Politistul Gelu Graur a uimit o tara intreaga la Vocea Romaniei! Juratii s-au batut pentru el - VEZI VIDEO, FOTO

Politistul Gelu Graur a uimit o tara intreaga la Vocea Romaniei! Juratii s-au batut pentru el - VEZI VIDEO, FOTO

   captura Pro tv

Fostul angajat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, Gelu Graur, i-a lasat fara replica pe juratii de la Vocea României, toti cei patru intorcandu-si scaunele cand au auzit vocea botosaneanului.

Inspectorul principal Gelu Graur este cunoscut ca fiind politistul care este solistul trupei rock STILTON. Insa pe langa latura artistica, Graur s-a dovedit a fi un adevarat profesionist, participand cu succes la misiunea ONU din Congo.

Desi si-a inceput cariera in Jandarmerie, Graur ulterior a ales sa fie politist, urcand pe scara profesionala si ajungand in cele din urma la Serviciul de Combatere a Criminalitatii Organizate.

Un infractor dupa ce a fost prins in flagrant mi-a spus «Am facut tot ce am stiut ca sa scap de voi dar se pare ca mai sunt si gabori care isi cunosc meseria. Sa stiti ca va respect pentru asta desi v-as strange de gat pe toti», a mentionat Gelu Graur un episod amuzant de atunci.

Acesta  a ajuns să lucreze acum pentru Guvernul Marii Britanii si a revenit in tara pentru a paticipa la Vocea Romaniei.



"Lucrul ce m-a determinat sa particip la Vocea Romaniei este ca sa fac totul sa revin acasa. Imi este extreordinar de greu. Imi vad fetita din trei in trei luni", a povestit Gelu Graur, care a mers de la Botosani la Bucuresti pe motocicleta, alaturi de prieteni, dar si de sotie si de fiica lui in varsta de 5 ani.

Botosaneanul a interpretat piesa celor de la Sting, "Roxanne" si i-a lasat fara cuvinte pe cei patru membri ai juriului.



Primul care a intors scaunului a fost Tudor Chirila si asta pentru ca dupa cum se stie iubeste muzica rock si l-ar fi vrut sa Gelu in echipa lui. Apoi toti juratii s-au intors si s-au luptat pana in ultimul moment pentru Gelu.

La final botosaneanul l-a ales pe Smiley, spre dezamagirea lui Tudor Chirila. "Nu, nu, nu, nu, nu, nu", a reactionat Chirila, iar dupa ce s-a mai calmat a adaugat: "Speram ca astia rock sa vina la mine si sa facem dracu ceva impreuna, dar s-au dus acolo si sper sa stie astia sa le dea ceva rock".

"Eu sunt un sustinator al rock-ului, desi nu cant. Sunt ascultator de rock de mic si tocmai pentru ca sunt producator de alt gen, pot sa-i ofer o combinatie interesanta", a spus Smiley.

APASA AICI SI VEZI CUM A CANTAT GELU GRAUR!





sursa foto: captura PRO TV

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
1

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
27

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
25

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...