Profesori botosaneni cercetati disciplinar, dupa examenul de bacalaureat!

Profesori botosaneni cercetati disciplinar, dupa examenul de bacalaureat!
Noua cadre didactice botosanene care au corectat lucrari la prima sesiune a examenului de Bacalaureat sunt cercetate disciplinar de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean, dupa ce s-au constat diferente mari de notare la recorectare, la contestatii.

Cei noua profesori au dat deja note explicative pentru cele intamplate si urmeaza ca dupa intoarcerea acestora din concediu sa se ia si o decizie in ceea ce priveste sanctionarea acestora.

"In prima etapa am luat note explicative si impreuna cu inspectorii de specialitate se va stabili exact demersul viitor. In etapa a doua a sesiunii de Bacalaureat, sigur acele persoane nu mai fac parte din comisii si vreau sa asigur ca nici profesorii de gimnaziu nu vor mai merge la corectat la examenul de Bacalaureat", a spus Mihaela Hunca, inspector general al ISJ.

La prima sesiune a examenului de Bacaluareat, in urma recorectarii tezelor, dupa ce elevii au depus contestatii, in cazul a 11 lucrari, 9 la anatomie si 2 la limba si literatura romana, diferenta dintre prima nota si nota de dupa contestatii a fost mai mare de 1,5 puncte.

Toate cele noua lucrari de la anatomie, unde au fost diferente de notare mai mari de 1,5 puncte, au fost corectate de aceeasi profesori.

Cea mai mare diferenta de notare a fost de 3,90 puncte.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ATENŢIE! COD GALBEN de polei pe mai multe drumuri din judeţul Botoşani!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
856

 Meteorologii au emis un Cod Galben de polei pentru mai multe localităţi din judeţul Botoşani, fiind vorba de Botoșani, Flămânzi, Ștefănești, Albești, Bălușeni, Blânde...

FC Botoşani pierde al doilea amical disputat în cantonamentul din Antalya

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
264

Botoşănenii s-au văzut învinşi cu scorul de 2-0, primul gol al bulgarilor fiind marcat de românul Caludiu Keşeru în minutul 11, iar a doua reuşită a fost semnată de Natanel &...

Medeea Iancu prezintă scuze în urma incidentului de la Premiile Eminescu: "Îmi asum faptul că lectura mea nu a fost adaptată contextului"

Miercuri, 17 Ianuarie 2018
1093

Medeea Iancu, poeta premiată de Editura Cartea Românească în cadrul Galei de decernare a Premiului Național de Poezie "Mihai Eminescu" Botoșani, a transmis pe adresa redacți...