au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Mavromati după ce au dormit sub cerul liber. Primul a ajuns pe mâna medicilor un bărbat în vârstă de ...

Fost primar judecat la Botoşani pentru fraudarea alegerilor. Este acuzat de uz de fals

astăzi, 10:45
200

Judecătorii botoşăneni au de soluţionat un dosar inedit. Un fost primar este acuzat de fals intelectual după ce a „mutat” 11 alegători în comuna sa pentru a putea vota la ...

ACUM: Percheziții desfășurate de polițiștii botoșăneni la persoane cercetate pentru furturi din locuințe

astăzi, 09:26
466

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, efectuează 5 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Iaşi, ...