Pățania unui botoșănean: A înjunghiat un om, apoi s-a refugiat în pod și a sunat la 112, pentru a fi salvat de polițiști!

Botoșăneanul a sunat la 112, spunând că a bătut o persoană și că vrea să se predea, dar că stă ascuns în pod de frica localnicilor.

Pățania unui botoșănean: A înjunghiat un om, apoi s-a refugiat în pod și a sunat la 112, pentru a fi salvat de polițiști!

S-a întâmplat la finalul săptămânii trecute, în localitatea suceveană Pătrăuţi. Polițiștii au fost sesizaţi că un bărbat a fost înjunghiat, iar agresorul s-a baricadat în podul unei case, de unde refuza să coboare. Poliţiştii de la Secţia Dărmăneşti au apelat la o grupă de „mascaţi” de la Serviciul de Acţiuni Speciale, care a forţat intrarea în pod şi l-a imobilizat pe cuţitar.

Potrivit Monitorul de Suceava, duminică, în jurul orei 15.45, poliţiştii de la Secţia Dărmăneşti au primit două apeluri de urgenţă la 112, unul după altul, în care se sesiza faptul că în Pătrăuţi, „în deal la ţigani”, a avut loc o agresiune.

Interesant este că unul din cei care au sunat la 112 a fost chiar agresorul. Acesta a sesizat că a bătut o persoană şi vrea să se predea. Respectivul, un bărbat în vârstă de 31 de ani, cu domiciliul din buletin în Brehuieşti, județul Botoşani, dar aciuat la Pătrăuţi cu familia, s-a ascuns în podul casei mamei sale. Acesta a fugit de furia unor localnici şi nu a mai vrut să coboare. Cu puţin timp înainte, a rezultat din cercetări, individul l-a înjunghiat pe un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Pătrăuţi, după un conflict la un magazin sătesc.

Agresorul a fost imobilizat şi predat poliţiştilor de la Secţia Dărmăneşti. Poliţiştii - mai scrie sursa citată - au deschis dosar penal pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe, însă au sesizat şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, pentru o posibilă tentativă de omor.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...