"Gust amar" după descinderile DNA: "Nimeni din Consiliul Județean nu mai are voie să răspundă la telefon", spune Țurcanu!

"Gust amar" după descinderile DNA: "Nimeni din Consiliul Județean nu mai are voie să răspundă la telefon", spune Țurcanu!

Gata cu discuțiile prin telefon! Începând de luni, toate discuțiile dintre Consiliul Județean și instituțiile subordonate cu colaboratorii se vor face prin adrese oficiale și în cadru oficial, la sediul Consiliului Județean.

Această măsură dispusă de Executivul Consiliului Județean vine după descinderile procurorilor DNA de la sfârșitul săptămânii trecute.

Președintele Consiliului Județean, Florin Țurcanu, spune că discuțiile prin telefon lăsau loc de interpretări și, chiar dacă va dura mai mult, modul de comunicare cu colaboratorii va fi prin adrese oficiale.

"Toți angajații au un gust amar. Am stabilit un mod de lucru să nu se mai răspundă la telefoane la niciun colaborator de-al nostru. Lucrăm doar prin adrese. Îi chemăm la discuții la Botoșani. Chiar dacă o să dureze mai mult asta este situația, o luăm ca atare. Nimeni din Consiliul Județean nu mai are voie să răspundă la telefon, la niciun colaborator. Mă refer la oameni care au contracte cu Consiliul Județean și cu instituțiile subordonate. Mereu se cer date la telefon, se sfătuiesc și de ce să lăsăm loc de interpretare. Și niciodată nu mai lăsăm să se întâlnească un director sau un responsabil de proiect. Va fi o comisie care va analiza orice. Nu vrem să se mai întâlnească șefii cu reprezentanți ai colaboratorilor pe care îi avem", a declarat Florin Țurcanu.

Președintele CJ spune că ceea ce s-a întîmplat în urmă cu câteva zile, când au fost făcute percheziții și s-au ridicat documente, a pătat imaginea instituției.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
172

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
72

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
247

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...