Profesori botosaneni cercetati disciplinar, dupa examenul de bacalaureat!

Profesori botosaneni cercetati disciplinar, dupa examenul de bacalaureat!
Noua cadre didactice botosanene care au corectat lucrari la prima sesiune a examenului de Bacalaureat sunt cercetate disciplinar de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean, dupa ce s-au constat diferente mari de notare la recorectare, la contestatii.

Cei noua profesori au dat deja note explicative pentru cele intamplate si urmeaza ca dupa intoarcerea acestora din concediu sa se ia si o decizie in ceea ce priveste sanctionarea acestora.

"In prima etapa am luat note explicative si impreuna cu inspectorii de specialitate se va stabili exact demersul viitor. In etapa a doua a sesiunii de Bacalaureat, sigur acele persoane nu mai fac parte din comisii si vreau sa asigur ca nici profesorii de gimnaziu nu vor mai merge la corectat la examenul de Bacalaureat", a spus Mihaela Hunca, inspector general al ISJ.

La prima sesiune a examenului de Bacaluareat, in urma recorectarii tezelor, dupa ce elevii au depus contestatii, in cazul a 11 lucrari, 9 la anatomie si 2 la limba si literatura romana, diferenta dintre prima nota si nota de dupa contestatii a fost mai mare de 1,5 puncte.

Toate cele noua lucrari de la anatomie, unde au fost diferente de notare mai mari de 1,5 puncte, au fost corectate de aceeasi profesori.

Cea mai mare diferenta de notare a fost de 3,90 puncte.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ultimatum pentru Golofca. Anunțul făcut de Becali după derby-ul cu Dinamo

astăzi, 11:25
179

Finanțatorul roș-albaștrilor i-a dat ultimatum lui Golofca și a anunțat că acesta va mai avea 3-4 meciuri la dispoziție să demonstreze că are valoare să evolueze pentru FCSB.”Cum s...

Restaurant KFC, pregătit pentru deschidere la Botoşani!

astăzi, 10:41
3583

De ani de zile se vorbeşte despre aducerea la Botoşani a unor reprezentanţe aparţinând lanţurilor de restaurante binecunoscute la nivel mondial. S-a vorbit despre deschiderea unor restauran...

S-a primit expertiza în cazul exploziei de pe strada Primăverii! Ce se întâmplă cu locatarii!

astăzi, 10:22
2168

Reprezentanții municipalității au primit, în cursul zilei de luni, raportul de expertiză de la specialistul din Iași, iar marți dimineață primarul Cătălin Flutur, viceprimarul Cosmin A...