Reabilitare cu probleme la Spitalul Judetean!

Reabilitare cu probleme la Spitalul Judetean!
La cateva luni de la demararea lucrarilor de reabilitare a Spitalului Judetean “Mavromati" a fost descoperita o noua eroare in proiect.

Dupa ce in proiect nu au fost prinse bucataria si spalatoria pentru reabilitare si modernizare si nici tamplaria, pentru care intr-un final a alocat fonduri Consiliul Judetean, constructorul a descoperit ca suprafata de tencuit cuprinsa in proiect este mult mai mica decat cea din realitate.

Cei implicati in derularea acestui proiect trebuie sa caute acum solutii pentru rezolvarea acestei probleme.

“Este o problema si va trebui sa vina proiectantul. In proiect erau prinse ca reparatii tencuieli de circa 800 de metri patrati pe intreaga cladire, pe cand de fapt sunt vreo 8.000 de metri patrati de tencuiala. Se va renunta la o serie de lucrari la care se poate renunta si se vor muta banii, pentru a face tencuielile", a spus Mihai Arosoaie, vicepresedintele Consiliului Judetean.

Beneficiarul a solicitat de asemenea montarea de aparate de aer conditionat in toate saloanele, insa proiectul prevede montare acestora doar in anumite sali, in special in cele de operatii. Pentru aceasta investitie va trebui realizat un nou proiect.

Proiectul "Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani" are o valoare totală de 61 de milioane de lei, din care 48 de milioane de lei lei reprezintă contribuţia Uniunii Europene şi a Guvernului României.

În cadrul acestui proiect vor fi executate lucrări de amenajare, reabilitare şi dotare a Spitalului Judeţean.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

astăzi, 20:02
8

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...

Pentru părinții și adolescenții din Botoșani: Ateliere interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră"

astăzi, 19:15
451

Sâmbătă, 23 septembrie, părinții și adolescenții din Botoșani sunt invitați să participe la atelierele interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră", susținute de Dan ...

Ajutoare financiare pentru proprietarii din blocul afectat de explozie, acordate prin AJPIS

astăzi, 15:32
1108

În acest sens, specialiştii instituţiei au început anchetele sociale în toate cele 12 familii de proprietari pentru a vedea care este starea materială şi la ce plafon de ajutoare...