Pacienta doctorului Marius Enache, hotarata sa isi faca dreptate!

Pacienta doctorului Marius Enache, hotarata sa isi faca dreptate!

 MARIUS ENACHE  

"Eu ajung pana la Haga, ma duc la ministrul Sanatatii! Il actionez si in judecata, nu-l las sub nicio forma", spune pacienta doctorului Marius Enache, care este sigura ca la Botosani nimeni nu ii va face dreptate. 
Colegiul Medicilor i-ar putea suspenda licenta stomatologului Marius Enache, dupa ce acesta a fost reclamat la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului de o pacienta nemultumita ca lucrarea dentara realizata la cabinetul doctorului Enache s-a rupt de trei ori, serviciu pentru care pacienta a platit suma de 6.250 lei.

"Daca nu ii reface femeii lucrarea dentara, doctorul trebuie sa ii dea banii inapoi pacientei, ca sa-si repare dantura la alt cabinet stomatologic. Noi am facut adresa la Colegiul Medicilor, care, dupa ce vor finaliza ancheta desfasurata de dumnealor, ii pot suspenda licenta domnului doctor, daca a mai avut abateri. Urmeaza sa primim un raspuns de la Colegiul Medicilor in termen de 30 de zile", a spus Alexandru Zarug, seful CJPC Botosani.

Pacienta Stela Ciobanu, in varsta de 55 de ani, din municipiul Botosani, a spus ca nu crede ca va primi un raspuns favorabil de la Colegiul Medicilor, dar ca nu se lasa pana nu i se rezolva cazul, precizand ca va ajunge pana la Haga, daca este cazul.

"Eu sunt epuizata psihic de acest individ, dar nu stiu daca rezolv ceva prin reclamatia facuta, pentru ca am inteles ca doctorul Marius Enache este stapan pe picioarele lui datorita influentei tatalui, mamei lui, a banilor, si lumea de rand ramane cu buza umflata. Dar eu nu sunt dispusa sa las, eu ajung pana la Haga, pentru ca nu se poate sa iei zeci de milioane si eu sa nu am in gura dantura", a spus Stela Ciobanu, pacienta care l-a reclamat pe doctorul Marius Enache.

De repararea danturii tot la cabinetul doctorului Marius Enache, femeia nici nu vrea sa auda, in caz ca asta va decide comisia de la Colegiul Medicilor. Durerea Stelei Ciobanu este si mai mare, ca banii dati pe lucrarea dentara, pentru care nu a primit nicio chitanta, erau bani imprumutati si n-au fost returnati nici pana in prezent.

"Doamne fereste, sa ma mai las eu inca o data pe mainele lui, sa-mi refaca dantura, in niciun caz. Toata lumea in oras stie de el, numai eu n-am stiut pe mainile cui am intrat. Nici nu stiti cate reclamatii are la Colegiul Medicilor, cei de acolo se si tem de taica-su, sa nu le faca rau. Sunt sigura ca va fi un raspuns favorabil pentru Marius Enache, pentru ca eu deja am fost acolo la cineva si mi-a spus ca nu se poate rezolva. Am de gand sa ma duc la ministrul Sanatatii, sa relatez cazul si acolo, il actionez si in judecata, nu-l las sub nicio forma pentru ca eu am imprumutat bani sa-mi fac dantura si inca nu i-am achitat", a adaugat Stela Ciobanu.

Precizam ca Marius Enache, alaturi de sora sa, Ana Maria Nastac (ambii fii ai doctorului Corneliu Enache, director al Spitalului Judetean Mavromati), au fost reclamati in nenumarate randuri si acuzati de malpraxis, dupa ce mai multi pacienti s-au plans de lucrarile deficitare executate de cei doi.
 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
2

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
714

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
339

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...