Oferta de pe piaţa executărilor silite, la terenuri, în judeţul Botoşani!

Oferta de pe piaţa executărilor silite, la terenuri, în judeţul Botoşani!

Oferta de pe piaţa executărilor silite, la terenuri, este una destul de variată la această oră în judeţul Botoşani, executorii judecătoreşti sau băncile având scoase la vânzare suprafeţe de teren atât în municipiul Botoşani, cât şi în împrejurimi sau în diferite localităţi de pe raza judeţului.

Chiar dacă unele terenuri sunt situate, spre exemplu, în zone bune din municipiu, preţul pe metru pătrat ajunge să fie unul foarte scăzut din dorinţa celor care le scot la vânzare de a-şi recupera banii cât mai repede de la debitori.

Un teren în suprafaţă de 825 de metri pătraţi, pe strada Vâlcele, se vinde cu 3.245 de euro, în timp ce un teren în suprafaţă de 419 metri pătraţi, situat pe Calea Naţională, se vinde  14.200 de euro.

O suprafaţă mare de teren, ce aparţine omului de afaceri Adrian Prodan, este scoasă la vânzare pe Şoseaua Iaşului, de către un executor judecătoesc, preţul cerut pentru 15.000 de metri pătraţi, intravilan, fiind de 57.000 de euro, preţul fiind la 75% din cel evaluat.

Tot în Botoşani, pentru un teren intravilan în suprafaţă de 8.700 de metri pătraţi, executat de o bancă, preţul de vânzare este de 17.500 de euro.

O casă şi un teren în suprafţă de 1.400 de metri pătraţi, în Curteşti, se când cu 16.400 de euro, în timp ce un teren arabil, în suprafaţă de 1.822 de metri pătraţi, în Tulbureni, este scos la vânzare la preţul de 8 euro pe metrul pătrat.

Pentru un teren extravilan, în Curteşti, în suprafaţă de 2.916 metri pătraţi, se cer 40.000 de euro.

Îm judeţ, sunt scoase la vânzare şi suprafeţe mari de teren, parcelate, cum ar fi Zlătunoaia, unde 7.800 de metri pătraţi se vând cu 10 euro pe metrul pătrat.
 
La Tudora, un teren extravilan de 24.400 de metri pătraţi se vinde cu aproape 2.000 de euro.

Cei care doresc să participe la licitaţii trebuie să achite  garanţie de 10% din valoarea evaluată a bunului scos la vânzare, dar de regulă cumpărătorii încep să apară după câteva licitaţii, când şi preţul scade.
 

 

 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
75

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
85

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
117

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...