Primarul Ovidiu Portariuc a vizitat santierul de la Parcul Cornisa! VEZI cand va avea loc inaugurarea! FOTO, VIDEO

Primarul Ovidiu Portariuc a vizitat santierul de la Parcul Cornisa! VEZI cand va avea loc inaugurarea! FOTO, VIDEO
Primarul municipiului Botosani, Ovidiu Portariuc, a efectuat luni o vizita de lucru pe santierul de la Parcul de Agrement Cornisa. Edilul a vrut sa vada cum evolueaza lucrarile, pentru a se asigura ca sunt gata pana la finalul anului.

Prima vizita a fost facut la bazinele exterioare si piscina acoperita, care au fost realizate in procent de 30 %, respectiv 45 %. Apoi a urmat amfiteatrul in aer liber, realizat si el in proportie de 80 %, iar la final au fost vizitate terenurile sportive, cele de fotbal si tenis, realizate si ele in proportie de 60 %.

"Fata de ultima noastra vizita cred ca se poate vedea cu ochiul liber stadiul lucrarilor si am felicitat echipa, care s-a mobilizat prin numarul mare de muncitori care sunt pe santier. Deja lucrurile intra in regim normal si vom reusit sa depasim acele mici intarzieri. Ne incadram in timp, cum sa nu ne incadram? Aici se construieste un mic orasel si sper ca botosanenii se se bucure de ceea ce se intampla aici in primavara anului viitor", a declarat Ovidiu Portariuc.

Edilul a anuntat la lucrarile vor fi finalizate in luna decembrie 2015, iar in luna mai 2016 va fi inaugurat Parcul de Agrement.

"Eu sunt multumit de stadiul lucrarilor si de noua echipa de management, care a impus un lucru mult, mult mai alert si asta se vede cu ochiul liber. Daca nu saptamanat, cel putin la doua saptamani voi fi prezent aici, pentru a fi alaturi de colegi. In luna mai a anului viitor va fi deschiderea oficiala. ", a mai spui Ovidiu Portariuc.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

astăzi, 21:16
102

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...

Elevii din Botoșani, încurajați să urmeze o carieră în cadrul Forțelor Aeriene Române!

astăzi, 18:15
246

Forţele Aeriene Române organizează campania de promovare a carierei militare, vineri, 23 martie 2018, la Colegiul Național "A.T. Laurian" din Botoșani, în intervalul orar 12....

Porumbei cu idei de Ziua Francofoniei, la Botoșani! FOTO, VIDEO

astăzi, 17:57
102

Câteva sute de porumbei de hârtie au poposit ieri, la manifestarea de Ziua Francofoniei, oferită de Centrul Europe Direct Botoșani la Uvertura Mall, în compania a două școli gimn...