Pacientii din spitalele botosanene, nemultumiti de conditii si de atitudinea infirmierelor!

Pacientii din spitalele botosanene, nemultumiti de conditii si de atitudinea infirmierelor!
Condiitile de igiena si comportamentul infirmierelor sunt cele mai mari nemultumiri ale botosanenilor care au fost internati in spitalele din judet.

Toate acestea reies din chestionarele completate de bolnavi, distribuite de Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate care a vrut astfel sa vada ce parere au pacientii despre sistemul sanitar, mai exact despre conditiile din spitale si activitatea prestata de cadrele medicale.

Potrivit presedintelui Casei Judetene de Asigurari de Sanatate, conform chestionarelor, doar jumatate dintre cei intervievati s-au declarat multumiti de conditiile din spitale.

“50% dintre pacienti sunt multumimiti de conditiile din spitale, dar este loc si de mai bine. Din punct de de vedere al medicatiei mai bine de 50% au spus ca au beneficiat de medicatie atat din spital, cat si cumparata. Acum depinde de pacienti, ca sunt unii pacienti cronici si se duc la spital cu o afectiune acuta si normal ca merg cu pastilele luate pe reteta de acasa, ca sa isi continue tratamentul. Putini au scris pe chestionare ca si-au adus toata medicatia. Ei reclama cel mai des conditiile din spital. Sunt nemultumiti si de prestatia infirmierelor multi dintrei ei", a declarat Rodica Hutuleac, presedintele CJAS Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Recomandările polițiștilor pentru evitarea furturilor din locuinţe!

astăzi, 11:46
38

Adoptarea unei conduite preventive este esenţială pentru prevenirea furturilor din locuinţe, case în construcţie sau case de vacanţă.Poliţiştii desfăşoară periodic întâ...

Destinul crunt al unui român plecat la muncă în Italia: A murit strivit de un motostivuitor. Avea doi copii și o soție însărcinată cu al treilea!

astăzi, 10:57
812

Un român în vârstă de 37 de ani a murit joi, 21 iunie, în jurul orei 16:00, la locul de muncă, strivit de un motostivuitor. Incidentul a avut loc la Minerbe, provincia Verona...

Doi botoșăneni, prinși după ce au dat mai multe spargeri în garajele sucevenilor!

astăzi, 10:18
273

Cei doi tineri, care au spart patru garaje din cartierul sucevean Burdujeni au sărit din mașina cu care se deplasau și au luat-o la fugă, la vederea polițiștilor. Cei doi au fost căutați ...