Profesori botosaneni cercetati disciplinar, dupa examenul de bacalaureat!

Profesori botosaneni cercetati disciplinar, dupa examenul de bacalaureat!
Noua cadre didactice botosanene care au corectat lucrari la prima sesiune a examenului de Bacalaureat sunt cercetate disciplinar de conducerea Inspectoratului Scolar Judetean, dupa ce s-au constat diferente mari de notare la recorectare, la contestatii.

Cei noua profesori au dat deja note explicative pentru cele intamplate si urmeaza ca dupa intoarcerea acestora din concediu sa se ia si o decizie in ceea ce priveste sanctionarea acestora.

"In prima etapa am luat note explicative si impreuna cu inspectorii de specialitate se va stabili exact demersul viitor. In etapa a doua a sesiunii de Bacalaureat, sigur acele persoane nu mai fac parte din comisii si vreau sa asigur ca nici profesorii de gimnaziu nu vor mai merge la corectat la examenul de Bacalaureat", a spus Mihaela Hunca, inspector general al ISJ.

La prima sesiune a examenului de Bacaluareat, in urma recorectarii tezelor, dupa ce elevii au depus contestatii, in cazul a 11 lucrari, 9 la anatomie si 2 la limba si literatura romana, diferenta dintre prima nota si nota de dupa contestatii a fost mai mare de 1,5 puncte.

Toate cele noua lucrari de la anatomie, unde au fost diferente de notare mai mari de 1,5 puncte, au fost corectate de aceeasi profesori.

Cea mai mare diferenta de notare a fost de 3,90 puncte.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A murit cunoscutul realizator de radio Andrei Gheorghe! VIDEO

Luni, 19 Martie 2018
520

Televiziunile centrale au anunțat, luni seara, că a murit Andrei Gheorghe, unul dintre cei mai cunoscuti realizatori radio și TV.Ciprian Romanescu, purtator de cuvant al IPJ Ilfov, a confirmat ...

IMAGINI EMOȚIONANTE! Pompierii si jandarmii botoşăneni alături de copiii cu sindrom Down, în "Ştafeta Prieteniei"!

Luni, 19 Martie 2018
251

Organizat de Asociaţia „Down Activ –Moldova” pentru a marca Ziua Mondială a Sindromului Down, care se sărbătorește în fiecare an pe 21 martie, concursul „Devoltare p...

Conferință și recital Marieta Baciu - "Martie – Caleidoscop Cultural Universal"

Luni, 19 Martie 2018
112

Muzica lui Johann Sebastian Bach este ca un univers infinit, perfect desenat, al cărui mister nu va fi niciodată pe deplin descifrat. Miercuri, 21 martie 2018, începând cu ora 16:00, Biblioteca Ju...