Nuntă de vis, cu vedete TV, pentru fiica unui om de afaceri din Botoşani! Vezi imagini de la petrecere - GALERIE FOTO, VIDEO

Nuntă de vis, cu vedete TV, pentru fiica unui om de afaceri din Botoşani! Vezi imagini de la petrecere - GALERIE FOTO, VIDEO

   Ionut Tabultoc

Fiica unui om de afaceri din Botoşani s-a căsătorit, sâmbătă, cu alesul inimii ei, cei doi miri având parte de o nuntă de vis.

Aida Gavrilescu, fiica omului de afaceri Florin Gavrilescu, patronul magazinului Aida, de pe Pietonalul Unirii, şi iubitul ei, Alexandru Stanciu, şi-au jurat sâmbătă credinţă în faţa lui Dumnezeu, la Biserica Vovidenia din municipiul Botoşani, având alături persoanele cele mai dragi din viaţa lor.



Cei doi îndrăgostiţi s-au căsătorit civil în urmă cu câteva zile, la Târgovişte, oraşul natal al mirelui.

Părinţii spirituali ai Aidei şi ai lui Alex sunt actorul Andrei Roşu, originar din Botoşani şi soţia sa Anca, fostă componentă a trupei Laguna, cunoscuti pentru rolurile din serialul de la Pro TV, "Pariu cu Viata".

La cununia religioasă, tinerii căsătoriţi i-au avut în permanenţă alături pe cei care le-au dat viaţă, pe chipurile tuturor citindu-se emoţie şi bucurie.



Mireasa a purtat o superbă rochie din dantelă, creaţie proprie, iar rochiile domnişoarelor de onoare au fost de asemenea create de aceasta.

La finalul slujbei, ochii miresei s-au umplut de lacrimi, aceasta păşind încrezătoare alături de cel pe care l-a ales să îi fie alături pentru tot restul vieţii. La ieşirea din Biserică proaspeţii căsătoriţi au eliberat porumbei, în aplauzele celor prezenţi.



Petrecerea de nuntă a avut loc la Restaurantul Rapsodia, ea fiind una rafinată şi elegantă. Circa 250 de persoane le-au fost alături Aidei şi lui Alex în cel mai important moment din viaţa lor de cuplu.

Printre cei prezenţi s-au numărat şi vedete de televiziune, prieteni apropiaţi ai mirilor şi ai naşilor. Unul dintre acestia a fost Cosmin Natanticu, vedeta de la Serviciul Roman de Comedie, difuzat de Pro TV, iar acum de Antena 1. Nu au lipsit nici oamenii de afaceri din Botosani, care au venit la invitatia socrului mic.

Începutul petrecerii a fost marcat de un moment deosebit. Mirii, naşii şi socrii au fost întâmpinaţi de nuntaşi cu un pod de flori. De buna dipoziţie a nuntaşilor s-a ocupat formaţia Millenium din Republica Moldova, programul artistic fiind completat şi de câţiva dansatori.



În aplauzele celor prezenţi, Aida şi Alex au dansat primul lor vals în calitate de soţ şi soţie, cei doi îndrăgostiţi plutind pe ritmurile melodiei.

Aida a avut parte de o cerere în căsătorie inedită. Iubitul ei a organizat o ieşire cu prietenii, la sărituri cu parapanta.

În zona unde ar fi trebuit să aterizeze, Alex a scris pe un banner uriaş, pe care l-a întins pe câmp, “Vrei să fii soţia mea?. Ea a strigat din tot sufletul DA, iar când a aterizat a fugit în braţele iubitului, care i-a pus pe deget inelul mult 
visat.




Cei doi tineri formează o echipă şi în plan profesional. Aceştia au deschis un atelier de creaţie în Bucureşti, Feathers, care în prezent îi reuneşte pe cei mai căutaţi creatori handamade din ţară.

Stiri.Botosani.ro urează tinerilor căsătoriţi “Casă de piatră!

GALERIE FOTO:


























































































































 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
31

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...

Contabila născută în Botoșani pasionată de fotbal, care luptă în competiția pentru ”1 milion”! (Foto)

astăzi, 14:02
85

Se numără printre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion” pentru că își dorește de mult timp să apară într-o emisiune televizată. Aceasta luptă pentru fiul ș...

Sancțiuni de 9.000 de lei pentru apelare nejustificată sau abuzivă la 112!

astăzi, 13:29
29

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 3 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jandarmii și ...