Reabilitare cu probleme la Spitalul Judetean!

Reabilitare cu probleme la Spitalul Judetean!
La cateva luni de la demararea lucrarilor de reabilitare a Spitalului Judetean “Mavromati" a fost descoperita o noua eroare in proiect.

Dupa ce in proiect nu au fost prinse bucataria si spalatoria pentru reabilitare si modernizare si nici tamplaria, pentru care intr-un final a alocat fonduri Consiliul Judetean, constructorul a descoperit ca suprafata de tencuit cuprinsa in proiect este mult mai mica decat cea din realitate.

Cei implicati in derularea acestui proiect trebuie sa caute acum solutii pentru rezolvarea acestei probleme.

“Este o problema si va trebui sa vina proiectantul. In proiect erau prinse ca reparatii tencuieli de circa 800 de metri patrati pe intreaga cladire, pe cand de fapt sunt vreo 8.000 de metri patrati de tencuiala. Se va renunta la o serie de lucrari la care se poate renunta si se vor muta banii, pentru a face tencuielile", a spus Mihai Arosoaie, vicepresedintele Consiliului Judetean.

Beneficiarul a solicitat de asemenea montarea de aparate de aer conditionat in toate saloanele, insa proiectul prevede montare acestora doar in anumite sali, in special in cele de operatii. Pentru aceasta investitie va trebui realizat un nou proiect.

Proiectul "Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani" are o valoare totală de 61 de milioane de lei, din care 48 de milioane de lei lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene şi a Guvernului României.

În cadrul acestui proiect vor fi executate lucrări de amenajare, reabilitare şi dotare a Spitalului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DOROHOI - 100 de ani de la Marea Unire

Miercuri, 18 Iulie 2018
191

1916-1917-1918 au fost printre cei mai dificili ani din istoria oraşului Dorohoi în contextul în care întreaga societate românească se confrunta cu nenumărate greutăţi cau...

Șofer căutat de Poliție: Nu a oprit mașina după ce a lovit, în viteză, o bătrână!

Miercuri, 18 Iulie 2018
438

Un apel la 112 anunța că un șofer a rănit o femeie, după care mașina și-a continuat drumul. Cea care a sunat, o femeie în vârstă de 70 de ani, din Cristești, a spus că autoturism...

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

Miercuri, 18 Iulie 2018
184

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de producție" pent...